- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.541
maşllah kuzummm
aminnn inşallahhhhhh
bende özlemişimmm vallabende yok bi değişiklik canım yaa
aynı tass aynı hamam
Başka kimler var bu sayfadabi diyin bakiim
var mı bizim eski tayfadan birileri
bende g'tmecem sende gitmecenn
ben dioryum sana kurtuluşun yok benden diye anlamıosın ki sennnnn
:13: oyy yanii benden kurtulmak istenir miii
dur şarkı söleyesim geldi
sesimde güzel biliosun
bence olmaz
sizinkisi ağlamaz kiiiigüleç olcakk
zatne size değilbana benzicek teyzoşummm
hamileyken hep benim resimlerime bakcan çünkü:2:
Başka kimler var bu sayfadabi diyin bakiim
var mı bizim eski tayfadan birileri
hayırlısı be ecemm olacak inşallah hemde en güzelinden
bi ara görmüştüm seni günlükte şafak sayıyordun aha dedim mutluluğu buldu sonunda ececik
inşş canım yaa
saydım şafak yaa yedik bitirdik askerliği şimdiliktesevgiliyiz dee daha yeni yaa bakalım sonrasını zaman göstercek
Sesin güzel mi kimi kandırıyorsun bi kere benimki senden daha güzel yani
Böyle ağlamasın ama kara bişey olsun istiyorum işte. eşime ve onun ailesine çekerse bi ihtimal
ama bana çekerse abim falan sarı bişey gerçi o üvey ona benzemez
Oooooo plan yapılmıiş sana benzeyecek tamam öyle yapalım heryere resimlerini koyarım birinden birisine benzer artık.
malum belki bursa da hamile kalırım 5 yıl sonra yapsam bursa da olmuş oluruz
ben varım yetmez mi:111: :111:
tabii ki kız olarsa bana benzicek erkek olursa da dayıya benzeyebilir üvey ama yine de dayı ya
kıyıdan köşeden benzeyebilir
tabee tabeee senin sesin güzelben o ses türkiyede jüri olcaktım da sefgilim izin vermedi
haa hakaten burdayken olarsaa ben zaten sizden çıkmıcağım için aynı ben olcakküçük ece yandın sen huyu da benzerse
nannn ben seni napiiim zaten boyuna görüommm
aaa doru pandomim de 2011 geliniydii PAAAAANNNNNNNDOOOOOOOOOMİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlarr bana müsade oturdum kaldım hiç bişey yapamadım
hemen mutfağı toparlayım da hazırlanmaya başlayayım,
yarın görüşürüzzz
ecemm unutma bizi buralarda sakınn
hevinimm kuzum arada gelerim bengörüşürzz iyi bak kendinee
speddyimm abine buranın linkini mi atsam napsammbak bu nerelerde seni anlatı diee belki rüşvet verersen atmam ama sen bunu bi düşün
he vallah gelin bakarım ben tabii
yemenizi yaparım
bebene de bakarımm
temizliğie ellemem amaona göre
size filmde alarım bi sürü korkutucuu korktucu filmlerr :18: onları izlersiniz sizde
günaydın kızlarrrr
dün ne kaynatmışsınızzz ben malüm iş yoğunluğundan ne doğru düzgün buraa ne de faceye yazabiliyorummbitsin artık şu aralık ayıııı kafayı sıyırcammm az kaldıı
iyiyim canım sen nasılsıngörüşemiyoruz ne zamndır yaa eskisi gibi değil topiğimiz herkesin işleri yoğun kimse kendini tam anlamıyla veremiyor bu yüzden varmı bebiş filan canım totem yapıyormuşun inşşş en kısa sürede olurr
Güzel günler kızlar,
ceylin sanırım bebek düşünüyorsunuz hayırlısı olsun gönlünüze göre inşallah
Benimde iki gündür canım sıkılıyor yaaDün bi sürü misafir vardı kayınvalidemdeydik, insanlarla oturup konuşurken bişi olmuyor ama böyle kendi halime kalınca bunalım geliyor :S Bugünde bir yere gideceğiz yavaş yavaş hazırlanıyorum bir yandan ve yine sıkılıyorum çokkk İnşallah güzel geçer bakalım... Hava çok güzel gezmeye bayılırım ama hiçbirşey istemiyor canım nedense. Bakalım belki dışarı çıkınca açılırımmm...
canım ben tek başıma düşünüyorumm....ama ne zamandır totem yapıyordum,kocam hipnoz olmuş gibi:)))beynini yıkadım sanırım:)))
bunalım kıştanda olabilir yaz gelince yenilenirsinn,dönem dönem benimde oluyor sorguluyorsun sıkılıyorsun,ama bu bi süreç atlatıcaksın eminim,,,hava ne kdr güzel görünsede buz gibi:)
BENDE BOZUĞUM BUGÜN,SABAH TARTIŞTIKTA BİRAZ bazen çok gıcık olabiliyorlar,,kıyafetime komik dedi bende sinirlendim,,ben söylendikçe o cevap verdi,kavga ede ede çıktık evden işte,,bende bozuğum
bebk olayı ise son 3 tür korunmuyoruz,,bakalım ocak 9 da test yapıcam,nasıl ikna oldu bilmiyorummmm,bende sormuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?