Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

dün denedim sadece ama sevdim bu işi bu akşamda yorucu bigün ya daha banyo falan temizlemem lazım. annemler gelecek akşama

Annen yardım eder birazcık en azından...Çokta yorma kendini temizlik yapıcam diye evin gayet temiz ve düzenli görünüyordu...

nasılsın mutlu güzel bir gün dileğiyle

İyiyim dilaracım sen nasılsın...

Kızlar bana kırmızı biberle yapabileceğim bir meze çeşidi söylermisiniz...

yok be canım temiz çarşamba günü temizledim ama yine bi yerleri silmem banyoyu falan temizlemem lazım

kırmızı biberleri ve patlıcanları közle soy kabuklarını
minik minik doğra üzerine soğan ,yağ ,tuz ,sirke ekle servis

yada közle soy kabuklarını uzun uzun doğra üzerine sarımsaklı yoğurt yap.

yine yaada közle soy ortadan ikiye böl.

içine biber,patlıcan,domates közlenmiş hepsi küp küp doğra içine sar.
üzerine de yoğurt :)

Sağol yafrum ben közleyim üzerine yoğurt dökeyim eşim patlıcan yemiyor

Yardıma gelirdim eşimin doğumgünü olmasaydı Dün ablası geldi pasta almış gelmiş bende kutladım Dedim hediye alamadım kutlama yapmış olduk iyi oldu dedim bugünde sinemaya gidecez die biliyor akşam için hehe akşam çok şaşıracak

ÖYLE YAp ozaman hatta peynirle karıştırabilirsin bile
ben çok severim kırmızı biberi şimdi bile canım istedi ya

akşama erken mi çıkacaksın..

bende iyiyim mutlucum biraz moralim bozuk o kadar

kırmızı biber konusunda üzerine yogurt koyup ama yogurdu krema kıvamına getir üzerinede yag ile kırmızı biber dökebilirsin

kızlar günaydınnn spedyycim ne kadar kalori harcıyorsun ve kac dkka yapıyorsun eğer işe yarıyorsa alayım fiyatıda uygundu dimi

ÖYLE YAp ozaman hatta peynirle karıştırabilirsin bile
ben çok severim kırmızı biberi şimdi bile canım istedi ya

akşama erken mi çıkacaksın..

Evet 3 gibi kaçmayı düşünüyorum Eşimde çok seviyor kırmızı biberi

Akşamki menüm de şöyle;
Çorba(yapmalımıyım tam karar vermedim)
Fırın poşetinde knorr soslu tavuk
Pilav(Tam karar vermedim)
Patates Kızartması
Salata
Havuç salatası
Yoğurtlu kırmızı biber
Meyve
Ve şarap

Nasıl sence :26::26::26:
bende iyiyim mutlucum biraz moralim bozuk o kadar

kırmızı biber konusunda üzerine yogurt koyup ama yogurdu krema kıvamına getir üzerinede yag ile kırmızı biber dökebilirsin

Neden moralin bozuk hayırdır :26::26::26:

kızlar günaydınnn spedyycim ne kadar kalori harcıyorsun ve kac dkka yapıyorsun eğer işe yarıyorsa alayım fiyatıda uygundu dimi

20 dk falan yaptım 80 kalori yaktım. üzerin de gösteriyor zaten bizim aldığımız da 5 ayrı faktör var..
sana dün dedim ya twist ön kısmında o var indiriyorsun istersen onunla da çalışıyorsun.
kolları sabitliyorsun sadece karın çalıştıyırosun.
kolları hareketlenince bisiklet oluyor.
ipleri var onla çalışıyorsun
bide oturmadan ayakta öne arkaya gidiyor

isimlerini bilmediğim için öyle hareketle yazdım

eşimle biraz atıştıkda

Akşamki menüm de şöyle;
Çorba bence yapma canım bunu... gerekeiz gibi ya ne biliyim

Fırın poşetinde knorr soslu tavuk - mangal soslusu var o güzel almadıysan bakabilirsin... içine bol patates al mükemmell oluyor..

Pilav(Tam karar vermedim) isteğine bağlı... ama yapabilirsin güzel olur...

Patates Kızartması bence gerek yok illa ayrı patates yapocam dersen fırın poşetine ayrıca patates at onu da tuzla fırında tavukla aynı anda olsun.. ;=)

Salata
Havuç salatası
Yoğurtlu kırmızı biber
Meyve
Ve şarap

yanlarına yazdım

Tamamdır tavsiyelerini dikkate alıyorum

Peki speddy patates normal patates mi yapayım yoksa dondurulmuşlarımı kullansam...

İyi fikir zaman kalır en azından duş almam gerekecek o kadar hızlı hareketten sonra...

normal patatesleri küp küp doğra canım tuzla patates tuzu çabuk çeker.. poşete koy ikisi aynı anda yanyana bile pişer...
sana da zaman kalmış olur

ooo süpermiş canım sen ismini söyle bide nerden aldınız bende koçişe söyleyim bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…