Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Biz bebeği 2013 te filan düşünüyoruz işte benim fikrim şimdiden girip iyi kötü biraz ödemek ama eşim erteleme tarafında eee o zamanda bebek olcak o sıkıntı yaratcak... Kayınvalide düğünde bişeye karışmadı şimdi vicdanen rahatsız sanırım kendi veriyor biz istemiyoruz

bi laf var ya geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye yapacağını düğünde yapsaydı da görseydiniz.
bebek işini iyi düşünmek lazım. Allah dağına göre kar verir ama büyük risk gibi geliyor bana

ne çok deyim atasözü kullandım be

Hım deneyelim bizde bakalım ...Bu ay bende çeyrek altın alıcam elimizde biraz para kalıyor uzun zamandan sonra bu ay artıya geçtik

inşallah canım inşallah sınav 2012 kışına açılsın inşallah devamlı dua ediyorum bunun için

canım nisan gibi olcakmış şeflik sınavları bende sürekli iş bankasıyla çalışıyorum ordaki arkadaşlarda nisanda gircem sınava dediler ama tam nasıl işlediğini bilmiyomm

bende ev almayı ondan ertelıyom ilk cocugum olsun 1 sene çalışmıcagımdan bır maaşla hem kredi hhemde bebişş zor olur

Hım deneyelim bizde bakalım ...Bu ay bende çeyrek altın alıcam elimizde biraz para kalıyor uzun zamandan sonra bu ay artıya geçtik

çok güzel canım hep birlikte olunca insan gaza geliyor vallahi aslında birlikte yapabiliriz bişeyler benim dün maaşım yattı 100 TL kenarda kalıyor ona diyorum dolar alıyım dışarı çıkınca

:44::44::44::44: Kafam karıştı...Kayınvalide konusuna girmek bile istemiyorum kendince gönlünü rahatlatmak istiyor sanırım...İyi düşünmek lazım dediğin gibi

2012 29 nisan sanırım ama eşim 1 ay ile kaybediyor 2 yıllık eleman olması lazım bu sınava girmek için onun için bi dahakine artık

gunaydın

kızlar valla para geldıgı gıbı gıdıyo
bızım şükür borcumuz yok

evımızıde aldık arabamızıda
ama cocuk ıcınde baya masraf oluyo
zırt pırt doktordu hoşuna gıtmedı baska doktor
testler zaten ateş pahası ama için rahat etsın dıye yapıosun

Allah herkese kolaylık versın ıns

Şöyle yapalım isterseniz burda öyle bir konuda vardı herkes her gün kumbarasına attığı parayı yazsın her gün toplamlarımızı listeleyelim gaza geliriz belki bekarken bende yapıyordum iyi oluyordu birden açınca gerçi ben harcıyordum geri

bende katılıyorum sana canım eve sakın yardım etmesin neler duyuyoruz en iyisi azıcık aşınız kaygısız başınızzz bıuda benden olsunn

:44::44::44::44: Kafam karıştı...Kayınvalide konusuna girmek bile istemiyorum kendince gönlünü rahatlatmak istiyor sanırım...İyi düşünmek lazım dediğin gibi

haklısın canım sizin için en hayırlısı olsun inşallah...

günaydın canım

bebekler malesef öyle devamlı bi borç çıkıyor onlardan yana
ama herşeye değerler

o bölüme de katılabiliriz kızlar sohbet orada da güzel

bende katılıyorum sana canım eve sakın yardım etmesin neler duyuyoruz en iyisi azıcık aşınız kaygısız başınızzz bıuda benden olsunn

haklısın kayınpeder ve kayınvalidemle aram iyi ama yine de istemem hatta eşime babası nakit para vermiş geçen kart kapatmak için işyerinden alacaktık onunda kenarda varmış parası birisine verecekti
boşa faiz ödeme al bana verirsin demiş ona bile kızdım gerek yok diye :26:

Hoşgeldin hamişimiz nasıl bakalım...

Bebek demişken ben bebek istiyordum hep kendimi hamile olarak düşünüyordum pazartesi kuzene gittik yeni doğum yaptı bebeğin gaz sorunu var ay allahım görmelisiniz sürekli mızır mızır ağlıyor filan bir saat durdum ama cinnet geçircektim hiç uyumuyomuş nerdeyse yarım saat 15 dk uyuyup kalkıyomuş bir anda unuttum bebek istemeyi

nefescim hoşgeldin canımm

ne güzel herşeyin tam olması bizede allahım güç kuvvet versinde bizimde olsunn hepsiii

Bizde almayalım o zaman ya bende düğünde birşey yapmadı ya ondan veriyor heralde diye birşey demiyordum madem sizde almayın diyorsunuz vardır bir bildiğiniz...

Speddy o konuyu bulabilirmisin linkini verirsen girelim hep birlikte konuya...Ben hangi bölümde bilmiyorum tesadüfen bulmuştum

Son düzenleme:

ne biliyim bu benim düşüncem tabi ki ama şuna da inanırım zor duurmda kalsa bize bakmak zorundalar yada bizde öyle
dayım kaç ay çalışmadı annesi-ablaları evine ne aldı ise ona da aldılar hiç bi eksikleri olmadı evlerinde kız tarafı çalışmadığını hissetmemiştir bile

http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-202.html#post22024564

nefescim hoşgeldin canımm

ne güzel herşeyin tam olması bizede allahım güç kuvvet versinde bizimde olsunn hepsiii

Allah herkese nasıp etsın ıns

ılk basta sorun yasadım kendı aılemle takılarımı verdım durumumuz cok ıı degıldı

altı ustu 10 mılyarlık takı verdım dıye annem yapmadıgını bırakmadı bana

daha evlenelı 7 ay oldu eşimin işlerı cok ıı gıttı sımdı bakıyorumda ıyıkı annemı dınlemedım
herseyım var abım 3 yıllık evlı hala mobılya borcu duruyo onun elıne cok fırsat gectı ama baskalarını dınledı allahtan eşimde bende kımseyı dınleyıp haraket etmedık
sımdı ıse sadece bırıkım yapıoruz cocugumuz ıcın

Bizde katılalım konuya 2011 gelinleri konuya bekleniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…