- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.361
sık dısını bıttı:84:
Peki önceki reglini ne zaman olmuştun yenimi bitmişti...
evet daha biteli bir hafta olmustu
Günaydın kızlar...
Eğer reglin yeni bitmiş ise normaldir çünkü hap hormonları düzenliyor...Korkulacak birşey yok
Bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm daha çok yeni imiş bir iki aylık birşey doktora gidiyorum bebeğinizi almamız gerekiyor diolar çok üzülüyordumNe demek acaba hamile olmak bilgisi olan varmı
Günaydın Kızlar sizlere Hayırlı cumalar haftanın son günübitti sayılır...
Dün akşam bebek görmeye gittik tam 1 haftalıktı işte dün ama yok böyle bir şey öyle ilginç bişey ki sanki o anda hamile olduğumu duysam sevinecektimduygulandım. kucağına alıyorsun sıkıştııryorum. hiç sesi çıkmıyor.
uyuyan bebeği uyandırdım sevdim mıncıkladım inanılmaz güzeldi misss gibi kokuyor evin içine bile sarmış vallahi
süeterimizi de dün bulduk evde onu da götürdüm. ablası birazcık kıskançlık yaptı çok fazla sevemedim en kısa sürede yine gitmek istiyorum
Sizin bebek usluymuş aldanma bu tatlı hallerineBen kuzenimin bebeğini görmeye gitmiştim durmadan ağlıyor
yok kız ağlıyor tabiki de devamlı sus pus uyumuyor ama o sesi bile güzel çaresi belli ya altı pis yada acıkmış al çocupu içine sok vallahi öyle bişeydi.
Kuzenimin bebişinin gazı vardı hiç susmuyordu çocuk ya
gazman.. güzel bi akşamdı başka da bebek doğuracak yok yakın zamanda şöyle sıkıştıralımteyzem doğursun artık yaa düşünüyorlar ama icraat yok
Sen doğur kendi bebeğini sev
yk canım almayım onu işte
dün geldi bisikletimiz acayip bieşy ya 20 dk yapıyorsun bi sürü kalori yakıyorsun 5 farklı fonksiyonu var bidedün kurduk ama adam gibi yapamadık daha akşama artık
yk canım almayım onu işte
dün geldi bisikletimiz acayip bieşy ya 20 dk yapıyorsun bi sürü kalori yakıyorsun 5 farklı fonksiyonu var bidedün kurduk ama adam gibi yapamadık daha akşama artık [/QUOT
geldi demek bisikletininz hayırlı olsun ...
Çok yorma baştan kendiniYavaştan başla sonra ağırlaştır...
Günaydın dilara
Günaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?