- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.301
Onu da oynamıştım çok kısa bir süre
Bitkisel destek almaya çalıştım ben hapı bıraktığım andan itibaren ama istikrarlı sürdürmedim bunu...
Şöyle birşey öğrendim:
Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
Hapı bırakınca aktara gidip hayıt tohumu aldık eşimle, bir hafta düzenli kullandım gibi birşey zaten tadından dolayı zor içiyordum bıraktım sonra malesef
Bende çikolata krizlerine giriyorum özel günlerimde
Ben bitkiler konusunda hiç istikrarlı değilim malesef ve tatlardan dolayı midem almıyor
bende hapı bıraktım ve nette okuduklarıma göre ilk adetim çok sancılı olcak ve 4ay düzenim olmayacak. Hayıt tohumunu duydum ama araştıracak fırsatım olmadı. Bir bakayım eğer bu hapın etkilerini azaltıyorsa kullanırım.
Burnunu tutacaksın içeçeceksin:) bu kadar:)))
Senin misafir hiç eksik olmuyor maşallah sepddy..
Yılbaşında planı olan varmı kızlar...
seviyorum misafiri ama bu yorgunluğun üstüne hiç iyi gelmezdi
bizim yok planımız hiç bilmiyorum ben annemleri bize toplamayı düşünüyorum ailemle birlikte güzel yeni bir yıl
Bizde öle düşündük ama kayınvalidemle annemler pek bir araya gelmiyorlar kayınvalidem istemiyor daha doğrusu o yüzden vazgeçtik şimdi benim annemlerle geçirsek kayınvalidem kayınvalide ile geçirsek annemler alınacak kafamız karışsı dolayısıyla...
hımm ozaman sizde ikiniz bi güzel gezin arkadaşlarla vakit geçirin gelin bize
bizimkiler de çok şükür sıkıntı yok iyi araları
Hehe kız sen ne kadar seviyosun misafiri öle hemen davet ediveriyosunSağol hayatım...Ben böyle bir hevesliyim ama bakalım yılbaşında izin kullanabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?