Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

mecburen haftasonu çağıracağım. eve gidene kadar 19.30 oluyor zaten o saatten sonra da misafirle ilgilenmek biraz zor olur. aileler olsa sorun değil ama ilk kez gelecek insanları iyi ağırlamak isterim.

mutlu ilk başlarda biz 2-3 kişi çağıracağımıza toplu gelsinler diyorduk. hem hazırlık hem masraf hem de hizmet açısından bir kerede aradan çıksın diye.
ama artık yoruldum diyebilirim.
eşimin de benimde arkadaş çevremiz kalabalık çoğu birbirini tanıyor. benim akrabalarım da fazla. biri biz sssccc'ye gidiyoruz diyince diğeri bizde düşünüyoduk birlikte gidelim o zaman oluyor akraba çevresi için bu böyle en azından((((

2 hafta sonra kursum başlayacak o zamana kadar gelmek isteyen herkesi yine çağırmam lazım ki sonrasında rahat rahat derslerimle ilgileneyim.

Anladım sssccc ama zor olur o kadar insanı bir arada çıkarmak yemeğemi gelcekler çaya çağırsan poğaça filan yapıp ağırlasan olmazmı

mutlucum artık yemeğe kimseyi davet etmek istemiyorum açıkçası.
çaya çağırırım. dediğin gibi poğaça türü şeyler yaparım. kek, börek falan daha basit olur benim için.

ben herkesi atlattım nıhayet artık sadece gezıyorum

valla yemeklerde kafama gore canımız ne ısterse aynı anda yapıp yıyoruz

Sağol canım benimm amin inşallah

speedyy sütlü çorba nasıl yapıyosun hiç yapmadım ben güzel oluyor mu

BENDE EŞİMde bayılıyoruz buna ya çok güzel oluyor

1 bardak suyu kaynat içine azcık yağ koy sonra göz kararı 1 çay bardağı kadar pirinç ekle iyice yumuşasın pirinçler.
2 bardak süt ekle karıştır bu kadar tuz eklersin tadına bakarsın ona göre su yada yine süt tavsiyesi yaparsın ;?

mutlucum artık yemeğe kimseyi davet etmek istemiyorum açıkçası.
çaya çağırırım. dediğin gibi poğaça türü şeyler yaparım. kek, börek falan daha basit olur benim için.

ben çaya çağırmaktan nefret ediyorum çok yakınım değilse 1 ihtimal işte.
daha çok şey yapmak zorunda kalıyorum. yemekte genelde evde olan şeyleri yiyorlar extra bişeyler ekleyip süslüyorum o kadar

kolaymışş aynı yoğurt çorbası gibi denemem lazımm :)

speedy ben bu tarifi bir deneyeyim:)

misafir sayısı belli olsun bakalım ama yemeğe çaırmayı düşünmüyorum.
misafir gelince fazla fazla yapmak lazım çeşit olması ve uyumlu olması gerek. herkesin damak zevki farklı.
kek börek herkes yer ama:)

eşimin akrabaları geldi yemeğe aldık.
klasik menümü yaptım. biri mercimek çorbası içmezmiş.
barbunya pilakiyi amcası asker anılarından dolayı yemedi.
tavuğa kuzeninin alerjisi var.
o gün gelen herkes bir çeşidi yemedi diyebilirim.
tabi ben uyuz oldum. ben özene bezene hazırlıyorum siz ne zannediyorsunuz kendinizi diye kudurdum içten içe. herkes yemeklerimi beğendi ama ben sinir oldum. o gün bu gündür de karar verdim yemeğe almıyorum kimseyi.

banada yemeğe almak çok ağır geliyor çok uğraıyorum yemekte ama pasta börek öyle değil ya da ben pasta börek yapmayı daha çok sevdiğim için yorulduğumu hissetmiyorum

o ayrı bi konu canım benim tarafımdan gelen herkesin ne yediğini falan biliyorum.
eşimin tarafından daha hiç yemeğe gelen akrabası olmadı düşünün bide onlar gelse artık yandık yani kayınvalidemler hariç tabi onlar devamlı gelirler
genelde standart yemek yapıyorum baharat çok koymadan falan filan işte. ama bende bi laf söyleseler sinir olurum geçenlerde işte soslu tavuk yaptım vay acıymış dedim acı falan değil ama yemeyeceksen zorlayamam
ama yedi mecburen hahaha ben yapıyım da onlar ister yesin ister yemesin
bu yemek bende hastalık oldu zaten devamlı birilerine yemek yapmak istiyorum misafir ağırlamak istiyorum

kızlar düğünüme 2 hafta kaldı korkular başladı ilk gece neler yapmam gerekiyor?

hadi hayırlı uğurlu olsun şimdi den ömür boyu mutluluklar

merhaba ben 5 aydır misafir agırlayıp misafirlige gidiyorum.. gerçekten çok ama çok yoruldum. kimse aa yeni evlisiniz biraz yalnız kalın demiyor.. annemler yatıya biryeremi gidiyor sizde gelin. eşimle baş başa vakit geçiremiyorum desemde eşimde yalnız vakit geçirmek istemiyor zaten eger isteseydi evde kimse yokken abisi ile gezmeye gitmezdi...

canım 5 aydır evliyseniz mutlaka arada derece gece bile olsa tek kalıyorsunuzdur
ayrıca annenlerle kuyruk gibi gezmek zorunda değilsin biz gelmicez de akşam evde otur ye yemeğini yalnız kal kocanla vakit geçir

günaydın kızlar. bugün cuma olması sebebiyle çok mutluyum:)

spedy sen aşmışsın kendini. walla hiç misafir gelse de yemek yapsam diye düşündüğüm şimdiye kadar olmadı desem yerdir:) eşim de ben de keyfimize biraz düşkünüz sanırım ondan kaynaklı:)

sebg eşinle konuşup bu durumu çözebilirsin, o da ailesiyle konuşur. ben de aynı durumu kendi ailemle yaşadım ilk zamanlar. 2dk mesafede oturuyoruz. annem ve babam hep onlara gidelim, orada yiyelim içelim istiyorlar. kötü düşündüklerinden değil eşim de ben de biliyoruz. borçlarınız hafiflesin mutfak masrafı olmasın diye düşünüyor onlar. ama anneme söyledim artık sürekli çağırmaktan vazgeçtiler:)

gnaydın bende mutluyum 11 de toplantı var az sonra çıkıcam bilginiz olsun beni özleyin anacım

rahatıma da düşkünümdür ama misafiri de seviyorum tabi sevdiklerim gelecek yoksa istemem tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…