Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet daha biteli bir hafta olmustu

Günaydın kızlar...

Eğer reglin yeni bitmiş ise normaldir çünkü hap hormonları düzenliyor...Korkulacak birşey yok

Bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm daha çok yeni imiş bir iki aylık birşey doktora gidiyorum bebeğinizi almamız gerekiyor diolar çok üzülüyordum Ne demek acaba hamile olmak bilgisi olan varmı

El Cevap ; Rüyada hamile olduğunu gören kadın, zenginleşeceğine, yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, başarılarından dolayı övgü alacağına işaret eder.

Günaydın Kızlar sizlere Hayırlı cumalar haftanın son günü bitti sayılır...

Dün akşam bebek görmeye gittik tam 1 haftalıktı işte dün ama yok böyle bir şey öyle ilginç bişey ki sanki o anda hamile olduğumu duysam sevinecektim duygulandım. kucağına alıyorsun sıkıştııryorum. hiç sesi çıkmıyor.
uyuyan bebeği uyandırdım sevdim mıncıkladım inanılmaz güzeldi misss gibi kokuyor evin içine bile sarmış vallahi

süeterimizi de dün bulduk evde onu da götürdüm. ablası birazcık kıskançlık yaptı çok fazla sevemedim en kısa sürede yine gitmek istiyorum

Sizin bebek usluymuş aldanma bu tatlı hallerine Ben kuzenimin bebeğini görmeye gitmiştim durmadan ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…