Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet gün iyi oluyor ya bende anneme söyledim bir dahakine bende girerim diye yoksa para birikmeyecek hep harcanıyor para kalınca rahat edemiyoruz sanki batıyor

evet gün iyi oluyor ya bende anneme söyledim bir dahakine bende girerim diye yoksa para birikmeyecek hep harcanıyor para kalınca rahat edemiyoruz sanki batıyor

bendemi güne girsem napsam bizim burda pek az kişiyiz ondan olmaz ve çoğunluk erkek onalra diyim gelin gün yapalım diyeee

ben bekarken annemleler hep katılırdım yıllardır hatta son güne o zamanki nişanlım şimdi ki eşim de girmişti hem de 2 kişilik ödedi 2 defa aldı daha geçen ay bitti günümüz bu ay annemler yeniden başladı ama katılmıyoruz bu sefer

ben şimdiye kadar katıldığım tüm günlerde sadece para döndü. yüzünü hiç bilmediğim gün arkadaşlarım da oldu:)

ama şöyle toplanıp kendi arkadaşlarınla eğlenceli gün yapmak ayrı keyif olur walla. hele bir de mercimek köftesi, tiramisu falan olursa hayır demem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…