Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Çokmu duygusalsın bu aralar sanki sen :44::44::44::44:

Bu tür mesajlar bırakmak yasak konulara bilginiz olsun

bilmiyorumm dün yatakta ağladım moralim çok bozuldu kendime baktım acaba çirkinleştimmi diyee artık kendimden şüphe eder oldum

Ay kıyamam sana ben ya belki kafasına takılan birşey vardır belki monotonluk sıkmıştır onu şöle kendine getir bakalım biraz...

hayırlıysa tutsun inşallah hepinizle bu haberi paylaşmak isterim,,,eskiler bilir ne kadar istediğimi:))

ben öğlen dışarı çıktım resmen buz kestim,çok soğuk güneş var ama resmen ayaz

bilmiyorumm dün yatakta ağladım moralim çok bozuldu kendime baktım acaba çirkinleştimmi diyee artık kendimden şüphe eder oldum

canım ya bu erkeklerde bazen kızlar gibi ,muuayyen zamanlara giriyorlar naptıkları ne söyledikleri belli olmuyor...bak işte en yakın örnek sabah başıma geldi,,ama hatasını anlayana kadar küs durucam ,sinir oldum çünkğ

seninde belki böyle bir depresyon halin gelmiştir,ben bazen bütün duygusal şarkıları açarım kendi dünyamı kurarım ,ortada bişi yokken dalar giderim bazen ağlarım bile,,bununda tadını çıkar..

hatta ben bi kere yatakodasında ağlarken,evlenmeden önce " bu odada ağlayacağım güleceğim üzüleceğim sevineceğim" dediğim ve gözümde canlandırdığım anı bile hayal ederim
çok karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım:26:

Dün akşam yaprak sarma yaptım canım acayip istemişti.

bide milföyden çıtır çubuk yaptım internette görmüştüm mükemmel oluyor kürt böreği kıvamında

Günaydınnnnnnnnnnn

baktım dedim bizim güzellikler burdaymış bi selam vereyimmm öpücük atiim

KIZlar sabah sabah pazara gittim :
alışveriş yaptım meyve sebze falan aldım akşama işimiz kalmadı
bime gidicem bişeyler alıcam

bende yarın gideyim diyorum ama hep birşeyler çıkıyor gidemeyip marketten alıyorum hem taze olmuyorlar hemde ucuz değillerr

aynen canım bizim evin orada perşembe günleri ama üşeniyorum bide alışmışım yıllardır bu pazara çok rahat oluyor gözüm kapalı alabiliyorum hepsi beni tanıyor zaten

karnıbahar aldım bu hafta yaparım ilk kez yapcam..
yılbaşında belki eşimin iş arkadaşları gelecek bize bugün belli olacak onlar gelemzse annemleri çağırıcam enerjim yerine geldi

bende eskiden annemle giderdim çok güzel seçerdim sebzeleri bide dedipğin gibi gide gele tanıdık olmuşlardı ama şimdi hiç gitmedim yabancılık hissediyorum.

karnıbaharı kızart üstünede yogurt dök fıstık gibi

bende daha yılbaşı için kıyafet alacam dün gittik bakalım diye beğenemedim normal body begendım onu aldım çizmede alamadım beğendiklerimin hep numarası bitmiş yarın tekrar çıkcaz bakalım inş bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…