- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.521
ya benim iş arkadaşımda hamileymiş dün öğrendik,
taa ekimde hamile kalmış anlamamış deli ya kasımın sonunda regli gelmemiş şühelenmiş meya 13-14 haftalıkmı neymiş,
patron tabi şok geçirdi malum nisan sonu annelik iznine ayrılcak,
ee banada diyorki sen düşünmüyorsundur inşallah sende gidersen batar işyeri diye valla düşünüyoruz dedim,
adam kriz geçircekti nerdeyse, ama suç onda belliydi hamile olcak diye almadı işe birilerini öğrensinler alışsınlar diye çok güvendi bize tabi.
gerçi iş arkadaşım iki senedir evli ondan bekliyorduda benden beklemiyordu
bizimde öyle bi kaç gündür evde varla yok arasındayız ikimizinde işleri yoğun yemek ye tv karşısında uyukla hangimiz uyanır ise yatağa geçiyoruz
2011 sonu kötü geçiyor yani ama napalum geçecek elbette
biz yılbaşında evde olucaz ama tek mi oluruz hala belli değilş bende çalışıyorum o gün zaten 4'te çıkıyorum belki başbaşa geçiririz.bakıcaz artık duruma göre
hakkaten ya yılsonu bizimde sonumuz oldu pil bitti resmen
aa iyi sevindim ya bende diyordum yeni evliyiz evde napcaz diye meğer yanlış değilmiş düşünmemiz
patronlar kendi açısından düşünür genelde.
bizimki de her gördüğünde soruyor meraklıdır da böyle şeylere çok beklemeyin diye de nasihat verir
aynen canım az kaldı bitiyor ama..
vallahi dışarı çıkmayı düşünmüyoruz malum burası istanbul
anlayışlıymış senin patronun canım, gerçi benim patronda çok iyi ama gerçekten hiç bi girişimde bulunmadı bende evlendikten sonra,
daha yaşın kaç diyor kariyer yap biraz daha diyor bana
dedim yaptım yapacağım kadar şimdi sıra aile kurmakta dedim ee benim kızımda 32 yaşında hamile kalıp ardarda 3 tane doğrudu diyor bana,
dedim oda şanslıymış ya ben 30dan sonra doğrumazsam nolcak dedim kaldı öyle sende haklısın dedi ama annelik iznini 3 sene kullanmıcam dimi dedi bakarız ama zannetmiyorum dedim rahatladı, en fazla bir buçuk sene kullanırım herhalde anneme veririm Allah nasip ederse bakar torununa, para kazanmamız lazım malum
malum burasıda Almanyanın bi köyü bizde o yüzden çıkmıyoruz hayat evde yaa
bizimki anlayışlı ama izne gitmeni istemez
sizin orada 3 yıl çok iyi canım yaw. burada 4/5 ay kadarcık
onun için bebek düşündüğümüzde işten çıkmayı göze almalıyım gerçekten
oda hemen yapın demiyor ama gecikme diyor ben 5 yıl sonra dedim onun için diyor
şu an için hiç istemiyoruz çook erken çünkü 7 aylık evliyim dahaevliliğimde yaşamam gerken çok şey var
Allahım hakkında ne zaman hayırlısıysa o zaman verir inşallah canım,
evliliğini yaşamak istemen çook normal ki bende istiyorum ama iki hafta sonra 28ime basıcam eşimde 30 yaşında o çok istiyor ki benide o ikna etti yoksa beklerdim herhalde 30uma kadar
amaan hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah yeterki sağlık sıhhat olsun
evet canım burda 3 sene ama ona görede maaşın düşüyor tabi hesaplayıp üç seneye bölüyorlar işte,
ben muhtemelen bir buçuk sene alıcam sonrada yarım gün devam edicem tam gün yapamam o saatten sonra
sipaydim mutfağı az toparlayayım çamaşırlarım vardı onları toplayım, az facede dolanıp hazırlanıcam sonra,
görüşürüz sonra canım
iyiyim bende hevincimm dışarı çıktım bi geldim eve çamaşırlar vardı attım makinaya onları bekliyorum
herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı kızlar
bizde bi 2 sene istemiyoruz ya bakalım nasip akıl planlar kader gülermiş misali :)))
Aman ya Ece sen burada olursan ben giderim..
sana gelme demedim mi benim olduğum topicklere
aynen öylr gizimm
benimkiler kurudu bile beyazlar vardı toplayayım bari bende,
ayy bu arada sevgiliyken hep hayal ederdik eşimle işte notlar yazıcaz birimiz evde değilse falan diye bugün yine öyle bir akşam,
eşim işten gelcek ama ben yokum notları bulcak vee sevincekk bitanem
vay be zaman ne çabuk geçti daha bu hayaller aylar önce kuruluyordu şimdiye hepsi gerçekleşiyor çok şükür
çok şanslıyız kızlar yaa
bende g'tmecem sende gitmecenn
ben dioryum sana kurtuluşun yok benden diye anlamıosın ki sennnnn
selam kızlarr nasılsınzz :))
hevinimm kuzummm napıosun senn nasıl gidiyor evlilk :))
öyle canım Allaha çok şükür Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
dimi ya senden kurtulmak isteyeen kim
baksana bizim ikimizi de gördün sen eşimle benden profilimdeki gibi bi bebek çıkar mı ?
Ecemmm hoşgeldin kuzumm
çoook güzell gidiyor canım darısı başına inşallaaaaaaaaaaaahhhhh
sen nasılsın napıyorsun görüşmeyeli ?
oyy nasılda özlemişim
amin gizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?