- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.261
günaydın kızlarrrrrspedyycim afiyet olsun bende kahvaltı yapıyom dün mactan sonra gittik kapalıydı cdci canım bugün tekrar uğrıcazz
ohh sana da afiyet olsun
bu akşam eşimin maçı varbende kuaföre gidicem sonra eve giderim bi güzel
Bu akşam eşiminde özel dersi var o yüzden yemeği geç yeriz bende dışarı çıkıp gezmek niyetindeyim yağmur yağmaz ise..Monopoly alırım belki ve eşime doğumgünü hediyesi
gelin bize oynayalım beğenirseniz alırsınız canım bu haftasonu gelin isterseniz yarın iş arkadaşları gelecek c.tesi yada pazar evdeyiz
Dün eşime çıtlattım gelip gitme olayını bakakaldı banaNormalde çok arkadaş seçiciyimdir şaşırdı sanırım gidelim dememe...Cumartesi pazar eşim çok yoğun oluyor tatlım dersane olduğu için o yüzden cumartesi pazar günleri evde ayaklarını uzatarak oturmayı tercih ediyor...Birde geç çıkıyor haftasonları başka hafta haftaiçi geliriz sanada uyan bir günde...Eşim monopoly i seviyor ben bilmediğim için güvenemiyordum almaya boşuna para vermeyelim diye...Sizden de onay aldım gönlüm rahat...
anladım canım benim eşimde ilk başlarda şaşırmıştıekimde mesela böyle bi arkadaş ile oturmaya gittik ne ben kızı tanıyorum ne de eşim eşini ama dedik kızla görüşelim. onlara yemeğe gittik giderken de aman gitmesek mi bişeyler mi desek vazgeçsek böyle gittik gece 3 te ancak kalktık ertesi gün iş falan olmasa da neredeyse kalıcaktık
sizinle de bi hafta içi görüşürüz ozaman canım
tamam canım teşekkür ederim.
dün kü maç mükemmeldi ya bi gs olarak bayıldım izlerken
Günaydın kujum nasılsın...
iyiyim canım tıkınıyordum yaaasen napıyon bakayımm
Erkeklere garip geliyor sanırımSeviyorum kk nü...
ne demek canım bir bulayımda ozaman teşekkür edersinn
maça gelince vallaa bir fenerbahçeli olarak gsl cok güzel top oynadıbu maç 5 6 gollede sonuçlanablirdi allahtan volkan vardı kalede baya top tuttuu.
aynen canım
zaten FB takımında sadece volkan vardı diğerleri göstermelikti sanırım 25 dk 5 gol kaçtı ama olsun bu sevinçte yeter
dün erken yatttım ama hala inanılmaz uykum var benin yaaa
Hiç bişe yapmıyorum öle nette takılıyorum boş boş
Speddy bizde erken yatıyoruz ama hep uykumuz oluyor neden oluyor anlamıyorum
bende valla bitti şimdi tıkınmam facede bir oyun var onu oynuyom zaman gec sın dıye bugun erken çıkcam dün topuktan işlerim yarım kaldı 3 gibi çıkar gelmem birdaha geri ofise
spedyycim tebrikler canım. ben öyle yok gsyi kötülemem kim haklıysa odur . fener dğn çok kötü oynadı gsnindi galibiyet hakkıyla yendiler
bende valla bitti şimdi tıkınmam facede bir oyun var onu oynuyom zaman gec sın dıye bugun erken çıkcam dün topuktan işlerim yarım kaldı 3 gibi çıkar gelmem birdaha geri ofise
spedyycim tebrikler canım. ben öyle yok gsyi kötülemem kim haklıysa odur . fener dğn çok kötü oynadı gsnindi galibiyet hakkıyla yendiler
erken yatınca sanırım hiç bişey düzelmiyor dün kitap okurken acayip uykum geldi
ne oynuyorsun face de
sana yolladım yaa balonları vuruyon onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?