- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.561
bende tuafım dündendün gittim yanına öptüm sarıldım sonra sigara içmeye kalktı gitti geldi yanıma oturmadı diğer tarafa oturdu bende sap gibi kaldım beklerken sonra ben yattım geldi anladı ne oldu sadiii diyoo bende dedim benden soğudunmu öpüyorum kaçıyon yanına geliyom kalkıyon birdaha oturmuyon filan oda yok ne diyon dedi ama anlamıyom kızlar tuafım son günlerde
Rengarenk tasarımlarla evlerinizi süslemek isterseniz morulke.blogspot.com adresini ziyaret etmenizi öneririz. Bugüne kadar görmediğiniz eğlenceli ve bir o kadar da şık tasarımlar sizleri bekliyor :)
Özellikle peçete halkası, supla, sehpa örtüsü, bardak altlığı gibi ürünlerin dikkatinizi çekeceğine eminiz...
İçi kıpır kıpır genç evlilere (ya da adaylara) duyurulur :)
Çokmu duygusalsın bu aralar sanki sen :44::44::44::44:
aslında bilmyiorum canım. ama böyle davrandıkça çok üzülüyorum
Emiim senin üzüleceğini tahmin etmemiştir
bilmiyorummdün yatakta ağladım moralim çok bozuldu kendime baktım acaba çirkinleştimmi diyee artık kendimden şüphe eder oldum
Tutmuş totemin o halde canım eşin de etkisine girmiş sanırım :)
Evetttt durduk yere sıkıldığım için bende mevsimsel yada dönemsel diye düşünüyorum bi geçse de rahat etsemmmSıcacık mekandan bakınca güneş güzel görünüyor ama haklısın -2leri görmüş dün gece şehrimiz:)
bende tuafım dündendün gittim yanına öptüm sarıldım sonra sigara içmeye kalktı gitti geldi yanıma oturmadı diğer tarafa oturdu bende sap gibi kaldım beklerken sonra ben yattım geldi anladı ne oldu sadiii diyoo bende dedim benden soğudunmu öpüyorum kaçıyon yanına geliyom kalkıyon birdaha oturmuyon filan oda yok ne diyon dedi ama anlamıyom kızlar tuafım son günlerde
bilmiyorummdün yatakta ağladım moralim çok bozuldu kendime baktım acaba çirkinleştimmi diyee artık kendimden şüphe eder oldum
Günaydınnnnnnnnnnn
baktım dedim bizim güzellikler burdaymış bi selam vereyimmmöpücük atiim
Günaydınnnnnnnnnnn
baktım dedim bizim güzellikler burdaymış bi selam vereyimmmöpücük atiim
bizde seni öpelimmm canımmmmmm
:124::125::103:
KIZlar sabah sabah pazara gittim :
alışveriş yaptım meyve sebze falan aldımakşama işimiz kalmadı
bime gidicem bişeyler alıcam
bende yarın gideyim diyorum ama hep birşeyler çıkıyor gidemeyip marketten alıyorumhem taze olmuyorlar hemde ucuz değillerr
aynen canım bizim evin orada perşembe günleri ama üşeniyorum bide alışmışım yıllardır bu pazaraçok rahat oluyor gözüm kapalı alabiliyorum hepsi beni tanıyor zaten
karnıbahar aldım bu hafta yaparımilk kez yapcam..
yılbaşında belki eşimin iş arkadaşları gelecek bize bugün belli olacak onlar gelemzse annemleri çağırıcam enerjim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?