- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.701
kızlarrrr:) selam. ya sabah sabah sizdeki enerjiye maşallah. iyi kaynatmışsınız.
speedy yine kendini belli ettin. akşamın geç saatinde bile yılmayıp bir sürü şeyi yapmışsın.
mutlu sana romantık şarkı niye lazım bakalım:) bizim düğün şarklımız elvis castello she. ben çok severim. dinle istersen.
evreka, ceylin, plasebo sizlere de merhabalar kızlar.
atakaan hoşgeldin topiğimize. gelişin biraz dertli olmuş ama inşallah bir an önce sorunlarını atlatırsın. bizde eşimle birçok şeyi borçla yaptık Rabbim cansağlığı versin herşey bir şekilde yoluna giriyor.
hatırladın seni. senin konunu okumuştum ben önceki zamanlarda. durumumuz aile konularında benziyordu. birazdan tekrar bakacağım konuna ama burada kafanı dağıtmak için sohbetler kursan senin için iyi olur. en azından bizim topiğimizde sorunlarından arınsan burada kızlarla farklı şeyler konuşsan kendini biraz hafiflemiş hissedebilirsin.
kızlarrrr:) selam. ya sabah sabah sizdeki enerjiye maşallah. iyi kaynatmışsınız.
speedy yine kendini belli ettin. akşamın geç saatinde bile yılmayıp bir sürü şeyi yapmışsın.
mutlu sana romantık şarkı niye lazım bakalım:) bizim düğün şarklımız elvis castello she. ben çok severim. dinle istersen.
canım günaydın hoşgeldin,nadir olarak boş kaldığım bir gündeyim.hemen burda aldım soluğu:)))
atakaan hoşgeldin topiğimize. gelişin biraz dertli olmuş ama inşallah bir an önce sorunlarını atlatırsın. bizde eşimle birçok şeyi borçla yaptık Rabbim cansağlığı versin herşey bir şekilde yoluna giriyor.
hatırladın seni. senin konunu okumuştum ben önceki zamanlarda. durumumuz aile konularında benziyordu. birazdan tekrar bakacağım konuna ama burada kafanı dağıtmak için sohbetler kursan senin için iyi olur. en azından bizim topiğimizde sorunlarından arınsan burada kızlarla farklı şeyler konuşsan kendini biraz hafiflemiş hissedebilirsin.
kızlarrrr:)speedy yine kendini belli ettin. akşamın geç saatinde bile yılmayıp bir sürü şeyi yapmışsın.
.
slm guzel hatunlar
yazıları okuyorum
nasıl gıdıyo evlılıkler
Ceylin bebek totemi ne bakayım siz bebek olaylarınamı girdiniz
slm guzel hatunlar
yazıları okuyorum
nasıl gıdıyo evlılıkler
canım sen hatırlayamıyor olabilirsin,,benim kociş bebek istemiyor bende deli gibi bebek istiyorum,her gün dua ediyorum,,birde böyle düşünce gücüyle doğmamış bebişimi çağrıyorumtotem yapıyorum yani
eşin nie bebiş istemiyo :)))9
canım sen hatırlayamıyor olabilirsin,,benim kociş bebek istemiyor bende deli gibi bebek istiyorum,her gün dua ediyorum,,birde böyle düşünce gücüyle doğmamış bebişimi çağrıyorumtotem yapıyorum yani
hoşgeldin canım sen iyimisin asıl senin nasıl gidio hamilelik
hoşbulduk kızlar
bebiş harıka cok ıyı ama ben bıraz bulantılardan kotuyum ara ara
ama buyuk bı sorun degıl eşimle cok mutluyum
sureklı haraket etmesınden cok mutluyum harıka bı duygu....
ceylin sende bebekmı istiyosun?
Bebek istediğini ve eşinin istemediğini hatırlıyorum o yüzden şaşırdım acaba ikna mı etti dedim...Totem iyi fikirmiş belki tutar
hoşbulduk kızlar
bebiş harıka cok ıyı ama ben bıraz bulantılardan kotuyum ara ara
ama buyuk bı sorun degıl eşimle cok mutluyum
sureklı haraket etmesınden cok mutluyum harıka bı duygu....
ceylin sende bebekmı istiyosun?
ne güzel anlattın ya.. ben çok korkuyorum sıkıntılı bi süreç olur die ama gözümde çok kolaylaştırdın bi anda :)
eger dogru ınsanla evlendıgınden emınsen ve cocuk ısteyen bı eşin varsa kesınlıkle düşünme
bende yasım kucuk bıraz zaman gecsın dıyodum ama eşim cok ıstıyodu korunmama ragmen oldu
ılk basta bıraz zorlandım ama sımdı cok mutluyum eşim cok buyuk destek
cok afedersınız ben kusarken bıle benı tutuyo yuzumu yıkıyo ev işlerı konusunda da hıc bişey yapmıyorum
bebegımıde hıssetıgımde butun herseyı unutuyorum
bu cok guzel bı duygu allah her ısteyene nasıp etsın ıns canım
bide geçen bana şey dedi ben askerdeyken hamile olursun gelince doğar dedi,oldu dedim hamileyken yanımda olmıcan.bazen erkekler çok düşüncesiz olanbiliyor
eşin nie bebiş istemiyo :)))9
o çok mükemmelliyetçi,hem borçlar diyorr ,hem erken diyor,hem hazır değilim diyor,hem yeğenlerinin yaramazlıklarını görünce korkuyor...onun birsürü bahanesi varr..bense çok istiyorum ikna turlarına devam ediyorum bakalım..
belkide tutar sürekli kocişin beynini yıkıyorum,ama elimde hafta sonları internette hep kendimi anne bebek sitelerinde buluyorum,bebek odalarına bakıyorum,elimde değil içgüdüsel olark çok istiyorum,belki gerçekten zorlanıcaz ama engel olamıyorum kendime
ne güzel canım keyfini çıkar,içinde bebeğinle yaşıyorsun,mucize bir duygu,asla erkeklerin anlayamayacağı bir haz.olsa gerek
ben bebeği son 3 aydır istiyorum daeşim 1 yıldan önce istemio,,,,
bide geçen bana şey dedi ben askerdeyken hamile olursun gelince doğar dedi,oldu dedim hamileyken yanımda olmıcan.bazen erkekler çok düşüncesiz olanbiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?