Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

selam kızlar özledim sizi kaç gündür yazmıyorum neler yapıyosunuz bakalım???

iyiyim kızlar haftasonundan beri toparlayamadım kendimi h.sonu misafirlerim vardı biliyosunuz yatıya kaldılar haftaiçi de p.tesi eltimler geldi eşlerimiz işten geç geldiği için gece 12 ye kadar onları bekledik 1 i geçiyodu yemek yedik sonra çay falan gece 3,30 da yatmıştık dün de hep beraber kaynanama gittik anlayacağınız yorgunum dostlarım yorgun bugün inş.erkenden yatıcam

evrekacım görümcem p.tesi taşındı konak merkez de galiba askeriye ve hastanenin ordaymış evi zaten askeriye de çalışıo yürüyerek yakınmış ona

SELAMLAR....
şükürler olsun hamileyim..
sata göre 7 hafta ama 3-4 haftalık sanki çünkü idrar testimde çıkmadı..

inşaallah rahat geçer hamileliğim..
konyada tavsiye edeceğiniz doktor var mı ?
akademi hastanesi özlem hanım olacak gibi araştırmalarıma göre ..

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah...

selam kızlar özledim sizi kaç gündür yazmıyorum neler yapıyosunuz bakalım???

hoşgeldinn canımm

tebrik ederimm canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

evrekacım görümcem p.tesi taşındı konak merkez de galiba askeriye ve hastanenin ordaymış evi zaten askeriye de çalışıo yürüyerek yakınmış ona

konaktamı canımm konakta ev yokta karataşta olabilirmii:44: ben karataşta çalışıyorum konak askeriyeye 5 dkka. yakınmışızzz

dilekcimmm tebrik ederimmm istedin allahımda verdiii ne güzellll allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsinnn

konaktamı canımm konakta ev yokta karataşta olabilirmii:44: ben karataşta çalışıyorum konak askeriyeye 5 dkka. yakınmışızzz

bilmiyorum ama çocukları liseye gidiyo evin bi çaprazında okul diğer çaprazında hastane varmış işe de yakın diyodu

Son düzenleme:
şimdi uydudan baktım karataş lisesi ve biraz ilerisinde hastane ver galiba oradan bahsediyodu...

kızlar selam.
ben yokken iyi kaynatmışsınız

ama geçmişi okurken bir ara çok daraldım. borç, para ve kira mevzuları bu aralar benimde sıkıntılı olduğum şeyler.
malesef kirada oturuyoruz ve yine malesef borç ödüyoruz Bir şekilde herşeyi geride bırakacağız kendi evimiz olacak diye düşünüp avutmaya çalışıyorum kendimi

kirli çıkıları gördüm birikim için iyi bir topik bence de. biz de şirketten kızlarla yeni bir gün yapma derdindeyiz bugün. yeterli sayıyı toplarsak aralık 20de başlayacağız inşallah.

bu aralar işlerim çok yoğun(( sizi takip etmeye çalışıyorum ama...

Bende gün yapmak istedim ama iş yerindekilerine güvenemedim annemin bir grubu var hep yapıyorlar bir dahaki sefere bende katılıcam baya kalabalık oluyorlar ama iyi para toplanıyor birde ne zamana istersen veriyorlar...

Bİ ANDA işler üstüste geldi acayip oldum ya geldim ama sonunda

dilek hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah

mutlu biz yıllardır yapıyoruz gün. şu an devam eden 2 günümüz var. bu 3.gün olacak. hiç hesapta yoktu aslında yeni bir gün ama ihtiyaçtan doğdu bu sefer:)

günlerde iyi para birikiyor. eskiden annemin günlerine girerdim şimdi kendi gün ekibim oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…