Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sssccccim 15 tane tavuk 2 -3 kilo pilava çok değilmi canımm :44::44::44:

nur hoşgeldinn aramızaa

dilaracım güle güle kullan canım

speddyycim sen kullan memnun kalırsan bende alayım

şimdi annemle konuştuk 2,5kglik pirinçten 2 tane almışız. 5 kg prinçten pilav yapılmış.
evdekilere de 2den fazla yaptık diyor annem. 7kg civarı prinçten pilav yapılmış oluyor.
ben yemek kısmına hiç karışmadım. dernek lokalinde yapıldı bütün yemekler. annem, yengem ve bir akrabamız yaptı. tencereyle evime geldi.
15 bütün tavuk aldım. kasap temizledi parçaladı verdi.
piştikten sonra yumuşak etini ayırıp kalan kemik ve derilerini atmışlar.
yetmedi ama. normal çağırdığımız insanlar geldi. Kuran okundu. sonra yemek servisi yaptık. o zaman herşey iyidi.
misafirler gitti. eşimin halaları yengesi birde benimkiler vardı. biz bitti çay koyalım derken kapı çaldı.
mahalledeki komşular, apartmandakiler geldi. onların bir kısmına yemek kalmadı.
eşim pide yaptırdı getirdi.

mutlu bende marc banyo ile deneyeyim o zaman haftasonu.

ben bulaşık sabunundan, cife, kolonyağına, sıvı arap sabununa kadar herşeyi kullandım ama parça parça lekeler kaldı.
sadece çamaşır suyu kullanmadım o da rengi açılır diye korktum çünkü krem rengi.
en etkili sonucu aspirin veriyor. yine leke kalıyor ama çok değil:)

speedy sen kullan biraz duruma göre haber ver. benim bu ara misafir çağıracak vaktim yok zaten beklerim sonucunu:)

kızlar bisi sorcam bu dogum kontrol hapını kullanmaya basladımda ben buara unuttum sonra 2 gun üst üste 2 tane aldımunuttuklarımı hatırlamak icin sonra iki gun sonra adet oldum 4 gundur dvm ediyor.bi sorunmu var acaba.olmamam gerekiodu daha 1 ay vardı nerdyse :2:

Peki önceki reglini ne zaman olmuştun yenimi bitmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…