- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.601
selam bayanlar herkes nasıl görüşmeyeli keyifler yerindedir umarım :) gizcim geçmiş olsun çok dikkatli olun havaalr bir acayip :))))
biz bu yıl evdeydik geçen yıl evimizde kutlayalım dedk nasip oldu sonunda :))))) ben evde olmaya fena alıştım valla bunca zaman çalışınca evde olmak bir acayip geliyor ama hala sıkılmadım
alerjim için doktora gidi geliyorum ege üniversitesini çözdüm nerdeyse :)))) ne zormuş orası neyse ki alerji çıkmadı tekrar test yapılcak ilaca başlanıcak sanırım :) bu arada sormak istediğim birşey var işi biraktıktan sonra kaç ay kendimden bakılabilirm acabba 6 ay die biliyorum ama bu konuda fikri olan var mı?
selamm hepinize
yılbaşı güzel geçti bizimde iyi eğlendikk
ama sonrası eşimle ikimiz hastayız eşim raporlu evde
alerjik bronşit olmuşumm geceleri uyuyamıyorum tıkanmaktan iğnelerim var onlar biticek pazardan bu yana iyiyim biraz
eşimde faranjit ikimiz birbirimize bakıyoruz anlıcağınız
bizde durumlar böyle
sağlık herşeyden önemli kızlarr
günaydınnnn kızlarrrrrnasılsınızzz yeni yılınız nasıl geçtiii topiğimiz pek bir seessiizzz biz yeni yılda dışarda arkadaşlarımızla kutladık çok güzeldi kendime siyah bir tunik aldım birde kısa cizmee aldım söylemesi ayıp güzel olmuştummm yeni yılaa canım eşimle çok mutluu güzel girdikkk umarımmmm bu yıll hepimiz içinnn huızur sağlıkk ve boll saadet getirsinnnnnn
GÜNAYDIN ,
yeni yıl da herkes dağılmış sanırım yeni yıla gülerek eğlenerek sokaklarda girdim2012 çok şey bekliyorum
selamm hepinize
yılbaşı güzel geçti bizimde iyi eğlendikk
ama sonrası eşimle ikimiz hastayız eşim raporlu evde
alerjik bronşit olmuşumm geceleri uyuyamıyorum tıkanmaktan iğnelerim var onlar biticek pazardan bu yana iyiyim biraz
eşimde faranjit ikimiz birbirimize bakıyoruz anlıcağınız
bizde durumlar böyle
sağlık herşeyden önemli kızlarr
selam bayanlar herkes nasıl görüşmeyeli keyifler yerindedir umarım :) gizcim geçmiş olsun çok dikkatli olun havaalr bir acayip :))))
biz bu yıl evdeydik geçen yıl evimizde kutlayalım dedk nasip oldu sonunda :))))) ben evde olmaya fena alıştım valla bunca zaman çalışınca evde olmak bir acayip geliyor ama hala sıkılmadım
alerjim için doktora gidi geliyorum ege üniversitesini çözdüm nerdeyse :)))) ne zormuş orası neyse ki alerji çıkmadı tekrar test yapılcak ilaca başlanıcak sanırım :) bu arada sormak istediğim birşey var işi biraktıktan sonra kaç ay kendimden bakılabilirm acabba 6 ay die biliyorum ama bu konuda fikri olan var mı?
selam benim de allerjik herbişeyim var:) astım ilacı ve allerji hapı kullanıyordum kilo yapınca bıraktım. Tıkanmalarım senin gibi çoktu. Benim için çözüm ısırgan çayı oldu. Mutlaka yap süper hissedeceksin.
Sağolun kızlar
dinleniyoruz bol bol ama bugün daha iyiyiz
devran ısırgan çayı bi ara içiyordum yeniden başlarım olmazsa
zaten o kadar çok bitki çayı içiyorum ki
pazar annemler vardı işte makinada bulaşıklarım ve ütüm vardı anneciğim hepsini yapmış söylemide de bana şaşırdım görünce hastalıktan kafamı kaldıramadım aklı bende gittiler işte
ceylin belki hamilesindir regl günün geçsin test yaparsın yeni yıl armağıı olurr hem sana :)
günaydın arkadaşlar...
tünaydın canım tpicimiz sakin bugün..bende öğleden sonra kan testine gidicem bana şans dileyin kızlar
bol şans canm benmde adetim gecikti of çok canım sıkkın hiç bişi yapmak istemiorum
haberlerini bekliyoruz bakalım hadi hayırlısı
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
:86: bugün bizim 7. ayımız :123::123::123::103:
maşallah canım ya Allah daha nice nice aylar göstersin..
bebk düşünmüyo musnuz :)
Maşallah uzun uzun senelere inş speddy
zaman hızlı mı geçiyor ne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?