- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.121
Dinle dünn eşimin doğum günü için şarkı ararken denk geldi beğendim ben geçmiş olsun sanadatopuk gitmiş
günaydın kızlar ;
mutlu bi ara mutlaka dinlerim bakarım şarkıya
evreka güne kötü başladın demek burası sıcak ya terledim sabah dün gece de terledim bi garip yağmurun kasvetinden sanırım dün azcık yağdı çünkü
akşam sinema için şişliye geçtik sonra vazgeçtik tophaneye nargile içmeye gittik hatta orada plan çıkardık borçlarımızla ilgili de anam hayatta bitmez gibi geldi bana :44::44:
eşim aradı şimdi dün bizim gttiğimiz kafede yangı çıkmış şok oldum resmen :2::2::2: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19408882.asp
ben eşimin doğum gününde şeyi çalmıştım ata demirer hepi bört dey tu yu
evreka bu arada inşallah bulur zaman azalıyor çünkü
Dinle dünn eşimin doğum günü için şarkı ararken denk geldi beğendim ben geçmiş olsun sanadatopuk gitmiş
ben eşimin doğum gününde şeyi çalmıştım ata demirer hepi bört dey tu yu
evreka bu arada inşallah bulur zaman azalıyor çünkü
okudum şimdi haberi canım ufacık bir şey tophaneyi yakacakmış nerdeyseeeallahtan can kaybı filan yok ben direk onu aradım haberde :18: v
borç konusunda banada öyle geliyo yaaa artık düşünmüyom amaa dünde mutluyla konuşuyorduk nasıl durumlar diyede dün dedim kendi kendime düşünme düşündükçe sanki borçlar azalıyomu kendine yapıyon saldım anlıyacagınızz
Dün akşam bende çok terledim speddy kombi kapalıydı birde basıktı hava çok bugünde aynı...Ben hep söylüyorum İstanbulda şansa yaşıyoruz bizay allah korusun siz ordayken çıksaydı borçlar biter inşallah ya borç demişken siz aylık ne kadar borç ödüyorsunuz kredi+diğer borçlar.Ve size ne kadar kalıyor harcamaya aşağı yukarı eğer istemezsen söyleme alınmam sadece bizde ev almak istiyoruz ama güvenemiyoruz yetiştiremeyiz diye...
dinledim canım ışıkları söndürüp mumlarla bide dans eşliğinde güzel olurrrrbenim eşim ilk dans müziğimizi koymuştu oda güzeldi ondan dünde sana dedim ilk dans müziğinizi koy diye ama buda güzel
sorma yaaa resmen elimde kaldısinir oldummmm
bulur canım maşşallahı vardır o konudaaaher yerde bir tanıdık ve her yerde işini halletme
evet canım Allahtan can kaybı falan yok çok üzüldüm ama gördüğümüz bildiğimiz tüm dükkanlar yanmış Allah beterinden korusun inşallah
üzüldüm ama inşalllah biter herkesin borçları ya :18: düşününce bitmiyor Elbette Allah hepimizin yardımcısı olsun
yok canım öyle bişey düşünmem
benim eşim bankacı biliyorsun ilk 1-2 sene fazla bişey kazanamıyorlar bu yönü çok kötü :26: eğer şef olursa ama normal maaş alıyor onların kesintileri çok fazla :2:
aylık evimize giren 2500 TL civarında bişey
kredimiz 1140 TL + 700 tl civarın da bişey de kartlara,faturalara falan borcumuz var extra 2 tane daha kredimiz var 8 taksidi kaldı işte yani cebimize çok bişey kalmıyoor.
ama kendi evimizi ödediğimiz için bu bizi hiç rahatsız etmiyor
Onuda koyucam hatta bizim şarkımız Ömrümün sahibi onuda eklicem listeye ama doğum günü şarkısı olsun istedim...
amin canımm dediğin gibi en azından kendi eviniz için ödüyonuz benimde kira vermemiz zoruma gidiyor aylık 750 tl ne demek yaaaneyse biran önce biterde bizde ev alırız tüm isteyen arkadaşlarımızda alır kiraya verilen paraya çok üzülüyorum ben
aynen canım bende kira olsa üzülürdüm herhalde. :18:
mutlu bu arada biz kumbara yaptık bahsetmiştim para da biriktirmeye çalışıyoruz + 100 TL de benim özel emekliliğim var ona yatırıyoruz. battı balık yan gider misali
eşine doğum günü için plan mı yaptın ?
eşim bireysel emekliliğini durdurttu bu borçlar yüzünden bende açacaktım korktum borçlarımız azalsın sonra dedikşu 4 ay sıkıntılıyız sonra rahatlıcaz bizde
bizde nisana kadar işte nisan da eşim yüksek maaş alacak kısmetse ozaman rahatız :26:
Ya bizimde 2200 tl civarı giriyor eve..790 tl kredi 600 kira bu aya kadar taksitlerimiz filan vardı eksiye düşüyorduk hep kayınvalidem yardım ediyordu şimdi ben diyorum ki bu sene yaz sonu bir ev alalım kredi ödeyelim...600 tl kiraya vereceğimiz para olur artı aylık 500 tl kayınvalide yardım eder 1100-1200 tl taksitle kredi çekelim diyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor çünkü eşim dersanede çalışıyor yazın 3 ay maaş almıyor birde kredimiz 2013 te bitecek o bitsin biraz daha birikim yapalım diyor öyle 2012 kış başı alalım diyor...Ama o zaman da bebek filan olacak ben çalışamıcam ufff kafam karışık bilmiyorum nolur...Takılar ve arabamızla elimizde 35 bine yakın para var diz olsanız hangisini yapardınız...
umarım herkes rahat bir nefes alırr yaatüm kazandıklarımız bize kalsa ne güzel olurduuu
umarım herkes rahat bir nefes alırr yaatüm kazandıklarımız bize kalsa ne güzel olurduuu
Bende kumbara yapmak istiyorum ama bende eşimde minibüse biniyoruz o yüzden bozuk para lazım oluyor hep...Speddy eşimin doğum günü 23 aralıkta şimdilik plan aşamasındayımfikirlere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?