- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.321
aman ne güzel seviyorum işte sanırım yalnızlığı sevmiyorum devamlı birileri olsun istiyorum
bize ertesi gün tatil işte:2:
Bende severim misafiri ama senin kadar değil sanırımSen anlatırken ben yorulduğumu hissediyorum misdafir konusunda sssccc bir gün beraber speddy e gidelim monopoly oynarız
Evet hafta içi bi akşam alın eşlerinizi gelin hatta bakın önümüzdeki haftaiçine ayarlayın kendinizi
Olabülür neden olmasın
geldim geldim...
ya benim pazartesi kursum başlıyor amasizde aylardır durdunuz durdunuz şimdi mi karar verdiniz yaaaaaaaaaa
yılbaşında ne yapacağımız hala belli değil.
aslında iki tarafıda toplayıp evimde olmayı çok isterdim ama bizimkiler mümkünse biraraya gelmesin. zaten anneme böyle bir teklifle gitsem kesinlikle kabul etmez. çok farklılar gerçekten. o akşam bitmez yani.
ben ailemle birlikte geçirmeyi çok istiyorum ama eşim orada rahat edemiyor. sigara falan içemiyor diye gitmek istemiyor.
zaten ben eşimin akrabalarıyla gireceğimiz bir yıldan hayır gelmez düşüncesindeyim. çok kalabalık oluyorlar ve gidince mecburen kalmak lazım. bu da hiç bana göre değil.
en son iki aileye de biz ilk yeniyılı evimizde başbaşa geçirmek istiyoruz demiştim ama zaman yaklaştıkça yine sormaya başladılar.
çok yakın 2 çift arkadaşımız var onlardan birinin istanbula yakın evleri var oraya gidelim diye bir fikir de var ama hala net birşey yok.
pazar günü de bir ders olacak ama onun saati kurs başlayınca çoğunluğa göre belli olacak
Tamam bir pazar akşamı buluşabiliriz biz geç katılırız aranıza
evreka ne haber kuzum
senin eşin kaçta çıkıyor
7 de :) ama sizin oraya kaçta geliriz bilmiyorum
7 de :) ama sizin oraya kaçta geliriz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?