- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.681
Olmadı arkadaşlarınızı evinize yemeğe çağırırsınız farklı günlerde
Slm arkadaşlar..ben nişanlıyım ve şubat ayında nişanlımın amcasının oğlunun nikahı var oraya gidicem nikah snr sı yemek olucak benbi hediye götürsem mi götürmessemmi çok kararsız kaldım ..hediye götürsem ne olabilir bu hediye hediye götürmessem ayıp olurmu sizler evlenmissiniz azçok size gelen hediyeri göz önünde bulundurarak bana yardımcı olursunuz diye burada sordum..
bence nişanlına sor bi fkrini al ona göre konuşalım canım
günaydın kızlarrr
günaydın canım sen bana bir mail atmışsın ama o maili açamıyorum
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım , nasıl geçti hafta sonu??? :)
günaydın canım. walla benim güzel geçti cumartesi günü dışardaydık pazar günüde temizlikçiler geldi onların başında durdum 2 kişi geldiler baya iyi temizlediler. dolapları 2 halımı bide köşem koltuğumu sildirttim. akşamada eşimle evde sinema keyfi yaptıksen naptın[/]
tüm hafta sonu evdeydik canım bol bol film izledik
pazar günü pazara çıktık o da evime çok yakınn o kadar
günaydın canım. walla benim güzel geçti cumartesi günü dışardaydık pazar günüde temizlikçiler geldi onların başında durdum 2 kişi geldiler baya iyi temizlediler. dolapları 2 halımı bide köşem koltuğumu sildirttim. akşamada eşimle evde sinema keyfi yaptıksen naptın[/]
tüm hafta sonu evdeydik canım bol bol film izledik
pazar günü pazara çıktık o da evime çok yakınn o kadar
bizde kült filmlere taktık bu ay alıp alıp izlemek istiyoruz
eşim çok sever film izlemesini sabahtan akşama hiç sıkılmaz
bende severim
dışarı çıktığımızda ilk işimiz filmler almak oluyor :)
eşim çok sever film izlemesini sabahtan akşama hiç sıkılmaz
bende severim
dışarı çıktığımızda ilk işimiz filmler almak oluyor :)
aaynenn canım bizde çok seviyoruz onun için eşim evlenmeden eve ses sistemi aldıısinema salonu ambiyansıda izlemek istiyorumuşş
kült filmi nasıl oluyo yaaw:)
kült filmi nasıl oluyo yaaw:)
canım kült film kendisine göre hayran kitlesi olan yayınlndığı zaman pek bir ilgi çekmeyip daha sonra sesini duyuran filmlerdir örneğin v for vendetta bunun örneğidir. ben bu filmee bayılıyorummm en çok sevdiğim filmler arasındadırrr
canım kült film kendisine göre hayran kitlesi olan yayınlndığı zaman pek bir ilgi çekmeyip daha sonra sesini duyuran filmlerdir örneğin v for vendetta bunun örneğidir. ben bu filmee bayılıyorummm en çok sevdiğim filmler arasındadırrr
şimdi anladım canım kusura bakma yaa cahillik başa bela
evreka nerde oturuyorsunuz canım ne işle meşgulsün yaş kaç seni tanımak istediğim için soruyorum
şimdi anladım canım kusura bakma yaa cahillik başa bela
evreka nerde oturuyorsunuz canım ne işle meşgulsün yaş kaç seni tanımak istediğim için soruyorum
yok canım estağfurullah olurmu öyle şey hepimizin bilmediği çok şey vardır
canım ben izmirde oturuyorum bir sağlık firmasında finans ve ihalelerle ilgileniyorum. yaşım 26 30 temmuzda evlendimmmmutluyumm gülmeyi gezmeyi ve alışveriş yapmayı çok severimm
bende seni tanıyayım canım biz seninle konuşamamıştık dimi
yok canım estağfurullah olurmu öyle şey hepimizin bilmediği çok şey vardır
canım ben izmirde oturuyorum bir sağlık firmasında finans ve ihalelerle ilgileniyorum. yaşım 26 30 temmuzda evlendimmmmutluyumm gülmeyi gezmeyi ve alışveriş yapmayı çok severimm
bende seni tanıyayım canım biz seninle konuşamamıştık dimi
evet canım konuşamamıştık bende özel bir tekstil firmasında muhasebeciyim
24 yaşındayım 08 ekimde evlendim istanbulda oturuyorum
çok mutluyum kocamı çoook seviyorum:)gezmeyi bende çok seviyorum eşimle beraber sürekli geziyoruz bazen maddi sıkıntılarımız olsada azda olsa geziyoruz bütçemize göre:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?