- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.721
sabah sabah yoğunuz yine ama bunaldım biraz geleyim buraya dedim. kafam dağılsın.
malum artık evde ders falan da çalışıyorum iyice tuhaf hissediyorum kendimi:)
speedy; 3600 gün primi dolduran
ya da 15 yıl sigortalılık süresi olan kişi SGK'dan yazı alarak son çalıştığı iş yerindeki kıdem tazminatını alabilir.
evlilik dolayısıyla da kıdem hakkın var. onu da aklında bulundur.
internette sorun oldu yemekten sonra giremedimama görüyorumki birşey kaybetmemişim:)
speedy 3.600 günü doldurunca da emekli olursun. yani tazminatını alırsın. maaş bağlanması için yaşını beklersin.
sen zaten 5 yıldır çalışıyorsun yarısını doldurmuşsun gününün. 5 yıl daha çalışırsan alıyorsun tazminatını.
sen ev kredin için ayrılmak istemiyordun sanırım. yeni bir iş bulma imkanın varsa buradaki tazminatını alıp ayrılmakta mantıklı aslında ama iyi düşünüp doğru karar vermek gerek böyle durumlarda.
benim akşam için menüm yok((( çünkü kursa gideceğim. birazdan bir tost yerim eve gidincede salata falan yemem lazım eğer yemek yersem o satte çok kilo almaktan korkuyorum
şimdi benim 5 yılım doldu canım. bu durumda tahmini 5 yıl daha çalışırsam bitiyor mu ? ben 10 yıl daha çalışmam lazım sandım bi anda.
aynen öyle kredi için çıkmak istemiyorum yakın zaman da bebek planımız falanda yok zaten bizimonun için artık bişeyler yapcaz canım.
Günaydın kızlar
ehh işte sabah hali işte..
bi de belimde sürekli bi ağrı var şu sıralar yine o yüzden biraz mutsuzluk hali var
doktor kaslarda zayıflık var dedi ama yavaş yavaş alttan alttan hafif bi ağrı çok rahatsız ediyo
sen nasılsın???
gunaydın kızlar nasılsınız
Bende ehh işte sabah hali durumundayım ayılmaya çalışıyorum...Geçmiş olsun çok zorlamamaya çalış belini üşütmektenden de kaynaklanabilir dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?