Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

aynen canım tanıdık olunca rahat oluyor malesef bu konu da takıntılıyım tavuğu belli yerden meyvemi aynı yerden sebzemi aynı yerden alıyorum nadiren değişr

evde ne varsa onu giyicem bende evde olucaz zaten %90 belki geç saatte çıkarız bi ihtimal şu sıralar hiç bişey yapmak istemiyoruz 3 gündür 10da uyumuş oluyoruz

bu aralık ayı hepimizi fazla dağıttıı bendede dün arkadaşlar vardı onlar gittiler sonra oturayım dedim oturdugum yerde uyumuşum 5 dkkanın içindee vucudum ruhum çok yorgunn şöyle 1 hafta tatil olsa ne iyi olurduu bende evden baktımda birşeyler almak için bundan daha ıyı bır fırsat olmıcağı için almayı tercih ettimmm

içiniz geçmiş sizin beee

kuzumm ii yapmışsın yaa alışveriş kadar ii gelen bişey yok
dün ona da canım sıkıldı benim ne güzel erken çıkıp bişiler alcaktım kendime kaldııı
çıksaydım ne güzel olcaktı ciciler alcaktım kendimee

speddyimm çıkın kızz ist çok güzel oluo yılbaşında :) tv lerde gördüğüm kadarıylan ohh ne güzell
yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsunnnn :119: :119: :119:

evde bulamadıysan al canım

canım sen tv de güzel yanlarını görüyorsun konuşturma şimdi beni

yılbaşı sonrası kaç kişi hamile kalıyor töbe töbe geçen seneyi bilmiyor musun yalnış kanalı mı izledin yoksa
kızın teki zor kaçıyor ellerinden haberlerde çok çıktı

evet bana bu durumumda alışveriş çok iyi gelecek dün zaten almışım elime bir sürü şey giy cıkart giy çıkart dükkan kapanıyordu ben hala şunun şu rengi varmı diyordumm

canumm istanbul cidden yılbaşında kötü oluyor speddyinde dediği gibi kimin eli kimin cebinde belli değil ancak işte bir mekana gitcen oda güzel ve elit olacak ozaman eğlencen sorunsuz yoksa dışarda eğlenmeye kalkarsan abowwwwwww:111::111::111:

ececimm şuanda içimde yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun eski yıl sona erdi yepyeni yıl geldi şarkısını söylüyorummm biri beni durdursunnn

kız o kalabalığı düşünmemiştim ben beee onu biliom hanii normal yerler falan

ohhh sefann olsunn giy tabeee onlarda beklesinler az biraz daha

öyle yaa nerde olursan ol özel günlerde adam gibi yere gidersen zevk alırsın yoksa bunundan gelir

ececimm şuanda içimde yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun eski yıl sona erdi yepyeni yıl geldi şarkısını söylüyorummm biri beni durdursunnn

yaa bende sölüorum ondan yazdım zatn sana da bulaştı

beklediler vallaaa kızın en son gözüme bakışını gördüm dedim tamam ben yarın tekrar gelirimmm sanırım kız bugün işe gitmez ben gelcem diyee

:118::118::118:

burdakinlere bulaştıramm bendeee

selam kızlar. yıl bitmeden iyi yıllar dilemeye geldim size.

yokluğumda kimse merak etmemiş ama beni

çok hastayım, 2 gündür yorgan döşek yatıp, evden işleri halletmeye çalışıyorum. bugün şirketteyim. kursta var. bu hastalık tamemen bitirdi beni.
şirkette 4ten sonra kutlama yapıcaz burada.

yarında yemekte annemlerdeyiz sonra eşimle çıkacağız. yıllardan sonra ilk yılbaşını gönlümüzce geçirme niyetindeyiz tabi ben biraz daha iyileşirsem

bu arada 3 ocak babamın ve eşimin, 4 ocak benim doğumgünüm. hediyeleri aldım ama şöyle süprizlere de açığım. aklınıza gelen ilginç fiklirler
varsa açığım

Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşk dolu ve bol paralı bir yıl diliyorumm
Dilediğimiz herşey yeni yılda bizimle olur inşallah
Eşlerimizle ve sevdiklerimizle beraber geçireceğimiz nice yıllara inşallahh

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrrr nasılsınızzz yeni yılınız nasıl geçtiii topiğimiz pek bir seessiizzz biz yeni yılda dışarda arkadaşlarımızla kutladık çok güzeldi kendime siyah bir tunik aldım birde kısa cizmee aldım söylemesi ayıp güzel olmuştummm yeni yılaa canım eşimle çok mutluu güzel girdikkk umarımmmm bu yıll hepimiz içinnn huızur sağlıkk ve boll saadet getirsinnnnnn

GÜNAYDIN ,

yeni yıl da herkes dağılmış sanırım yeni yıla gülerek eğlenerek sokaklarda girdim 2012 çok şey bekliyorum

selamm hepinize

yılbaşı güzel geçti bizimde iyi eğlendikk

ama sonrası eşimle ikimiz hastayız eşim raporlu evde

alerjik bronşit olmuşumm geceleri uyuyamıyorum tıkanmaktan iğnelerim var onlar biticek pazardan bu yana iyiyim biraz

eşimde faranjit ikimiz birbirimize bakıyoruz anlıcağınız

bizde durumlar böyle

sağlık herşeyden önemli kızlarr

Giz09 canım havalara dikkat etmek lazım..

Yılbaşı günü acayip iyiydi burada havalar bende korktum hasta olacağız diye ama çok şükür sadece halsizlik var

size de çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin kendinizi

selam bayanlar herkes nasıl görüşmeyeli keyifler yerindedir umarım :) gizcim geçmiş olsun çok dikkatli olun havaalr bir acayip :))))
biz bu yıl evdeydik geçen yıl evimizde kutlayalım dedk nasip oldu sonunda :))))) ben evde olmaya fena alıştım valla bunca zaman çalışınca evde olmak bir acayip geliyor ama hala sıkılmadım
alerjim için doktora gidi geliyorum ege üniversitesini çözdüm nerdeyse :)))) ne zormuş orası neyse ki alerji çıkmadı tekrar test yapılcak ilaca başlanıcak sanırım :) bu arada sormak istediğim birşey var işi biraktıktan sonra kaç ay kendimden bakılabilirm acabba 6 ay die biliyorum ama bu konuda fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…