Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy çok güzelmiş canım çok kullanışlı oluyor bunlar güle güle kullan

dilara bulaşık makinan hayırlı olsunn iyi günlerde kullan

meraba kızlar

speedy cim çok güzelmiş canım iyi günlerde kullanın..

speedy çok güzelmiş canım çok kullanışlı oluyor bunlar güle güle kullan

dilara bulaşık makinan hayırlı olsunn iyi günlerde kullan

teşekkür ederim kızlar..

sssccc siz mevlütte kaç kişiydiniz ne kadardan pilav yaptınız

kızlar sınavım 17-18 martta. kursta o güne kadar sürecek

speedy sehpaların çok güzel. iyi günlerde kullanın inşallah. bize mobilyacı 3lü ve orta sehpayı hediye vermişti ama deri. orta sehpa oturma odasında ve lekeler hiç çıkmıyor. kullanmadığım şey kalmadı.
3lüleri kullanırken hep altına örtü koyuyorum ondan pek şikayetim yok şimdilik.
ama bunları çok beğendim fiyatıda uygun. en yakın ev görmeye gelenlerden böyle birşey isteyeyim bari:))))

dilara bulaşık makinanı güzel günlerde kullan inşallah.

speedy biizim mevlüt 70 kişi falandı. çoluk çocukta vardı bunların dışında
2,5kg pirinçten pilav yapıldı.
sonra yetmez diye evdeki 2 tane pilav tenceresinde de yaptık.
tavukta 15tane ben almıştım. yengemde evden 2-3 tane yapıp getirmişti.
tulumba tatlısı vermiştik ama o epey artmıştı. baklavacı 6kg alın dedi ama fazla geldi.
ayranlarıda bimden aldık.
en son gelen gruba yemek yetmemişti onlara da pide yaptırıldı.

dün akşam deli gibi temizlik yaptım bugün akşam evde yokuz kirlenmez
yarın tavuklarımızı haşlayacağız hazırlarız onları c.tesi sabah pilav yapıcaz.

30 kişi falan olur herhalde Rahat

40 tane ayran
4 kilo pirinç alıcaz
6*7 tane de tavuk ama neresini alırız bilmiyorum annem söylemişti unuttum yarına onu da hallederim.

yarın için tavuklu bezelye yemeği yaptım uğraşmayım diye yanına erişte makarna yaparım bişey daha uydurmam lazım aklıma yemek gelmiyor.

Cumartesi günü için acayip heycanlıyım yaa sanki ilk kez misafir ağırlayacağım eşimn tarafı gerçi ilk kez böyle kalabalık gelecek benim tarafım sık sık geliyor görüşüyoruz

Benimde deri bende en eon marc banyo temzileyicisi kullandım o çıkardı biraz cif filan fayda etmiyor

evet canım aynen öyle çok pahalı kullanıyoruz bina yeni 3 ay sonra üzerimize alabiliyoruz ancak adi mütahit daha yeni vermi,ş iskiye kagıtları

teşekkür ederim canım. sende al böyle bişey güzel duruyor bakalım kullanışlı mı söylerim.

15 tane tavuk ile aşevi falan mı açtınız canım aşırı fazla 1 tanesinden 10 kişi doyuyor neredeyse.. bide yetmedi diyorsun

biz bebek mevlütü yaptık kuzene az önce söylediğm kadar alındı işte 50 kişi falan vardı arttı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…