Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

plasebo yumurta sürmüyorum ben. kokusunu sevmiyorum çünkü.
zaten yoğurt ve sıvı yağ yumurta gübü kızartıyor.

mutlucum bakış açısı işte herkes farklı görüyor:))))

plasebo yumurta sürmüyorum ben. kokusunu sevmiyorum çünkü.
zaten yoğurt ve sıvı yağ yumurta gübü kızartıyor.

mutlucum bakış açısı işte herkes farklı görüyor:))))

benim annemde yumurta koymaz ama ben sevdiğim için koyarımm..ramazan pidesindede yumurtalı alırım:)

ben yufkada yapınca incecik oluyo ya yafkalar olduğu gibi kalıyo. siz nasıl yapıyosunuz ?
canım tepsin çokmu büyük acaba eğer öyleyse dediğin gibi incecik kalır,onunda kolayı var gül böreği yap oda pratik,bahsettiğim yumurta,yağ,yoğurt karışımınıda hem içe hem dışa süğr çörek oru yada susam ,bi gece beklet misafirlerinin 1 saat öncesine kadar pişir.

gül böreğini bi tek yufkayı kıvırarak mı yapıyosun peki ?
bi yuvarlak yufkayı bi kaç parçaya mı bölüyosun
kusura bakmayın herşeyi ayrı ayrı soruyorum ama bilmiyorum yaaaa

buna zamanıma göre karar veriyorum,genelde tek yufkayı sararım.ama ıspanaklı yaparsan kavurduktan sonra soğut çünkü parçalanır yufkan.

ıspanakla uğraşamam diyorsan,patatesleri rendeleyip yağda kavur.... bi tenceredede kıymayı kavur ikisini karıştır yap,,yada peynirli yap .

tamamen zevkine kalmış....videolu anlatan siteler var,burdaki yazılanlarla yapamazsan orayada bakabilirsin...

gül böreğine yumurta yağ yoğurt koyoruz soda ve süt koymuyoruz öle mii?????

canım benim tarifimde süt ve soda yok ssscc öyle yapıyormuş,benimki 1 yumurta,göz kararı yoğurt ve yağ,bitsede önemli değil hemen yenisini yaparsın.iç kısmına çok yoğun sürme,heryerine sür ama çok kalın olmasın yufkan parçalanmasın

benimde ekler ve profiterol istiyorrrrr

eklerde olabilir aslında:)
20lik dişlerimde sorun var yiyince diş ağrısı çekeceğim ama, öyle böyle değil mutlaka yemem lazım!!!!!

evde de aşure var gerçi

bu akşam kurs yok eve gidince eşimi kandırırsam yiyelim bari.

netten tarifine falan baktım ama hiç uğraşamam.

ekler zahmetli iş yaa bende hiç uğraşamammm

hazırlar varken gider alır yerım

Haftasonu için planınız nedir kızlar

Benim 2 gündür aklımda lunaparka gitmek var eğlenmek istiyorum İstanbuldayım başka gidipte gördüğünüz yerler var ise söyleyin

benim pazar için planım geç saate kadar uyuyup, güzel bir kahvaltıdan sonra mısır patlatıp dvd karşınında eşimle keyif yapmak.

cmrtsi eşim işe gider muhtemelen öğlen kadar. o gelen kadar da anneme kahvaltıya giderim sonra gelip ders çalışırım(((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…