- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.621
bende en az bi sene geçsin diorum bazen böle bi istek oluyo
ne biliim olmayanları olması için uğraşanları gördükçe ya benmde böle olursa diorum
bi de ilaç kullanıyorum ben genel bi inanış var ya ilaç kullanınca hemen olmuyo die doktor olmaz öle bişi 3 ay sonra olur çocuğun dedi ama korkuyorum bazen bu yüzden
bende en az bi sene geçsin diorum bazen böle bi istek oluyo
ne biliim olmayanları olması için uğraşanları gördükçe ya benmde böle olursa diorum
bi de ilaç kullanıyorum ben genel bi inanış var ya ilaç kullanınca hemen olmuyo die doktor olmaz öle bişi 3 ay sonra olur çocuğun dedi ama korkuyorum bazen bu yüzden
şimdi nasıl korunuyosunuz
şimdi nasıl korunuyosunuz
günaydın özlemişim buraya yazmayı
Günaydınnn
hadi toplanalımm yine çok sessiz burası
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
kızlar gördünüz mü konuyu ???
çok güzel bi proje okuyun derimm bi
Bende bırakmayı düşünüyorum hapı biraz kilo aldırdı sanki bana hap iştahım açıldı çok bugün başlıcam tekrar kutuya ama ay içinde bırakmayı düşünüyorum..Yengem ebe spiral önerdi bana bakalım karar vermedim tam...
günaydınnnnnn
topiğimize geliyorum arada bakıyorum kimsecikler yok dudağımı büküp çıkıyorummm. gizcim nasıl oldun geçtimi rahatsızlığınn.
Bende bırakmayı düşünüyorum hapı biraz kilo aldırdı sanki bana hap iştahım açıldı çok bugün başlıcam tekrar kutuya ama ay içinde bırakmayı düşünüyorum..Yengem ebe spiral önerdi bana bakalım karar vermedim tam...
Neye elimi atsam kuruyorNapcam ben şimdi
sen en iyisi çocuk yap canım:2:
Evet bencede bazen annelik hormonlarım kabarıyor zaten...Eşim durdurmasa bugün yaparım sanırım
bizimde oluyor geçen gün artık nasıl istediysem eşim düşünmüş ciddi ciddi
bana diyor ki dün bebek istiyorum dedin ya gerçek mi yok be dedim şaka yaptım gelip geçti bozuldu ama napıyım be 1 lafımla da olmaz ki
Ay kıyamam istiyor demekki oda hehe yapında yeğenimize galatasarylı ciciler alalım
:26: siz mi valla bence bjklı olur gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?