- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.581
bende eskiden annemle giderdim çok güzel seçerdim sebzeleri bide dedipğin gibi gide gele tanıdık olmuşlardı ama şimdi hiç gitmedim yabancılık hissediyorum.
karnıbaharı kızart üstünede yogurt dök fıstık gibi
bende daha yılbaşı için kıyafet alacam dün gittik bakalım diye beğenemedim normal body begendım onu aldım çizmede alamadım beğendiklerimin hep numarası bitmişyarın tekrar çıkcaz bakalım inş bulabilirim
aynen canım tanıdık olunca rahat oluyor malesef bu konu da takıntılıyım tavuğu belli yerden meyvemi aynı yerden sebzemi aynı yerden alıyorumnadiren değişr
evde ne varsa onu giyicem bende evde olucaz zaten %90 belki geç saatte çıkarız bi ihtimal şu sıralar hiç bişey yapmak istemiyoruz 3 gündür 10da uyumuş oluyoruz
bu aralık ayı hepimizi fazla dağıttıı bendede dün arkadaşlar vardı onlar gittiler sonra oturayım dedim oturdugum yerde uyumuşum 5 dkkanın içindeevucudum ruhum çok yorgunn şöyle 1 hafta tatil olsa ne iyi olurduu bende evden baktımda birşeyler almak için bundan daha ıyı bır fırsat olmıcağı için almayı tercih ettimmm
içiniz geçmiş sizin beee
kuzumm ii yapmışsın yaa alışveriş kadar ii gelen bişey yok
dün ona da canım sıkıldı benim ne güzel erken çıkıp bişiler alcaktım kendime kaldııı
çıksaydım ne güzel olcaktıciciler alcaktım kendimee
speddyimm çıkın kızz ist çok güzel oluo yılbaşında :) tv lerde gördüğüm kadarıylanohh ne güzell
yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsunnnn :119: :119: :119:
içiniz geçmiş sizin beee
kuzumm ii yapmışsın yaa alışveriş kadar ii gelen bişey yok
dün ona da canım sıkıldı benim ne güzel erken çıkıp bişiler alcaktım kendime kaldııı
çıksaydım ne güzel olcaktıciciler alcaktım kendimee
speddyimm çıkın kızz ist çok güzel oluo yılbaşında :) tv lerde gördüğüm kadarıylanohh ne güzell
yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsunnnn :119: :119: :119:
evde bulamadıysan al canım
canım sen tv de güzel yanlarını görüyorsun konuşturma şimdi beni
yılbaşı sonrası kaç kişi hamile kalıyor töbe töbegeçen seneyi bilmiyor musun yalnış kanalı mı izledin yoksa
kızın teki zor kaçıyor ellerinden haberlerde çok çıktı
evet bana bu durumumda alışveriş çok iyi gelecek dün zaten almışım elime bir sürü şey giy cıkart giy çıkart dükkan kapanıyordu ben hala şunun şu rengi varmı diyordumm
canumm istanbul cidden yılbaşında kötü oluyor speddyinde dediği gibi kimin eli kimin cebinde belli değilancak işte bir mekana gitcen oda güzel ve elit olacak ozaman eğlencen sorunsuz yoksa dışarda eğlenmeye kalkarsan abowwwwwww:111::111::111:
ececimm şuanda içimde yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun eski yıl sona erdi yepyeni yıl geldi şarkısını söylüyorummm biri beni durdursunnn
kız o kalabalığı düşünmemiştim ben beee onu biliomhanii normal yerler falan
ohhh sefann olsunn giy tabeee onlarda beklesinler az biraz daha
öyle yaa nerde olursan ol özel günlerde adam gibi yere gidersen zevk alırsın yoksa bunundan gelir
yaa bende sölüorum ondan yazdım zatn sana da bulaştı
kız o kalabalığı düşünmemiştim ben beee onu biliomhanii normal yerler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?