Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

maşllah kuzummm
aminnn inşallahhhhhh

bende özlemişimmm valla bende yok bi değişiklik canım yaa
aynı tass aynı hamam

hayırlısı be ecemm olacak inşallah hemde en güzelinden
bi ara görmüştüm seni günlükte şafak sayıyordun aha dedim mutluluğu buldu sonunda ececik

bende g'tmecem sende gitmecenn

ben dioryum sana kurtuluşun yok benden diye anlamıosın ki sennnnn

Sesin güzel mi kimi kandırıyorsun bi kere benimki senden daha güzel yani
Böyle ağlamasın ama kara bişey olsun istiyorum işte. eşime ve onun ailesine çekerse bi ihtimal
ama bana çekerse abim falan sarı bişey gerçi o üvey ona benzemez

Oooooo plan yapılmıiş sana benzeyecek tamam öyle yapalım heryere resimlerini koyarım birinden birisine benzer artık.
malum belki bursa da hamile kalırım 5 yıl sonra yapsam bursa da olmuş oluruz

Başka kimler var bu sayfada bi diyin bakiim
var mı bizim eski tayfadan birileri

ben varım yetmez mi :111: :111:

Son düzenleme:
hayırlısı be ecemm olacak inşallah hemde en güzelinden
bi ara görmüştüm seni günlükte şafak sayıyordun aha dedim mutluluğu buldu sonunda ececik

inşş canım yaa
saydım şafak yaa yedik bitirdik askerliği şimdilikte sevgiliyiz dee daha yeni yaa bakalım sonrasını zaman göstercek

inşş canım yaa
saydım şafak yaa yedik bitirdik askerliği şimdilikte sevgiliyiz dee daha yeni yaa bakalım sonrasını zaman göstercek

ayy çoook sevindim balım yaa Allahım hakkında hayırlısını verir inşallah en güzelini en doğrusunu en hayırlısınıı
maşallah anzar değmesinn

tabii ki kız olarsa bana benzicek erkek olursa da dayıya benzeyebilir üvey ama yine de dayı ya
kıyıdan köşeden benzeyebilir

tabee tabeee senin sesin güzel ben o ses türkiyede jüri olcaktım da sefgilim izin vermedi

haa hakaten burdayken olarsaa ben zaten sizden çıkmıcağım için aynı ben olcak küçük ece yandın sen huyu da benzerse

nannn ben seni napiiim zaten boyuna görüommm

aaa doru pandomim de 2011 geliniydii PAAAAANNNNNNNDOOOOOOOOOMİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ben yarışmaya girdim ama sesin mikemmel didler sen gelme buraya sürünme direk sana kaset çıkartalım ama malum evlilik falan derken olmadı :26:

Vallahi he biizm bebek olana kadar Bursaya gelmiş oluruz herhalde artık sen çocuğa bakarsın bende annenle film izler keyif yaparım... :119::98::98::98:

bak bursa işi iyice yattı kafama he ne güzel olur böyle korku filmi seven birisini de bulmuşum ohh gel keyfim gel yaparım artık dolma da sardığına göre yemeklerimizi de yaparsın :86:

sana benzesin huyunu bilemem annene sormak lazım huyun suyun nasıl diye

yazık dimi dayıya üvey falan ama kaç yıldır bana abilik yapıyor üzüldüm bak şimdi

bunları abim görse kafamı uçurur he kk da da mı beni rezil ettin diye zavallı ya benden çektiği kadar başka kimseden çekmiyordur :78::103:

kızlarr bana müsade oturdum kaldım hiç bişey yapamadım
hemen mutfağı toparlayım da hazırlanmaya başlayayım,
yarın görüşürüzzz
ecemm unutma bizi buralarda sakınn

hevinimm kuzum arada gelerim ben görüşürzz iyi bak kendinee

speddyimm abine buranın linkini mi atsam napsamm bak bu nerelerde seni anlatı diee belki rüşvet verersen atmam ama sen bunu bi düşün

he vallah gelin bakarım ben tabii
yemenizi yaparım
bebene de bakarımm
temizliğie ellemem ama ona göre
size filmde alarım bi sürü korkutucuu korktucu filmlerr :18: onları izlersiniz sizde

:18::18: tehdit heee hemde bana

rüşveti aldın ya tabi yemekte yaparsın bebeye de bakarsın
inşallah geliriz canım yaw ne güzel olur 1*2 sene kalırız işte. sonra yeniden döneriz İstanbul'a

neyse canım önümüzde 5 yıl var kim öle kim kala ben çıkıyorum artık yarın face de görüşmek dileği ile

günaydın kızlarrrr

dün ne kaynatmışsınızzz ben malüm iş yoğunluğundan ne doğru düzgün buraa ne de faceye yazabiliyorumm bitsin artık şu aralık ayıııı kafayı sıyırcammm az kaldıı

iyiyim canım sen nasılsın görüşemiyoruz ne zamndır yaa eskisi gibi değil topiğimiz herkesin işleri yoğun kimse kendini tam anlamıyla veremiyor bu yüzden varmı bebiş filan canım totem yapıyormuşun inşşş en kısa sürede olurr

BENDE BOZUĞUM BUGÜN,SABAH TARTIŞTIKTA BİRAZ bazen çok gıcık olabiliyorlar,,kıyafetime komik dedi bende sinirlendim,,ben söylendikçe o cevap verdi,kavga ede ede çıktık evden işte,,bende bozuğum

bebk olayı ise son 3 tür korunmuyoruz,,bakalım ocak 9 da test yapıcam,nasıl ikna oldu bilmiyorummmm,bende sormuyorummm

Güzel günler kızlar,
ceylin sanırım bebek düşünüyorsunuz hayırlısı olsun gönlünüze göre inşallah
Benimde iki gündür canım sıkılıyor yaa Dün bi sürü misafir vardı kayınvalidemdeydik, insanlarla oturup konuşurken bişi olmuyor ama böyle kendi halime kalınca bunalım geliyor :S Bugünde bir yere gideceğiz yavaş yavaş hazırlanıyorum bir yandan ve yine sıkılıyorum çokkk İnşallah güzel geçer bakalım... Hava çok güzel gezmeye bayılırım ama hiçbirşey istemiyor canım nedense. Bakalım belki dışarı çıkınca açılırımmm...

canım ben tek başıma düşünüyorumm....ama ne zamandır totem yapıyordum,kocam hipnoz olmuş gibi:)))beynini yıkadım sanırım:)))

bunalım kıştanda olabilir yaz gelince yenilenirsinn,dönem dönem benimde oluyor sorguluyorsun sıkılıyorsun,ama bu bi süreç atlatıcaksın eminim,,,hava ne kdr güzel görünsede buz gibi:)

Tutmuş totemin o halde canım eşin de etkisine girmiş sanırım :)
Evetttt durduk yere sıkıldığım için bende mevsimsel yada dönemsel diye düşünüyorum bi geçse de rahat etsemmm Sıcacık mekandan bakınca güneş güzel görünüyor ama haklısın -2leri görmüş dün gece şehrimiz:)

bende tuafım dünden dün gittim yanına öptüm sarıldım sonra sigara içmeye kalktı gitti geldi yanıma oturmadı diğer tarafa oturdu bende sap gibi kaldım beklerken sonra ben yattım geldi anladı ne oldu sadiii diyoo bende dedim benden soğudunmu öpüyorum kaçıyon yanına geliyom kalkıyon birdaha oturmuyon filan oda yok ne diyon dedi ama anlamıyom kızlar tuafım son günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…