Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Onu da oynamıştım çok kısa bir süre

Bizim Çiftlik i mi CastleVillei mi kastettin cnm :)

Ufff kızlar ya benim adet günüm geldi de geçiyor bile -1 güncük geçti- bu gidişle vize günlerine denk gelecek Bu ay hapı bırakmıştım ondan mı böyle oldu ki canımı sıkıyor bu durum yaa

selam kızlar. ben ilerimi toplamaya çalışırken siz yine kaynatmışsınız muhabbeti.

evde yalnız kalmak benim hoşuma gidiyor. ayağımı uzatıp türk kahvemi alıp yarım saat bile olsa yalnız kalmayı hiçbir şeye değişmem.

bugün hariç bu aralar benim uyku sorunum düzeldi. hergün tam 7 saat uyuyorum ve sabahları çok iyi kalkıyorum.
1ay öncesine kadar hep öğlene kadar uyku modunda olurdum.
dün eşimle sohbete dalıp saatin nasıl geçtiğini anlamayınca 2yi geçe uyuduk. tabi sabah uyanması biraz zor oldu

face de pek oyun oynamam ben. poker bazen o kadar...

regli oldum ve canım acayip acayip tatlılar yemek istiyor. bir baton keki yedim bu saate kadar ya...
sütlaç hiç sevmem ama şu an o bile olsa yerim.

İkisini de oynamıştım balhuzur ama çok kısa bir dönem...Hapı bıraktıysan ondan kaynaklıdır bende bu ay sonunda bırakmayı düşünüyorum doktora gidicem bunun için ama ne kullanmam gerektiği konusunda bir fikrim yok pufff Birde gitmişken kontrol ettiricem bebek için bir sorun varmı diye eşimde spermlerine filan baktırcak...Çok korkuyorum istediğimizde bebeiş olmaz diye en azından sıkıntı varsa bebek düşünene kadar tedaviyi de aradan çıkarırız...

sssccc bende tatlı çok yiyorum hasta olduğum dönemde Bende evde yalnız kalmayı seviyordum önceden ama evlendiğimden bu yana pek hoşlanmıyorum eşimde olsun yanımda istiyorum neden bilmiyorum...

Bitkisel destek almaya çalıştım ben hapı bıraktığım andan itibaren ama istikrarlı sürdürmedim bunu...

Şöyle birşey öğrendim:

Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.

Hapı bırakınca aktara gidip hayıt tohumu aldık eşimle, bir hafta düzenli kullandım gibi birşey zaten tadından dolayı zor içiyordum bıraktım sonra malesef

Bende çikolata krizlerine giriyorum özel günlerimde

Ben bitkiler konusunda hiç istikrarlı değilim malesef ve tatlardan dolayı midem almıyor

Ben bitkiler konusunda hiç istikrarlı değilim malesef ve tatlardan dolayı midem almıyor

Evet bazılarının tadına dayanmak güç oluyor ama ilaca tercih ederim ben birçok yerde. Aramızda sağlıkçı arkadaşlar da var şimdi ama İlaçların yan etkileri ürkütüyor beni çok çok mecbur kalmadıkça içmek istemem o yüzden

Ben neredeyse bütün bitkileri çay olarak kullanıyorum.

Akıntı için demirhindi içmişliğim bile var:)

bende hapı bıraktım ve nette okuduklarıma göre ilk adetim çok sancılı olcak ve 4ay düzenim olmayacak. Hayıt tohumunu duydum ama araştıracak fırsatım olmadı. Bir bakayım eğer bu hapın etkilerini azaltıyorsa kullanırım.

Burnunu tutacaksın içeçeceksin:) bu kadar:)))

Çok mu sancılı olacakk ve sonra düzensizlik mii Ya sınavlara rastlamasa hadi biraz daha katlanılır bi durum ama.....

Hemen şimdi bi hayıt tohumu demleyerek tekrar başlıyorum ben hayıta inşallah :26:

ben iki haftadır nerdeyse kabus yaşıyorum,o kadar yopunumki....şimdide öğle arası yemeğede çıkmadım,bi boşluğum vardı değerlendşreyşm dedim.
kendinize iyi bakın.aklımsadınız.sizinle sohbetş özledim

Merhaba dünden beri kimse yazmamış bende sohbeti kaçırdım diye üzülmüştüm inanılmaz yoğundum 2 gündür.
dün akşam 11'de evdeydim sabahta işe erken geldim :26: ve yarın da çalışıyorum resmen bu haftam felaketlerle dolu ya

Son düzenleme:
bugün herkes yoğun sanırım. speedyciğim ben de birileri vardır kaynatırız diye açtım sabah ama sonra işlere dalınca zaman aktı.
hala işlerimi yetiştirme uğraşındayım malum cuma yoğunluğu ayrı bir dert

bu hafta işlerden nasıl geçti anlamadım
akşam eşimle dışarı çıkacağız geç döneriz eve.
ama yarın iyice uykumu almak istiyorum. sonra açık büfe anne kahvaltısı:)))))
pazarda eşimle annemlere kahvaltıya gideceğiz sonra annem sevgili damatcığına aşure yapacak.

pazara misafirlerim de gelebilir ama ne misafir ağırlayacak ne de temizlik yapacak halim yok malesef.

benimde 2 günüm kötü geçti
akşam biraz dinlenmek istiyorum.
yarın da malesef işteyim halılarımı verdim iyi ki yoksa kesin birisi gelirdi bu haftasonu

seviyorum misafiri ama bu yorgunluğun üstüne hiç iyi gelmezdi
bizim yok planımız hiç bilmiyorum ben annemleri bize toplamayı düşünüyorum ailemle birlikte güzel yeni bir yıl

Bizde öle düşündük ama kayınvalidemle annemler pek bir araya gelmiyorlar kayınvalidem istemiyor daha doğrusu o yüzden vazgeçtik şimdi benim annemlerle geçirsek kayınvalidem kayınvalide ile geçirsek annemler alınacak kafamız karışsı dolayısıyla...

hımm ozaman sizde ikiniz bi güzel gezin arkadaşlarla vakit geçirin gelin bize
bizimkiler de çok şükür sıkıntı yok iyi araları

hımm ozaman sizde ikiniz bi güzel gezin arkadaşlarla vakit geçirin gelin bize
bizimkiler de çok şükür sıkıntı yok iyi araları

Hehe kız sen ne kadar seviyosun misafiri öle hemen davet ediveriyosun Sağol hayatım...Ben böyle bir hevesliyim ama bakalım yılbaşında izin kullanabilecekmiyim

Hehe kız sen ne kadar seviyosun misafiri öle hemen davet ediveriyosun Sağol hayatım...Ben böyle bir hevesliyim ama bakalım yılbaşında izin kullanabilecekmiyim

aman ne güzel seviyorum işte sanırım yalnızlığı sevmiyorum devamlı birileri olsun istiyorum
bize ertesi gün tatil işte:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…