Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

6 ay işsizlik maaşı alabiliyorsun onu mu soruyoesun ?

ama çıkartılman lazım istifa edenlere bildiğim kadarı ile yaramıyor

selam benim de allerjik herbişeyim var:) astım ilacı ve allerji hapı kullanıyordum kilo yapınca bıraktım. Tıkanmalarım senin gibi çoktu. Benim için çözüm ısırgan çayı oldu. Mutlaka yap süper hissedeceksin.

GÜNAYDIN ,

yeni yıl da herkes dağılmış sanırım yeni yıla gülerek eğlenerek sokaklarda girdim 2012 çok şey bekliyorum

kızlar hepinziin yeni yılını kutlarım,en güzel şekilde geçirelim,bizim için 2011 özel bir yıldı 2012 de özel bir sene olur inşallah....

magretna geçmiş olsun canım kardeşimden bilirim alerjiyi..

kızlar bugün test yaptırayım dedim bebiş testi ama regl günü geçmeden yapmıyorlarmış,,,ama iki gündür halsizlikten ölücem..dün öğlen 13:30 da uyandım akşam 20:30 da uyudum gözlerimde bir ağırlık kolumu kaldırmaya halim yoktu..acba diyorum bendeee öylemiyimdir 18 ine kadar beklemem gerek sanırım

tatlım seninle tanışmadık yenisin sanırım hoşgeldin ve mutluklarr

Sağolun kızlar

dinleniyoruz bol bol ama bugün daha iyiyiz

devran ısırgan çayı bi ara içiyordum yeniden başlarım olmazsa

zaten o kadar çok bitki çayı içiyorum ki

pazar annemler vardı işte makinada bulaşıklarım ve ütüm vardı anneciğim hepsini yapmış söylemide de bana şaşırdım görünce hastalıktan kafamı kaldıramadım aklı bende gittiler işte

ceylin belki hamilesindir regl günün geçsin test yaparsın yeni yıl armağıı olurr hem sana :)

inşallah cccanımmmm

bol şans canm benmde adetim gecikti of çok canım sıkkın hiç bişi yapmak istemiorum

sen istiyormuydun peki

haberlerini bekliyoruz bakalım hadi hayırlısı

inşallah canımmm ,kendimi çokta etkilemek istemiyorum psikolojim bozulmasın diye,biran önce yaptırayımda kurtulayım...iş yerinde revirde ilişkiden sonra çıkar demişti,ilişkiden sonra 12 gün geçti,,bakalım inşallahhh

günaydın kızlar hakkaten son günlerde çok sessiz buralar kimsecikler yok biraz canlandıralım

maşallah canım ya Allah daha nice nice aylar göstersin..
bebk düşünmüyo musnuz :)

yok canım 2 yada 3 yıl düşünmüyoruz ama kısmet tabi
kul kurar kader gülermiş

Maşallah uzun uzun senelere inş speddy

zaman hızlı mı geçiyor ne :26:

vallahi canım ya ne çabuk geçiyor anlamıyorum ben artık

amin canım huzurlu mutlu ve sağlıklı senelerimiz olur inşallah

bende en az bi sene geçsin diorum bazen böle bi istek oluyo
ne biliim olmayanları olması için uğraşanları gördükçe ya benmde böle olursa diorum
bi de ilaç kullanıyorum ben genel bi inanış var ya ilaç kullanınca hemen olmuyo die doktor olmaz öle bişi 3 ay sonra olur çocuğun dedi ama korkuyorum bazen bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…