- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.621
plasebo yumurta sürmüyorum ben. kokusunu sevmiyorum çünkü.
zaten yoğurt ve sıvı yağ yumurta gübü kızartıyor.
mutlucum bakış açısı işte herkes farklı görüyor:))))
canım tepsin çokmu büyük acaba eğer öyleyse dediğin gibi incecik kalır,onunda kolayı var gül böreği yap oda pratik,bahsettiğim yumurta,yağ,yoğurt karışımınıda hem içe hem dışa süğr çörek oru yada susam ,bi gece beklet misafirlerinin 1 saat öncesine kadar pişir.ben yufkada yapınca incecik oluyo ya yafkalar olduğu gibi kalıyo. siz nasıl yapıyosunuz ?
canım tepsin çokmu büyük acaba eğer öyleyse dediğin gibi incecik kalır,onunda kolayı var gül böreği yap oda pratik,bahsettiğim yumurta,yağ,yoğurt karışımınıda hem içe hem dışa süğr çörek oru yada susam ,bi gece beklet misafirlerinin 1 saat öncesine kadar pişir.
gül böreğini bi tek yufkayı kıvırarak mı yapıyosun peki ?
bi yuvarlak yufkayı bi kaç parçaya mı bölüyosun
kusura bakmayın herşeyi ayrı ayrı soruyorum ama bilmiyorum yaaaa
gül böreğine yumurta yağ yoğurt koyoruz soda ve süt koymuyoruz öle mii?????
akşam içinde beşamel soslu fırında patates tarifi buldum şimdi onu mu denesem bilmiyorum
güzel lezzetli bi beşamel sos yapan bilen var mıı ?
ay kızlar ikicik işlere bakayım dedim ne kadar cok konusmusunuz oku oku yoruldum
ne çok karışık ya kızlar :18: yazılanlar çok karışmış alıntı ile yazsanız sanırım daha iyi olacak
ayy evrekacm sorma yazıştık bi boğaz derdidir gidiyoruz topluca..neyse ben çıkıyorum kızlar ,hepinize iyi akşamlar
canım acayip derecede sufle istiyor. varmı yapıp getirecek!!!!!!!!!!!!!
benimde ekler ve profiterol istiyorrrrr
eklerde olabilir aslında:)
20lik dişlerimde sorun var yiyince diş ağrısı çekeceğim ama, öyle böyle değil mutlaka yemem lazım!!!!!
evde de aşure var gerçi
bu akşam kurs yok eve gidince eşimi kandırırsam yiyelim bari.
netten tarifine falan baktım ama hiç uğraşamam.
ekler zahmetli iş yaa bende hiç uğraşamammm
hazırlar varken gider alır yerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?