Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sende hoşgeldin :)

Eşimin doğum günü için

kızlarrrr:)speedy yine kendini belli ettin. akşamın geç saatinde bile yılmayıp bir sürü şeyi yapmışsın.
.

yaptım işte bakalım beğeneceklermi canım

bu arada sana bişey sormak istiyorum. 5 yıldır aynı işyerindeyim canım tazminatımı alıp çıkmak için kaç yıl olması gerekiyor prim gün sayısı için işte

Ceylin bebek totemi ne bakayım siz bebek olaylarınamı girdiniz

canım sen hatırlayamıyor olabilirsin,,benim kociş bebek istemiyor bende deli gibi bebek istiyorum,her gün dua ediyorum,,birde böyle düşünce gücüyle doğmamış bebişimi çağrıyorum totem yapıyorum yani

slm guzel hatunlar

yazıları okuyorum

nasıl gıdıyo evlılıkler

hoşgeldin canım sen iyimisin asıl senin nasıl gidio hamilelik

Bebek istediğini ve eşinin istemediğini hatırlıyorum o yüzden şaşırdım acaba ikna mı etti dedim...Totem iyi fikirmiş belki tutar

hoşbulduk kızlar

bebiş harıka cok ıyı ama ben bıraz bulantılardan kotuyum ara ara

ama buyuk bı sorun degıl eşimle cok mutluyum

sureklı haraket etmesınden cok mutluyum harıka bı duygu....

ceylin sende bebekmı istiyosun?

sabah sabah yoğunuz yine ama bunaldım biraz geleyim buraya dedim. kafam dağılsın.
malum artık evde ders falan da çalışıyorum iyice tuhaf hissediyorum kendimi:)

speedy; 3600 gün primi dolduran
ya da 15 yıl sigortalılık süresi olan kişi SGK'dan yazı alarak son çalıştığı iş yerindeki kıdem tazminatını alabilir.
evlilik dolayısıyla da kıdem hakkın var. onu da aklında bulundur.

ne güzel anlattın ya.. ben çok korkuyorum sıkıntılı bi süreç olur die ama gözümde çok kolaylaştırdın bi anda :)

eşin nie bebiş istemiyo :)))9[/QUOTE]

o çok mükemmelliyetçi,hem borçlar diyorr ,hem erken diyor,hem hazır değilim diyor,hem yeğenlerinin yaramazlıklarını görünce korkuyor...onun birsürü bahanesi varr..bense çok istiyorum ikna turlarına devam ediyorum bakalım..

Bebek istediğini ve eşinin istemediğini hatırlıyorum o yüzden şaşırdım acaba ikna mı etti dedim...Totem iyi fikirmiş belki tutar

belkide tutar sürekli kocişin beynini yıkıyorum,ama elimde hafta sonları internette hep kendimi anne bebek sitelerinde buluyorum,bebek odalarına bakıyorum,elimde değil içgüdüsel olark çok istiyorum,belki gerçekten zorlanıcaz ama engel olamıyorum kendime

ne güzel canım keyfini çıkar,içinde bebeğinle yaşıyorsun,mucize bir duygu,asla erkeklerin anlayamayacağı bir haz.olsa gerek
ben bebeği son 3 aydır istiyorum daeşim 1 yıldan önce istemio,,,,

bide geçen bana şey dedi ben askerdeyken hamile olursun gelince doğar dedi,oldu dedim hamileyken yanımda olmıcan.bazen erkekler çok düşüncesiz olanbiliyor

bide geçen bana şey dedi ben askerdeyken hamile olursun gelince doğar dedi,oldu dedim hamileyken yanımda olmıcan.bazen erkekler çok düşüncesiz olanbiliyor[/QUOTE]

askerlik varsa hakkaten o gidip gelsin ondan sonra olsa bebiş yapsanız mantıklı :)))
tabi bu sadece benm fikrim :))))

Son düzenleme:
ne güzel anlattın ya.. ben çok korkuyorum sıkıntılı bi süreç olur die ama gözümde çok kolaylaştırdın bi anda :)

eger dogru ınsanla evlendıgınden emınsen ve cocuk ısteyen bı eşin varsa kesınlıkle düşünme
bende yasım kucuk bıraz zaman gecsın dıyodum ama eşim cok ıstıyodu korunmama ragmen oldu

ılk basta bıraz zorlandım ama sımdı cok mutluyum eşim cok buyuk destek
cok afedersınız ben kusarken bıle benı tutuyo yuzumu yıkıyo ev işlerı konusunda da hıc bişey yapmıyorum
bebegımıde hıssetıgımde butun herseyı unutuyorum

bu cok guzel bı duygu allah her ısteyene nasıp etsın ıns canım

bizde bi sene geçsin die düşündük ama heveslendim valla sen anlatınca

bide geçen bana şey dedi ben askerdeyken hamile olursun gelince doğar dedi,oldu dedim hamileyken yanımda olmıcan.bazen erkekler çok düşüncesiz olanbiliyor

askerlik varsa hakkaten o gidip gelsin ondan sonra olsa bebiş yapsanız mantıklı :)))
tabi bu sadece benm fikrim :))))[/QUOTE]

ama 5 ay o gelene kadar bebiş gözlerini anca açar:)

eşin nie bebiş istemiyo :)))9

o çok mükemmelliyetçi,hem borçlar diyorr ,hem erken diyor,hem hazır değilim diyor,hem yeğenlerinin yaramazlıklarını görünce korkuyor...onun birsürü bahanesi varr..bense çok istiyorum ikna turlarına devam ediyorum bakalım..

belkide tutar sürekli kocişin beynini yıkıyorum,ama elimde hafta sonları internette hep kendimi anne bebek sitelerinde buluyorum,bebek odalarına bakıyorum,elimde değil içgüdüsel olark çok istiyorum,belki gerçekten zorlanıcaz ama engel olamıyorum kendime

ne güzel canım keyfini çıkar,içinde bebeğinle yaşıyorsun,mucize bir duygu,asla erkeklerin anlayamayacağı bir haz.olsa gerek
ben bebeği son 3 aydır istiyorum daeşim 1 yıldan önce istemio,,,,

bide geçen bana şey dedi ben askerdeyken hamile olursun gelince doğar dedi,oldu dedim hamileyken yanımda olmıcan.bazen erkekler çok düşüncesiz olanbiliyor[/QUOTE]

kesınlıkle bu duyguyu bılmıyolar ama oda yanında olmalı boyle bı donemde
ınsnaın alışma surecı cok gec olabılıyokı bız daha evlılıge alışamamışken bebege alışmak daha zor
ve bunyede oluşan değişiklikler erkegı etkılemıyo kadının alt ust oldugu durumlarda onlar sadece ızlıyolar
pıskolojık olarak hazır olmayan bı erkegın bunu kabul etmesı daha zor olabılır ıns dogru zamanda eşin bunu kabullenır ve ıster kı bu dönemı cok guzel gecırırsın hayırlısı olsun ıns

kesınlıkle bu duyguyu bılmıyolar ama oda yanında olmalı boyle bı donemde
ınsnaın alışma surecı cok gec olabılıyokı bız daha evlılıge alışamamışken bebege alışmak daha zor
ve bunyede oluşan değişiklikler erkegı etkılemıyo kadının alt ust oldugu durumlarda onlar sadece ızlıyolar
pıskolojık olarak hazır olmayan bı erkegın bunu kabul etmesı daha zor olabılır ıns dogru zamanda eşin bunu kabullenır ve ıster kı bu dönemı cok guzel gecırırsın hayırlısı olsun ıns[/QUOTE]

sağol canım inşallahhhh.

ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşrüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…