- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.141
bizde nisana kadar işte nisan da eşim yüksek maaş alacak kısmetse ozaman rahatız :26:
bide Allahın izniyle şeflik sınavı açılsa ve kazansa başka ne isteyim ya :) )
spedyycim inşşş kazanır canımm benim
canım bebek düşünüyorsanız bu ev alma işini 3*4 kez daha gözden geçirin ikisi birden yürümeyebilir çünkü
ama ben olsaydım elimdeki paraya para eklerim 1/2 ay kadar daha krediler şuan da inanılmaz yüksek tabi bu zaman zarfında da ev bakardım pat diye bulunmaz çünkü
sonra elimdeki herşeyimi bu eve yatırırdım zamanını uzun tutar az öderdim ama ben öderdim kayınvalidemi bulaştırmazdım
sonra duruma göre öyle bebek planı yapardım.önümü bi görürdüm ne ödüyorum bana ne kalıyor gibisine
Biz bebeği 2013 te filan düşünüyoruz işte benim fikrim şimdiden girip iyi kötü biraz ödemek ama eşim erteleme tarafında eee o zamanda bebek olcak o sıkıntı yaratcak... Kayınvalide düğünde bişeye karışmadı şimdi vicdanen rahatsız sanırım kendi veriyor biz istemiyoruz
vallahi öyle bişey olsa başka ne isterim bu bizim için çok zor 10 yıl sonra belkiaman içim karardı yine
bizde biniyoruz ama şöyle yapıyouz akşama eve geldik tüm cebimizdeki bozuklukları atıyoruz sabaha bozduruyoruz yineböylelikle devamlı cepte bozukluk oluyor
inşallah canım inşallah sınav 2012 kışına açılsın inşallah devamlı dua ediyorum bunun için
Hım deneyelim bizde bakalım ...Bu ay bende çeyrek altın alıcam elimizde biraz para kalıyor uzun zamandan sonra bu ay artıya geçtik
bi laf var ya geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye yapacağını düğünde yapsaydı da görseydiniz.
bebek işini iyi düşünmek lazım.Allah dağına göre kar verir ama büyük risk gibi geliyor bana
ne çok deyim atasözü kullandım be
canım nisan gibi olcakmış şeflik sınavları bende sürekli iş bankasıyla çalışıyorum ordaki arkadaşlarda nisanda gircem sınava dediler ama tam nasıl işlediğini bilmiyomm
bende ev almayı ondan ertelıyom ilk cocugum olsun 1 sene çalışmıcagımdan bır maaşla hem kredi hhemde bebişş zor olur
bi laf var ya geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye yapacağını düğünde yapsaydı da görseydiniz.
bebek işini iyi düşünmek lazım.Allah dağına göre kar verir ama büyük risk gibi geliyor bana
ne çok deyim atasözü kullandım be
:44::44::44::44: Kafam karıştı...Kayınvalide konusuna girmek bile istemiyorum kendince gönlünü rahatlatmak istiyor sanırım...İyi düşünmek lazım dediğin gibi
gunaydın
kızlar valla para geldıgı gıbı gıdıyo
bızım şükür borcumuz yok
evımızıde aldık arabamızıda
ama cocuk ıcınde baya masraf oluyo
zırt pırt doktordu hoşuna gıtmedı baska doktor
testler zaten ateş pahası ama için rahat etsın dıye yapıosun
Allah herkese kolaylık versın ıns
Şöyle yapalım isterseniz burda öyle bir konuda vardı herkes her gün kumbarasına attığı parayı yazsın her gün toplamlarımızı listeleyelim gaza geliriz belki bekarken bende yapıyordum iyi oluyordu birden açınca gerçi ben harcıyordum geri
bende katılıyorum sana canım eve sakın yardım etmesin neler duyuyoruz en iyisi azıcık aşınız kaygısız başınızzz bıuda benden olsunn
gunaydın
kızlar valla para geldıgı gıbı gıdıyo
bızım şükür borcumuz yok
evımızıde aldık arabamızıda
ama cocuk ıcınde baya masraf oluyo
zırt pırt doktordu hoşuna gıtmedı baska doktor
testler zaten ateş pahası ama için rahat etsın dıye yapıosun
Allah herkese kolaylık versın ıns
Bizde almayalım o zamanya bende düğünde birşey yapmadı ya ondan veriyor heralde diye birşey demiyordum madem sizde almayın diyorsunuz vardır bir bildiğiniz...
Speddy o konuyu bulabilirmisin linkini verirsen girelim hep birlikte konuya...
nefescim hoşgeldin canımm
ne güzel herşeyin tam olması bizede allahım güç kuvvet versinde bizimde olsunn hepsiii
ne biliyim bu benim düşüncem tabi ki ama şuna da inanırım zor duurmda kalsa bize bakmak zorundalaryada bizde öyle
dayım kaç ay çalışmadı annesi-ablaları evine ne aldı ise ona da aldılar hiç bi eksikleri olmadı evlerinde kız tarafı çalışmadığını hissetmemiştir bile
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-202.html#post22024564
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?