Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

okudum şimdi haberi canım ufacık bir şey tophaneyi yakacakmış nerdeyseee allahtan can kaybı filan yok ben direk onu aradım haberde :18: v

borç konusunda banada öyle geliyo yaaa artık düşünmüyom amaa dünde mutluyla konuşuyorduk nasıl durumlar diyede dün dedim kendi kendime düşünme düşündükçe sanki borçlar azalıyomu kendine yapıyon saldım anlıyacagınızz

Dün akşam bende çok terledim speddy kombi kapalıydı birde basıktı hava çok bugünde aynı...Ben hep söylüyorum İstanbulda şansa yaşıyoruz biz ay allah korusun siz ordayken çıksaydı yangın borçlar biter inşallah ya borç demişken siz aylık ne kadar borç ödüyorsunuz kredi+diğer borçlar.Ve size ne kadar kalıyor harcamaya aşağı yukarı eğer istemezsen söyleme alınmam sadece bizde ev almak istiyoruz ama güvenemiyoruz yetiştiremeyiz diye...

Son düzenleme:
Dinle dünn eşimin doğum günü için şarkı ararken denk geldi beğendim ben geçmiş olsun sanada topuk gitmiş

dinledim canım ışıkları söndürüp mumlarla bide dans eşliğinde güzel olurrrr benim eşim ilk dans müziğimizi koymuştu oda güzeldi ondan dünde sana dedim ilk dans müziğinizi koy diye ama buda güzel

sorma yaaa resmen elimde kaldı sinir oldummmm

evet canım Allahtan can kaybı falan yok çok üzüldüm ama gördüğümüz bildiğimiz tüm dükkanlar yanmış Allah beterinden korusun inşallah
üzüldüm ama inşalllah biter herkesin borçları ya :18: düşününce bitmiyor Elbette Allah hepimizin yardımcısı olsun

yok canım öyle bişey düşünmem
benim eşim bankacı biliyorsun ilk 1-2 sene fazla bişey kazanamıyorlar bu yönü çok kötü :26: eğer şef olursa ama normal maaş alıyor onların kesintileri çok fazla :2:
aylık evimize giren 2500 TL civarında bişey
kredimiz 1140 TL + 700 tl civarın da bişey de kartlara,faturalara falan borcumuz var extra 2 tane daha kredimiz var 8 taksidi kaldı işte yani cebimize çok bişey kalmıyoor.
ama kendi evimizi ödediğimiz için bu bizi hiç rahatsız etmiyor

Onuda koyucam hatta bizim şarkımız Ömrümün sahibi onuda eklicem listeye ama doğum günü şarkısı olsun istedim...

amin canımm dediğin gibi en azından kendi eviniz için ödüyonuz benimde kira vermemiz zoruma gidiyor aylık 750 tl ne demek yaaa neyse biran önce biterde bizde ev alırız tüm isteyen arkadaşlarımızda alır kiraya verilen paraya çok üzülüyorum ben

aynen canım bende kira olsa üzülürdüm herhalde. :18:

mutlu bu arada biz kumbara yaptık bahsetmiştim para da biriktirmeye çalışıyoruz + 100 TL de benim özel emekliliğim var ona yatırıyoruz. battı balık yan gider misali
eşine doğum günü için plan mı yaptın ?

Son düzenleme:

eşim bireysel emekliliğini durdurttu bu borçlar yüzünden bende açacaktım korktum borçlarımız azalsın sonra dedik şu 4 ay sıkıntılıyız sonra rahatlıcaz bizde

eşim bireysel emekliliğini durdurttu bu borçlar yüzünden bende açacaktım korktum borçlarımız azalsın sonra dedik şu 4 ay sıkıntılıyız sonra rahatlıcaz bizde

bizde nisana kadar işte nisan da eşim yüksek maaş alacak kısmetse ozaman rahatız :26:
bide Allahın izniyle şeflik sınavı açılsa ve kazansa başka ne isteyim ya :) )

Son düzenleme:
Ya bizimde 2200 tl civarı giriyor eve..790 tl kredi 600 kira bu aya kadar taksitlerimiz filan vardı eksiye düşüyorduk hep kayınvalidem yardım ediyordu şimdi ben diyorum ki bu sene yaz sonu bir ev alalım kredi ödeyelim...600 tl kiraya vereceğimiz para olur artı aylık 500 tl kayınvalide yardım eder 1100-1200 tl taksitle kredi çekelim diyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor çünkü eşim dersanede çalışıyor yazın 3 ay maaş almıyor birde kredimiz 2013 te bitecek o bitsin biraz daha birikim yapalım diyor öyle 2012 kış başı alalım diyor...Ama o zaman da bebek filan olacak ben çalışamıcam ufff kafam karışık bilmiyorum nolur...Takılar ve arabamızla elimizde 35 bine yakın para var diz olsanız hangisini yapardınız...

Bende kumbara yapmak istiyorum ama bende eşimde minibüse biniyoruz o yüzden bozuk para lazım oluyor hep...Speddy eşimin doğum günü 23 aralıkta şimdilik plan aşamasındayım fikirlere açığım

canım bebek düşünüyorsanız bu ev alma işini 3*4 kez daha gözden geçirin ikisi birden yürümeyebilir çünkü
ama ben olsaydım elimdeki paraya para eklerim 1/2 ay kadar daha krediler şuan da inanılmaz yüksek tabi bu zaman zarfında da ev bakardım pat diye bulunmaz çünkü
sonra elimdeki herşeyimi bu eve yatırırdım zamanını uzun tutar az öderdim ama ben öderdim kayınvalidemi bulaştırmazdım
sonra duruma göre öyle bebek planı yapardım. önümü bi görürdüm ne ödüyorum bana ne kalıyor gibisine

umarım herkes rahat bir nefes alırr yaa tüm kazandıklarımız bize kalsa ne güzel olurduuu

O zamanda yetmezdi emin ol kendimden biliyorum nişan filan olmadan iki sene öncesine kadar para hep bana kalıyordu çeyiz filanda almıyordum ama yetmiyordu...Geçen sene de yetmedi param ama bir sürü eşya aldım

umarım herkes rahat bir nefes alırr yaa tüm kazandıklarımız bize kalsa ne güzel olurduuu

vallahi öyle bişey olsa başka ne isterim bu bizim için çok zor 10 yıl sonra belki aman içim karardı yine

Bende kumbara yapmak istiyorum ama bende eşimde minibüse biniyoruz o yüzden bozuk para lazım oluyor hep...Speddy eşimin doğum günü 23 aralıkta şimdilik plan aşamasındayım fikirlere açığım

bizde biniyoruz ama şöyle yapıyouz akşama eve geldik tüm cebimizdeki bozuklukları atıyoruz sabaha bozduruyoruz yine böylelikle devamlı cepte bozukluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…