Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Bende aynı değişen birşey yok bu aralar yılbaşı yoğunluğu var bizdede onujn dışında değişiklik yok malesef. Eşini ikna edemedin mi henüz :)

biz yılbaşında ablasında olacağımız için benim tek yoğunluğum hediye almak oldu,herkese ufak tefek şeyler,kocişide gömlek....eşimi ikna ettimmi bilmiyorum bu aralar korunmuyoruzz ve ben sabırsızlıkla bi sonraki ayı bekliyorum ,acaba diyorum olmuşmudur

ceylincim bebiş mi istiyorsunuz hadi bakalım hayırlısı
bende hamileyimm

selam kızlarr
sonunda size evimden yazabiliyorum
çarşamba öğlenleri çalışmıyorum eşimde işte hemen evi toparladım o yokken,
bugün yemek yapmıcam canım kocam işyerinde yicekmiş yorulmamı istemedi
bende akşam iş yemeğine gidiyorum zaten geceye kadar göremicez birbirimizi

sipaydi Allah kabul etsin canım güzel geçmesine çok sevindim

amin canım inşallah o gün evden çıkan herkes bunu söyledi dedim inşallah süpriz olup hamile kalmam bu kadar çok istiyorsunuz

Hayırlısı olsun canım herşey zamanla olur inşallah
banada öyle dua eden çok oldu hatta yaşlı bi teyzede biliyodum kızım belli zaten yüzünden parlıyorsun resmen hamilesin sen dedi ben tabi
ayy çok şeke roluyorlar yaşlılar ama yaa

dimi ya.
inşallah olur canım siz istiyorsunuz zaten

ayy bu arada 1.ocak bizim tanışma yıldönümümüz, hem yılbaşı hem yıldönümü süüperrr olcak

Selam hevincimm hoşgeldin

hevin varmı belirti yoksa bebiş için

speddy 1 sene kadar düşünmüyorsun herhalde dimi

az kalmış süpriz var mı ikisi birden çıkacak

yok be canım iş güçten kendimizi düşünemez olduk, bu akşam yine göremicem doğrudürüst kocacığımı iş yemeği var benim patronda tutturdu illa bugün olcak diye meymenetsiz işte

yılbaşında arkadaşlarımızı davet edelim diye konuştuk dün akşam, ama ne bilim bi yandanda ilk yılbaşımızı başbaşa geçirelim diyoruz bakalım zaman ne göstericek.
eşim cumartesi çalışcak bide öğlene kadar ben evdeyim pasta falan hazırlıcam yıldönümü için ama hediyeleşmicez bu sene, fazla açıldık malesef bi kaç aydır,
doğumgünlerimize sakladık hediyeleri benimde doğumgünüm yaklaşıyor bakalım bana ne alcak ne sürpriz yapcak

siz karar verdinizmi ne yapcaksınız yılbaşında canım

Selam hevincimm hoşgeldin

hevin varmı belirti yoksa bebiş için

speddy 1 sene kadar düşünmüyorsun herhalde dimi

selam canımm sende hoşgeldin
valla belirtimi değilmi bilmiyorumda dünden beri kasıklarım çok ağrıyor hafifte sırt ağrısı ve mide bulantısı var,
ama eşimde bende üşüttüm diye düşünüyorus daha reglime var çünki 7 ocakta bu kadar erken belli olmaz bence,
hayırlısı olur inşallah
sen nasılsın gizimm

bizimde öyle bi kaç gündür evde varla yok arasındayız ikimizinde işleri yoğun yemek ye tv karşısında uyukla hangimiz uyanır ise yatağa geçiyoruz
2011 sonu kötü geçiyor yani ama napalum geçecek elbette

biz yılbaşında evde olucaz ama tek mi oluruz hala belli değilş bende çalışıyorum o gün zaten 4'te çıkıyorum belki başbaşa geçiririz. bakıcaz artık duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…