Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hayırlısı olsun hakkında

bende hap kullanıyordum bıraktım

adet döneminden önce her kadın genelde bu duyguyu yaşıyor acaba olsa mı diyorsun
hakkınızda herşeyin hayırlısı istediğiniz zaman inşallah olur
insan bişeyi yaşayacak ise zaten beklese yaşar beklemese de sizin içinde ne zaman hayırlı ise o zaman olsun..
bende ilk 2 ay ilaç kullandım şimdi kullanmıyorum. bıraktım hormonlarım ancak yavaş yavaş düzene oturdu..
dr bebek düşünmeden 6 ay önce hapı bırakın diyor düşündüğünüz zaman gidip uzman ile konuşursunuz

günaydın özlemişim buraya yazmayı

Bende özlemişim face dalıyoruz burayı unutuyoruz
Günaydınnn

hadi toplanalımm yine çok sessiz burası

Günaydın giz evet bencede toparlanalım artık yılbaşı yoğunluğuda geçmiştir biraz sanki

Evet proje güzelmiş bende almayı düşünüyorum şimdi

Bende bırakmayı düşünüyorum hapı biraz kilo aldırdı sanki bana hap iştahım açıldı çok bugün başlıcam tekrar kutuya ama ay içinde bırakmayı düşünüyorum..Yengem ebe spiral önerdi bana bakalım karar vermedim tam...

günaydınnnnnn

topiğimize geliyorum arada bakıyorum kimsecikler yok dudağımı büküp çıkıyorummm. gizcim nasıl oldun geçtimi rahatsızlığınn.

günaydınnnnnn

topiğimize geliyorum arada bakıyorum kimsecikler yok dudağımı büküp çıkıyorummm. gizcim nasıl oldun geçtimi rahatsızlığınn.

iyiyim canımm bugü çok iyiyim şükür öksürük var işte o da geçicek

eşimde izni bitti gitti işe onunla bir kalktım uyumadımm artık

doğum yapmadan takmıyorlar canım

Evet bencede bazen annelik hormonlarım kabarıyor zaten...Eşim durdurmasa bugün yaparım sanırım

bizimde oluyor geçen gün artık nasıl istediysem eşim düşünmüş ciddi ciddi
bana diyor ki dün bebek istiyorum dedin ya gerçek mi yok be dedim şaka yaptım gelip geçti bozuldu ama napıyım be 1 lafımla da olmaz ki

Ay kıyamam istiyor demekki oda hehe yapında yeğenimize galatasarylı ciciler alalım

Bazenn bende de oluyor o durum acayip bebek istiyorumm

biraz bekleyince geçiyor bu durum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…