- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.641
Haftasonu için planınız nedir kızlar
Benim 2 gündür aklımda lunaparka gitmek vareğlenmek istiyorum İstanbuldayım başka gidipte gördüğünüz yerler var ise söyleyin
benimde 23 aralık da düğünüm var kızlar :)
benimde 23 aralık da düğünüm var kızlar :)
günaydın herkese arkadaşlar nasıslınız bugün ?
ben iyiyim bakalım şimdilik eğer bi sıkıntı olmazsa ilerleyen saatlerde :)
sen nasılsın
Mutlu sabahlar kızlarrr yoğun birgün beni bekliyor, düğünümüze katılamayan bazı misafirlerimiz gelecek bugün. Dün gece misafirlerim vardı 1 de yattık, şimdi evi toplayıp, çamaşır asıp, kayınvalidemin evine gidip işlerine yardım etmem lazımm oraya da uğrayacaklar çünkü kadıncağız dün çok yoruldu bi sürü işi vardı, akşam için yemek yapmam lazım bizede... Hadi bana kolay gelsin gideyim başlayayım di mi
kacta yattın guzumm
günaydın kızlarrr
speddycim valla bende iyiyim bide erken kalkmak olmasa dahada iyi olcamdaüstümden uyku sersemliğini atmam lazımm
canım cd işinide bugün yolluyorum sen bana msj at adresii
Mutlu sabahlar kızlarrr yoğun birgün beni bekliyor, düğünümüze katılamayan bazı misafirlerimiz gelecek bugün. Dün gece misafirlerim vardı 1 de yattık, şimdi evi toplayıp, çamaşır asıp, kayınvalidemin evine gidip işlerine yardım etmem lazımm oraya da uğrayacaklar çünkü kadıncağız dün çok yoruldu bi sürü işi vardı, akşam için yemek yapmam lazım bizede... Hadi bana kolay gelsin gideyim başlayayım di mi
Speddy pazartesi size kim geliyor hadi bil bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?