Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Slm arkadaşlar..ben nişanlıyım ve şubat ayında nişanlımın amcasının oğlunun nikahı var oraya gidicem nikah snr sı yemek olucak benbi hediye götürsem mi götürmessemmi çok kararsız kaldım ..hediye götürsem ne olabilir bu hediye hediye götürmessem ayıp olurmu sizler evlenmissiniz azçok size gelen hediyeri göz önünde bulundurarak bana yardımcı olursunuz diye burada sordum..

Olmadı arkadaşlarınızı evinize yemeğe çağırırsınız farklı günlerde

o çok zor. o kadar fazlaki. eşim de yorulmamı istemiyo dışarda hallederiz diyo bakalım ne olacak

bence nişanlına sor bi fkrini al ona göre konuşalım canım

bence nişanlına sor bi fkrini al ona göre konuşalım canım

nişanlıma sormak istemiyorum onun haberi olmasına geek varmı ben büyük bi hediye pahalı bişey altın gibi bişey zaten düşünmüyorum küçük ama mutlu edicek bişey hem taşıma problemide olmasın uzun yoldan gelicem ve yemekte onlarada yük olmasın gibi çok zor ya hediye almak bu işlerde hiç iyi değilim

Günaydın kızlar

nasılsınız bakalım , nasıl geçti hafta sonu??? :)

günaydın canım. walla benim güzel geçti cumartesi günü dışardaydık pazar günüde temizlikçiler geldi onların başında durdum 2 kişi geldiler baya iyi temizlediler. dolapları 2 halımı bide köşem koltuğumu sildirttim. akşamada eşimle evde sinema keyfi yaptık sen naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…