- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.661
iyiyimm canımm sen nasılsınn
akşama misafirlerim var benimde
ben geldım kızlar... :)
ben geldım kızlar... :)
bende iyiyim canımmm az biraz yorgunum dün misafirlerim vardıı zaten işlerin yoğunluğu bide misafir derken iyice bitkin düştümmmYemeğemi gelecekler
Hoşgeldinnn
neysee dinlenirsin hafta sonu artıkk
evet yemeğe geliyorlar 5 kişi menümü hazırladımm yapıcam
ama tatlıya karar veremedimm
fırında tavuk kremalı ve mantarlı
pilav
şehriye çorbası
soslu patates
kırmızı biber ve havuç mezesi
karışık salata
içecekler
menüm bu canım
canım bence sütlü bir tatlı yapsan daha iyi olur speedyyin kedi dili tatlısı vardı yaa onu yapabilirsinnn
tamam canım bi yerde yazılı mı onun tarifi
vermişti canım ama burdan bakayım önceki sayfalaraa
Günaydın devrim nasılsın nasıl geçti düğünün yılbaşında evlenen sendin değilmi yanlış mı hatırlıyorum :26::26::26:
evet bendim:)) güzeldi sorunsuzdu çok şükür atlattık. kocam rahat durmuyo ama bi yemek vercez diyo. bayılcam ben adam yüzünden bi gün. kraliyet ailesimiyiz ne bu yemek vermeler herşeye diyorum. eksiğimizmi var onlardan diyo. zaptedemiyorum yaaaaaaa
Ne için yemek verecekmiş anlayamadım :26::26::26:
biz küçük bi eğlence yaptık. yaklaşık iki yüz kişilik bi düğündü. akrabalar sadece yani. ki onların bile çoğunu çağırmadık. iki tarfda kalabalığız çünkü. arkadaş iş çevremiz de çok. millet eee hani biz bişey görmedik gelmedik falan diyo sürekli. eşim de yemek vercez diyo. ben de bi daha gelinlik giyeyim istersen dedim hiç fena olmaz bence dedi. bi düğün daha yapalım desem tamam diyecek yahuuu. psikopat bi kocam var valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?