Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben geldım kızlar... :)

Hoşgeldinnn

bende iyiyim canımmm az biraz yorgunum dün misafirlerim vardıı zaten işlerin yoğunluğu bide misafir derken iyice bitkin düştümmm Yemeğemi gelecekler

neysee dinlenirsin hafta sonu artıkk

evet yemeğe geliyorlar 5 kişi menümü hazırladımm yapıcam

ama tatlıya karar veremedimm

fırında tavuk kremalı ve mantarlı

pilav

şehriye çorbası

soslu patates

kırmızı biber ve havuç mezesi

karışık salata

içecekler

menüm bu canım

fırında tavuk kremalı ve mantarlı

pilav

şehriye çorbası

soslu patates

kırmızı biber ve havuç mezesi

karışık salata

içecekler

menüm bu canım

canım bence sütlü bir tatlı yapsan daha iyi olur speedyyin kedi dili tatlısı vardı yaa onu yapabilirsinnn

Günaydın devrim nasılsın nasıl geçti düğünün yılbaşında evlenen sendin değilmi yanlış mı hatırlıyorum :26::26::26:

Günaydın devrim nasılsın nasıl geçti düğünün yılbaşında evlenen sendin değilmi yanlış mı hatırlıyorum :26::26::26:

evet bendim:)) güzeldi sorunsuzdu çok şükür atlattık. kocam rahat durmuyo ama bi yemek vercez diyo. bayılcam ben adam yüzünden bi gün. kraliyet ailesimiyiz ne bu yemek vermeler herşeye diyorum. eksiğimizmi var onlardan diyo. zaptedemiyorum yaaaaaaa

Ne için yemek verecekmiş anlayamadım :26::26::26:

Ne için yemek verecekmiş anlayamadım :26::26::26:

biz küçük bi eğlence yaptık. yaklaşık iki yüz kişilik bi düğündü. akrabalar sadece yani. ki onların bile çoğunu çağırmadık. iki tarfda kalabalığız çünkü. arkadaş iş çevremiz de çok. millet eee hani biz bişey görmedik gelmedik falan diyo sürekli. eşim de yemek vercez diyo. ben de bi daha gelinlik giyeyim istersen dedim hiç fena olmaz bence dedi. bi düğün daha yapalım desem tamam diyecek yahuuu. psikopat bi kocam var valla

Son düzenleme:

Olmadı arkadaşlarınızı evinize yemeğe çağırırsınız farklı günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…