Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günAYdın hepinize kızlarr

birikimden bahsetmişsin bizde hiç yapamıyoruz düğünde takılanlar duruyor işte

evimiz kira zaten bu aydan sonra sonra 450 vericez

şükür ki borcumuz hiç yok

bu arada dün hasta oldum benn

çaya arkadaşlarda geldi 12ye kadar oturdukk

bu akşamda annemle babam gelicek pazar günü dönücekler

hazırlık yapıcam yani anlıyacağınız

Gözün aydın giz geçmiş olsun bu arada...

borcunuz da yok ise geleceğe yatırım amaçlı istediğiniz gibi birikim yapabilirsiniz
450 TL burada kira olsa 3 tane tutarım ne güzel ya orada hayat

senin adına çok sevindim hem hastalanmaışşsın darısı başıma
hemde annenler geliyo ne güzel

Ay ben normal hastalık zanettim...

Speddy eşine birşey sorabilirmisin...Bizim kredi kartından 45 tl üyelik ücreti kesilmiş.Eşim bankayı aradı şimdi banka iki seçenek sunmuş paranın iade edilmesi için biri aylık yaptığımız harcamanın %1 ini ekstre ye eklemek üyelik bedeli olarak diğeri de 3 ay içerisinde 3000 tl harcamayı taahhüt etmek...Bu yasal mı bizim tüm faturalarımız otomatik ödemede bu kartta bizde kartı iptal ettirdik zaten bi kartı iptal ettirmek istiyorduk buna denk geldi Hakları varmı böyle birşeye sinir oldum...

Sağol speddy Ben mesaj atamıyorum 10 dk meselesinden dolayı...En son bende kart alıcam kk dan

Son düzenleme:

aynen canım bugün çok mutluyum annemleri bayramdan beri görmüyorum çok özledimm

kızlar yaa işlerim yoğunlaştı yazamadım

gizcimmm hem annenlerin gelişine hemde hastalanmanaa çok sevindimmm

sen şimdi yemekleri döktürürsünnn bende haftasonu cumartesı gitcem anneme misafir gelecekmiş iş yerinden ben erken gidip birşeyler hazırlıcam

sağoll canımmm valla çok iyi bakmam lazım onlaraa iştee kaldıkları süre boyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…