Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

oooooo 15 yıl çalışmak mı korktum heee..
şuanda çalışmam lazım 2*3 sene daha işten çıkmak gibi bir durumum yok
15 yıl da çok uzun be

internette sorun oldu yemekten sonra giremedim ama görüyorumki birşey kaybetmemişim:)

speedy 3.600 günü doldurunca da emekli olursun. yani tazminatını alırsın. maaş bağlanması için yaşını beklersin.
sen zaten 5 yıldır çalışıyorsun yarısını doldurmuşsun gününün. 5 yıl daha çalışırsan alıyorsun tazminatını.

sen ev kredin için ayrılmak istemiyordun sanırım. yeni bir iş bulma imkanın varsa buradaki tazminatını alıp ayrılmakta mantıklı aslında ama iyi düşünüp doğru karar vermek gerek böyle durumlarda.

benim akşam için menüm yok((( çünkü kursa gideceğim. birazdan bir tost yerim eve gidincede salata falan yemem lazım eğer yemek yersem o satte çok kilo almaktan korkuyorum

şimdi benim 5 yılım doldu canım. bu durumda tahmini 5 yıl daha çalışırsam bitiyor mu ? ben 10 yıl daha çalışmam lazım sandım bi anda.

aynen öyle kredi için çıkmak istemiyorum yakın zaman da bebek planımız falanda yok zaten bizim onun için artık bişeyler yapcaz canım.

tatlım 2 türlü yararlanma hakkın var demek istedim orada. ama açıklayıcı yazamadım sanırım((

ya 3.600 gün primin ödenecek ki sen bundan yararlanırısn. 5 yıldır çalışıyorsun, 5 yıl daha çalışırsan kıdemini alırsın.

ya da sigorta başlangıç tarihinden itibaren 15 yıl geçmiş olması gerek. burada güne gerek yok. mesela senin 2000 senesinde ssk girişin oldu.bir süre çalıştın sonra uzun yıllar çalışmadın. 2012de yeniden işe girdin diyelim. öyle bir durum olursa 15 yıl sigortalılık gerekli.

5yıl daha aynı işyerinde kalıp sonra tazminatımı alırım diyorsan ayrılma zaten.
mesela ben 6 yıl 3 ay oldu:))) 4 yıl daha burada çalışmak istemiyorum. evlilik sürem dolmadan çıkmak istiyorum.
buranın bana sunduğundan daha iyi imkanlarım olabilir diye düşünüyorum.
bir de şirket ataşehire taşınacak zaten o zaman yol sorunum da olacak. benim için en mantıklısı bu gibi görünüyor şimdilik:)

ehh işte sabah hali işte..
bi de belimde sürekli bi ağrı var şu sıralar yine o yüzden biraz mutsuzluk hali var
doktor kaslarda zayıflık var dedi ama yavaş yavaş alttan alttan hafif bi ağrı çok rahatsız ediyo
sen nasılsın???

Bende ehh işte sabah hali durumundayım ayılmaya çalışıyorum...Geçmiş olsun çok zorlamamaya çalış belini üşütmektenden de kaynaklanabilir dikkat et kendine...

Evet çok tatlılar ama çok zahmetliler

Kızlar ya sizin buzdolabınızda salam ve kaşarlar iyi duruyormu benim dolapta pamukçuk oluyor üstleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…