Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

gunaydın kızlar

su oyunların hıcbırınden anlamam

evde yalnız kamayıda hıc sevmıyorum

hatta ben kıtap okurken bıle eşim yalnız kalmasın dıye

ara verıyorum sohbet edıyoruz oda sıkılmasın dıye

aslında bı oturusta bı kıtabı bıtırebılırım ama o okusa bende boş otursam sıkılırım

CastleVille oynuyorum kızlar bende

Nişanlıyken bir anlaşma yapmıştık ortak kararla eşimde bende face hesaplarımızı kapatmıştık. Ama takip ettiğimiz sayfalar vardı o yüzden tekrar birer hesap açtık ama yalnız birbirimizi ekledik. Şimdi soran olursa facemiz yok diyoruz ve kimseyi eklemiyoruz. Ya ben çok vukuat okudum bu face ile ilgili o yüzden olmasın daha iyi dedim Ama şimdiki hesabımda castleville oynuyorum hatta bana komşu lazım diye tutturdum eşimi de oyuna dahil ettim. Ki kendisi çok oyun oynuyordu nişanlıyken ve öncesinde, evlenince böyle olmayacak di mi diyordum şimdi ben oyun oynatıyorum ona yaa hay Allahım

Bende çok severim kitap okumayıı ama aynen söylediğin nedenlerden dolayı bende okuyamıyorum canım yada birlikte okuyoruz o zaman kimse boş kalmadığı için sıkılmıyor ama şimdiye kadar öyle uzun bi okuma seansımız olmadı inşallah zamanla oturtabiliriz bunu da.

Ben de farmville oynuyorum ama sıkıldım bırakırım sanırım onu

Nişanlıyken çok oynuyordum bende onu ama cidden bi noktadan sonra sıkıyor Bizim Çiftlik var farmvilleın Türk versiyonu o daha güzel farmvilleden :) Peynir, un vs yapılabiliyor ekinlerden ve sütlerden. Ama şimdi en güzeli Castleville, kasvet lordundan kurtarmaya çalışıyoruz toprakları

Onu da oynamıştım çok kısa bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…