Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Haftasonu için planınız nedir kızlar

Benim 2 gündür aklımda lunaparka gitmek var eğlenmek istiyorum İstanbuldayım başka gidipte gördüğünüz yerler var ise söyleyin

benim bir planım yok ama milasa arkadaşımın yanına gitmek istiyorum daha eşime demedim işi yoksa belki oraya gidebilirz 2 haftadr çağırıyor

Bizde pazar günü akşam dışarı çıkmak istiyoruz bir aksilik olmaz ise

Ne zamandır aklımda benim akvaryum varya ona gitmek ama kısmet olmuyor hiç oraya gidin

kızlaaar ben geldim hepiniz gittiniz tabii

herkes iyidir umarımm

geçmişi okudumda, mantı yapılmış topictede,
içime mi doğdu ne bende mantı yaptım bugün
2 hafta izinliyim çalışmıyorum, evde olmak ne güzelmiş yahu

kociş aradı demin işten çıkmış gelir yarım saate, hemen gidip sofrayı hazırlayayım

özledim siziii

Kızlar günaydın herkese...Umarım güzel bir gün geçiririz hep beraber...

Biraz önce bir konu gördüm sizinde düşüncelerinizi almak istedim; Evlilik size ne öğretti?

Bana sabrı ve alttan almayı öğretti...Ve sevdiğim insan bana sarıldığında herşeyi unutabileceğimi

Son düzenleme:
günaydııınnnnn... sabırlı olmayı, daha sakin düşünmeyi, hemen kızmamayı,daha yapıcı olup affetmeyi öğretti
vee evlendikten sonra eşini öncesine göre çok daha fazla sevdiğini.....

günaydın kızlarrr

speddycim valla bende iyiyim bide erken kalkmak olmasa dahada iyi olcamda üstümden uyku sersemliğini atmam lazımm

canım cd işinide bugün yolluyorum sen bana msj at adresii

Mutlu sabahlar kızlarrr yoğun birgün beni bekliyor, düğünümüze katılamayan bazı misafirlerimiz gelecek bugün. Dün gece misafirlerim vardı 1 de yattık, şimdi evi toplayıp, çamaşır asıp, kayınvalidemin evine gidip işlerine yardım etmem lazımm oraya da uğrayacaklar çünkü kadıncağız dün çok yoruldu bi sürü işi vardı, akşam için yemek yapmam lazım bizede... Hadi bana kolay gelsin gideyim başlayayım di mi

Kolay gelsin huzurcuğum...

günaydın kızlarrr

speddycim valla bende iyiyim bide erken kalkmak olmasa dahada iyi olcamda üstümden uyku sersemliğini atmam lazımm

canım cd işinide bugün yolluyorum sen bana msj at adresii

günaydın canım.

aynen bende öyleyim dün yarımda yattık ancak bitti işim 11:30'da evdeydik tam söylediğim gibi :26::26::26:

koştur canım hadi bakalım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…