- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.181
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/488138-komsu-kizinin-etimek-tatlisi.html konuyu gördünüz mü kızlar paralarım ben bu komşu kızını
çorba (karar veremedim)
fırında salçalı biftek
püre
pilav
akdeniz salata
balık kızartıcam
brokoli turşum var bide
babam cevizli keki çok sever bide ondan yapıcam
afiyet olsun hepinize canım güzel ve yavaş geçsin günleriniz pazara kadar
mutlu eşim bunu yazdı.
hangi banka olduğunu bilmiyorum ama bankacılara göre kerdi kartı aidatı normal bi olay
bunun kesilmemesinin iki yolu var bizde ya iki adet otomatik ödeme talimatı yada yüksek miktarda harcama yapılması
bu bankada iade için iki seçenek sunmuş sadece iptal için durum ve sartlar değisir
zaten kartı iptal etmişler ise muhtemelen iade işlemi yapılmayacaktır.ama eğer isterse hakem heyetine basvursun ama bosuna uğrasır diye tahmin ediyorum bence biraz daha diretebilir eğer kart hala iptal edilmemisse
Kartı iptal ettirdik malesef bizim tüm faturalarımız otomatik ödemede olduğu için çantada keklik gördüler sanırım birde tüm harcamalrımızı bu karttan yapıyoruz düşün aylık 1000 tl civarı ödeme yapıyoruz ve hiç aksatmadık gününü neyse iptal oldu artık sinir oldum
tehdit etseydin keşke kartımı iptale derim iptal etmezsen bu 45 TL diyebunu kimse istemez çünkü. neyse ozaman kart gitmiş çoktan
Evet gitti benim ek kartımda gitti
Öyle ama mecburen kullanıyoruz işte yoksa paramı kalıyor elimizde ay başı harcayalım....
Eşi fanatik taraftar olan varmı kızlar...Beşiktaşlı olursa daha iyi olur...
Benim eşim gibi ama hala bjk diince içi gidiyor.Eşimin doğum gününe bjk ile alakalı birşey alayım diorum..Forma,terlik,eşofman altı daha öncesinde aldım şimdi daha farklı bir hediye istiyorum ne bilem mesela marşlarının tamamının olduğu cd gibi veya özel bir ürün eşin bilirmi acaba böyle özel alınabilecek ne var...Kıyafet alıcam ama eminim bu hediyeyi daha çok sevecek...
Benim eşim gibi ama hala bjk diince içi gidiyor.Eşimin doğum gününe bjk ile alakalı birşey alayım diorum..Forma,terlik,eşofman altı daha öncesinde aldım şimdi daha farklı bir hediye istiyorum ne bilem mesela marşlarının tamamının olduğu cd gibi veya özel bir ürün eşin bilirmi acaba böyle özel alınabilecek ne var...Kıyafet alıcam ama eminim bu hediyeyi daha çok sevecek...
canım ben
twigy terlik aldım
forma aldım eşortmanını aldım bu sezonun biraz pahalı ama eşimin hoşuna gitti
bide şimdi maç yapıyorlar forma falan bayıldı
evreka nasıl yani tüm sezonlar mı ? hepsini yaptırsanıza canım ben sana ne kadar ise yollarım. ben izmirden yaptırdığımda liste gönderdi bana ben filmleri seçtim o kopyaladı sonra bana yolladı
hatta var ise mail adresini falan alır mısın daha sonra da bana film yapar belki
canım ben
twigy terlik aldım
forma aldım eşortmanını aldım bu sezonun biraz pahalı ama eşimin hoşuna gitti
bide şimdi maç yapıyorlar forma falan bayıldı
evreka nasıl yani tüm sezonlar mı ? hepsini yaptırsanıza canım ben sana ne kadar ise yollarım. ben izmirden yaptırdığımda liste gönderdi bana ben filmleri seçtim o kopyaladı sonra bana yolladı
hatta var ise mail adresini falan alır mısın daha sonra da bana film yapar belki
eşim tamam dedi akşam gider konuşuruz bakarız dedi küçük parkta arakadaşı yaptırmış oraya gtcez bizde yarın haber ederim canım seni
her sezonu bir dvdye kopyalarlar verirler canımm kac sezonsa ona göreeeAnlamadım ben ya dizinin tüm bölümlerini özel mi yaptırıyorsunuz :44::44::44:
her sezonu bir dvdye kopyalarlar verirler canımm kac sezonsa ona göreeebiz ünideyken filmleri hep cdye cektırırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?