Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

aman ne güzel seviyorum işte sanırım yalnızlığı sevmiyorum devamlı birileri olsun istiyorum
bize ertesi gün tatil işte:2:

Bende severim misafiri ama senin kadar değil sanırım Sen anlatırken ben yorulduğumu hissediyorum misdafir konusunda sssccc bir gün beraber speddy e gidelim monopoly oynarız

Bende severim misafiri ama senin kadar değil sanırım Sen anlatırken ben yorulduğumu hissediyorum misdafir konusunda sssccc bir gün beraber speddy e gidelim monopoly oynarız

Evet hafta içi bi akşam alın eşlerinizi gelin hatta bakın önümüzdeki haftaiçine ayarlayın kendinizi

yılbaşında ne yapacağımız hala belli değil.
aslında iki tarafıda toplayıp evimde olmayı çok isterdim ama bizimkiler mümkünse biraraya gelmesin. zaten anneme böyle bir teklifle gitsem kesinlikle kabul etmez. çok farklılar gerçekten. o akşam bitmez yani.
ben ailemle birlikte geçirmeyi çok istiyorum ama eşim orada rahat edemiyor. sigara falan içemiyor diye gitmek istemiyor.
zaten ben eşimin akrabalarıyla gireceğimiz bir yıldan hayır gelmez düşüncesindeyim. çok kalabalık oluyorlar ve gidince mecburen kalmak lazım. bu da hiç bana göre değil.
en son iki aileye de biz ilk yeniyılı evimizde başbaşa geçirmek istiyoruz demiştim ama zaman yaklaştıkça yine sormaya başladılar.
çok yakın 2 çift arkadaşımız var onlardan birinin istanbula yakın evleri var oraya gidelim diye bir fikir de var ama hala net birşey yok.

Ailelerimiz ne kadar çok birbirine benziyor bende istemiyorum iki aile bir araya gelsin...Bizimde bir arkadaşımız var istanbulda yazlıkları var oraya gidelim diye konuştuk ama bakalım bizimde net birşey yok henüz..Aslında biz eşimle nişandan önce pek geç saatlere kadar dışarda kalamıyorduk içimden dışarda olmak geçiyor ama yılbaşı gecesi dışarısı facia istanbulda...

kızlar yaaa bugünn çok yoğundummmm halada bitmedi azcık bri bakayım dedimm 6ya kadar bıtırmem lazımm sizi çok seviyorummm mutlucum spedyycimmm msj ve aramnızzzz içinn saolunnn canlarım benimmmm döncem akşam sizeee

mutlu senin eşin polis miydi yoksa başkasıyla mı karıştırdım

walla bizide ailelerin bir araya gelmesi hep facia. benim kayınvalidem şehirdışında onu herkes pek sever. eşim burada amcası ve yengesiyle kalmış bir süre onun için burada ailesi onlar ve ben bir arada bulunmaktan hiç keyif almıyorum. olan olmayan pek çok şeyin etkisi var tabi bunda. zaten ailelerin görüşleri falan düşünceleri kültürleri çok farklı onlar ne kadar uzak biz o kadar iyi:)))

speeedy kursa bir gün gitmezsem olmaz ama(( çok şey kaçırırım. ama haftasonu cumartesi biz kızkıza takılabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…