Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

haziranda evlendim ben.
ama sizler gibi anlatacak mutlu anılarım yok benim malesef.
evlendiğimden beridir hep sıkıntılarla uğraşıyorum. eşimin işsizliği, içkisi derken şimdi de borçlarla uğraşıyoruz.
ne olacak ne yapacağız bilmiyorum.
6ayım hep kötü geçti bundan sonrasından da pek umudum yok aslında.
kendim ettim kendim buldum ne diyeyim.

bilmiyo muydun peki böyle huyları olduğunu ??

canım böyle düşünme bilerek ve isteyerek evlendin eşinle
sanırım evlenmeden önce de eşin farklı birisi değildi mutlaka bazı özelliklerini biliyorsundur.
umarım yakın süre de dertleriniz biyer canım

canım eşin evlendikten sonramı işsiz kaldı peki sen çalışıyonmu? ve bu kadar umutsuz olma lütfen bak burda herkesin bir sürü borcu var. sonucta bir yuva kurarken elbet borç olacak ve biz bugünlerde eşimizin yanında olcaz. Eşinle konuştunmu içki konusunu çokmu içiyor

Bayanlar yardım bana... Yemekte dinlenebilecek slow parça istiyorum sevdiğiniz varmı özellikle tavsiye edeceğiniz....

eşim evlenmeden kısa süre önce ehliyetini içki yüzünden kaybetti. 6 ay vermediler.
düğün zamanı ailesi olacak şahıslar yüzünden çok zorluklar yaşadık. iyice psikolojisi bozuldu. düğün günü ve sonrası ailesinin yaptıkları ve yapmadıkları herşey üst üste geldi ve eşim çözümü içkide aradı. içince kendini kaybeden biri değil ama zor işte.
onu anlamaya çalıştım ama yapamadım. benim ailemde hep huzur vardı çünkü.
1ay oldu evleneli işten ayrılmak zorunda kaldı ehliyet yüzünden.
ogünden sonra olan oldu zaten. eşim hergün bir büyük şişe votka içmeye başladı.
ilk başlarda yine yanında olup anlamaya çalıştım ama bir gün dayanamadım yeter dedim içme.
içince unutuyorum sadece diyor. içki içmediği geceler uyumuyordu bile.
işsizken hiç bir tanıdığı arayıp sormadı sevgili ailesi bile. eşimin işsiz olduğunu bildiği halde bi ifrata bile çağırmadınız diyecek kadar ilgililerdi.
çalışmadı 4 ay. şimdi 20gün falan oldu başladı bir yerde. ama onun mesleği değil. parası az.
zaten düzenli ödeme yapan bir firma değilmiş.
borçlar üst üste ev kira.
ben çalışıyoruml. elimdeki herşeyi bozdurdum. tükendim artık. düşünmekten bıktım. ben bunun için evlenmedim.

canım bence bunların hepsine gögüs germelisiniz eşinde işe girmiş ama az ama çok
bide şuna çok kızıyorum ailesinin yararı yok ise sizde düşünmeyin onun yararları yok ama maşallah devamlı aklınızda size zararı çok..
eşine gelince bırak içsin şimdi işe başladı ise çok içemez zaten onun karşısında bide sen afra yaaparsan ben olsam bende kendimi içkiye veriirm.
dırdırcı bi eş kimse istemez anlamasan bile anlıyormuş gibi yanında ol

canım benim eşimde ehliyetini kaptırdı ama biz ailemle pikniğe gittiğimizde içtiği 2 tane bira yüzünden Sen ailesine hiç bakma sen eşinle evlendin onlarla değil eşinde yavaş yavaş umarım içkiyi bırakır ve mutlu olursunuz. bak bizimde evimiz kira herşeyi kendimiz yaptık bir sürü borçumuz var ama allahtan ikimizde sağlıklıyız zamanla çalışıp öderiz dedik ve ödüyoruz. Sende bundan sonra eşini al karşına konuş evliliğiniz için içkiyi bırakmasını işine ve evine dört elle sarılmasını söyle.

Böyle durumlarda bizim seni teselli etmemiz çok zor,evet çok zor bir durumdasın.Ama bu senin gerçeğin,evlenmeden önce bildiğin huyları olduğu için,bu gerçekle yüzleşmen çok şaşırtıcı değil aslında.
keşke herşey bir anda değişse ama imkansız....içkiyi tamamen bıraklamlı ya da sen bu konuda onu cezalandırmalısın.birkaç gün ailelerinizin yanında kalıp yalnız düşünün...seviyorsundur mutlaka,ozaman mücadeleye devam etemlisini.Allaah yardım etsin çok zor ,üzüldüm.keşke düzeltebilsek.
sence tek sorun paramı?

Bayanlar yardım bana... Yemekte dinlenebilecek slow parça istiyorum sevdiğiniz varmı özellikle tavsiye edeceğiniz....

YABANCIMI TÜRKÇEMİ?

Konunu okudum şimdi.Eşine hak verip başlarda içmesine onay vermekle yapmışın ilk hatanı bana kalırsa.Senden yüz bulmuş içmek için..İş yerine durumunu bildirmiş olsa daha farklı olabilirdi herşey belki..Bence bir iş bulana kadar burda çalışmaya devam etsin çıkmasın sende çıkmasını destekleme rahata alışmasın daha da...İçki için doktordan yardım alması gerek malesef kendiliğinden olabilecek birşey değil..Ve annenlere durumu anlat saklama bence...

Hiç farketmez romantik olsun yeter

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. topiğinizi işgal ettim kusura bakmayın.
eşim artık içkiyi oldukça azalttı. onu çok seviyorum. çok zor günleri birlikte atlattık 7 yıl boyunca. ama evlenmeden önce içki huyunun olduğunu bilsem asla evlenmezdim. kendisine de söyledim.
ama ben rahatlık içinde yetiştiğim için belki de bu durumda olmak çok zoruma gidiyor.
beni/bizi tanıyan hiç kimseyede sıkıntılarımı anlatmadım. anlatamıyorum çünkü.
mutlu haklı olabilirsin evde ilk içki içtiği gün tepkimi koysaydım eğer belki herşey farklı olabilirdi ama son yaptığım konuşmadan sonra mümkün mertebe içmiyor.
speedy eşimin ailesine takılmış değilim. durumumu anlamanız için anlattım. sonuçta herkes kendi kapısını kapatınca biz yalnız kalıyoruz. onların yaptıkları ya da yapmadıkları için eşimi suçlamam gerçekten büyük haksızlık olur.
şu konuda haklısın ama ilk zamanlar onlar aradığında ne yapıyorsunuz diye sorduğunda çok sinirim bozuluyordu. hiçbir destekleri olmadı ne yüzle arıyorlar niye gidelim diye düşünüp kendimi yiyordum. bir de ailem birçok şeyi üstlenince eşimin çevresine öfkem iyice arttı. gerçi bizdeki paranın suyunu çektiğini görünce onlarda eskisi kadar sık aramaktan vazgeçtiler.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. inşallah bir an önce borçlardan kurtulurda evliliğin tadını yaşamaya başlarız.

biraz zamana ihtiyaınız var ya.. hereşyin maddi olarak biraz yoluna girmesi yetecek bence sizin için. çözülmesi gereken ilk şey o bence. nasıl olsa girmiş bi işe belki bi süre sonra kendi mesleği olan bi iş te bulur öenmli olan boş durmaması insn o zamn dayanamaz çünkü

İsterim türkçede olabilir...

monica ay amor (bak şu anda dinliyorum arşivimden çıkardım:))harika bir şarkı
BÜTÜN fransızca slowlar

Türkçe olarak...ilhan irem bütün slowları,
fikret kızılok,
teoman istanbulda sonbanar,
mfö bu sabah yağmur var istanbulda,vurgun yedim,sarı laleler,
zerrin özer o yaz
ayla dikmen,70 li yılların slovları
ayna slowları
vs.:)))

kızlarrrr:) selam. ya sabah sabah sizdeki enerjiye maşallah. iyi kaynatmışsınız.

speedy yine kendini belli ettin. akşamın geç saatinde bile yılmayıp bir sürü şeyi yapmışsın.

mutlu sana romantık şarkı niye lazım bakalım:) bizim düğün şarklımız elvis castello she. ben çok severim. dinle istersen.

evreka, ceylin, plasebo sizlere de merhabalar kızlar.

atakaan hoşgeldin topiğimize. gelişin biraz dertli olmuş ama inşallah bir an önce sorunlarını atlatırsın. bizde eşimle birçok şeyi borçla yaptık Rabbim cansağlığı versin herşey bir şekilde yoluna giriyor.
hatırladın seni. senin konunu okumuştum ben önceki zamanlarda. durumumuz aile konularında benziyordu. birazdan tekrar bakacağım konuna ama burada kafanı dağıtmak için sohbetler kursan senin için iyi olur. en azından bizim topiğimizde sorunlarından arınsan burada kızlarla farklı şeyler konuşsan kendini biraz hafiflemiş hissedebilirsin.

Teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…