- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.961
Sağol canım benimm amin inşallah
speedyy sütlü çorba nasıl yapıyosun hiç yapmadım ben güzel oluyor mu
mutlucum artık yemeğe kimseyi davet etmek istemiyorum açıkçası.
çaya çağırırım. dediğin gibi poğaça türü şeyler yaparım. kek, börek falan daha basit olur benim için.
BENDE EŞİMde bayılıyoruz buna ya çok güzel oluyor
1 bardak suyu kaynat içine azcık yağ koy sonra göz kararı 1 çay bardağı kadar pirinç ekle iyice yumuşasın pirinçler.
2 bardak süt ekle karıştır bu kadar tuz eklersin tadına bakarsın ona göre su yada yine süt tavsiyesi yaparsın ;?
ben çaya çağırmaktan nefret ediyorum çok yakınım değilse 1 ihtimal işte.
daha çok şey yapmak zorunda kalıyorum. yemekte genelde evde olan şeyleri yiyorlarextra bişeyler ekleyip süslüyorum o kadar
kolaymışş aynı yoğurt çorbası gibi denemem lazımm :)
speedy ben bu tarifi bir deneyeyim:)
misafir sayısı belli olsun bakalım ama yemeğe çaırmayı düşünmüyorum.
misafir gelince fazla fazla yapmak lazım çeşit olması ve uyumlu olması gerek. herkesin damak zevki farklı.
kek börek herkes yer ama:)
eşimin akrabaları geldi yemeğe aldık.
klasik menümü yaptım. biri mercimek çorbası içmezmiş.
barbunya pilakiyi amcası asker anılarından dolayı yemedi.
tavuğa kuzeninin alerjisi var.
o gün gelen herkes bir çeşidi yemedi diyebilirim.
tabi ben uyuz oldum. ben özene bezene hazırlıyorum siz ne zannediyorsunuz kendinizi diye kudurdum içten içe. herkes yemeklerimi beğendi ama ben sinir oldum. o gün bu gündür de karar verdim yemeğe almıyorum kimseyi.
speedy ben bu tarifi bir deneyeyim:)
misafir sayısı belli olsun bakalım ama yemeğe çaırmayı düşünmüyorum.
misafir gelince fazla fazla yapmak lazım çeşit olması ve uyumlu olması gerek. herkesin damak zevki farklı.
kek börek herkes yer ama:)
eşimin akrabaları geldi yemeğe aldık.
klasik menümü yaptım. biri mercimek çorbası içmezmiş.
barbunya pilakiyi amcası asker anılarından dolayı yemedi.
tavuğa kuzeninin alerjisi var.
o gün gelen herkes bir çeşidi yemedi diyebilirim.
tabi ben uyuz oldum. ben özene bezene hazırlıyorum siz ne zannediyorsunuz kendinizi diye kudurdum içten içe. herkes yemeklerimi beğendi ama ben sinir oldum. o gün bu gündür de karar verdim yemeğe almıyorum kimseyi.
kızlar düğünüme 2 hafta kaldı korkular başladı ilk gece neler yapmam gerekiyor?
merhaba ben 5 aydır misafir agırlayıp misafirlige gidiyorum.. gerçekten çok ama çok yoruldum. kimse aa yeni evlisiniz biraz yalnız kalın demiyor.. annemler yatıya biryeremi gidiyor sizde gelin. eşimle baş başa vakit geçiremiyorum desemde eşimde yalnız vakit geçirmek istemiyor zaten eger isteseydi evde kimse yokken abisi ile gezmeye gitmezdi...
günaydın kızlar. bugün cuma olması sebebiyle çok mutluyum:)
spedy sen aşmışsın kendini. walla hiç misafir gelse de yemek yapsam diye düşündüğüm şimdiye kadar olmadı desem yerdir:) eşim de ben de keyfimize biraz düşkünüz sanırım ondan kaynaklı:)
sebg eşinle konuşup bu durumu çözebilirsin, o da ailesiyle konuşur. ben de aynı durumu kendi ailemle yaşadım ilk zamanlar. 2dk mesafede oturuyoruz. annem ve babam hep onlara gidelim, orada yiyelim içelim istiyorlar. kötü düşündüklerinden değil eşim de ben de biliyoruz. borçlarınız hafiflesin mutfak masrafı olmasın diye düşünüyor onlar. ama anneme söyledim artık sürekli çağırmaktan vazgeçtiler:)
geri dönmeyecek misin spedy
ben de öğlene kadar işlerimi halledeyim dönünce görüşürüz. kolay gelsin sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?