- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.501
Bende aynı değişen birşey yok bu aralar yılbaşı yoğunluğu var bizdede onujn dışında değişiklik yok malesef. Eşini ikna edemedin mi henüz :)
biz yılbaşında ablasında olacağımız için benim tek yoğunluğum hediye almak oldu,herkese ufak tefek şeyler,kocişide gömlek....eşimi ikna ettimmi bilmiyorum bu aralar korunmuyoruzz ve ben sabırsızlıkla bi sonraki ayı bekliyorum ,acaba diyorum olmuşmudur
2 gun once teyze oldumpaylasmak istedim...
Hevin teşekkür ederim canım seninki de kabul olsun inşallah
Buda geçti çok şükür geldi geçti ve bitti
Amin canım darısı bebek mevlidlerimize inşallah
amin canım inşallah o gün evden çıkan herkes bunu söyledi dedim inşallah süpriz olup hamile kalmam bu kadar çok istiyorsunuz
Hayırlısı olsun canım herşey zamanla olur inşallah
banada öyle dua eden çok oldu hatta yaşlı bi teyzede biliyodum kızım belli zaten yüzünden parlıyorsun resmen hamilesin sen dedi ben tabi
ayy çok şeke roluyorlar yaşlılar ama yaa
ayy bu arada 1.ocak bizim tanışma yıldönümümüz, hem yılbaşı hem yıldönümü süüperrr olcak
az kalmış süpriz var mı ikisi birden çıkacak
Selam hevincimm hoşgeldin
hevin varmı belirti yoksa bebiş için
speddy 1 sene kadar düşünmüyorsun herhalde dimi
Selam hevincimm hoşgeldin
hevin varmı belirti yoksa bebiş için
speddy 1 sene kadar düşünmüyorsun herhalde dimi
yok be canım iş güçten kendimizi düşünemez olduk, bu akşam yine göremicem doğrudürüst kocacığımı iş yemeği var benim patronda tutturdu illa bugün olcak diye meymenetsiz işte
yılbaşında arkadaşlarımızı davet edelim diye konuştuk dün akşam, ama ne bilim bi yandanda ilk yılbaşımızı başbaşa geçirelim diyoruz bakalım zaman ne göstericek.
eşim cumartesi çalışcak bide öğlene kadar ben evdeyim pasta falan hazırlıcam yıldönümü için ama hediyeleşmicez bu sene, fazla açıldık malesef bi kaç aydır,
doğumgünlerimize sakladık hediyeleri benimde doğumgünüm yaklaşıyor bakalım bana ne alcak ne sürpriz yapcak
siz karar verdinizmi ne yapcaksınız yılbaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?