- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.701
evet canım konuşamamıştık bende özel bir tekstil firmasında muhasebeciyim
24 yaşındayım 08 ekimde evlendim istanbulda oturuyorum
çok mutluyum kocamı çoook seviyorum:)gezmeyi bende çok seviyorum eşimle beraber sürekli geziyoruz bazen maddi sıkıntılarımız olsada azda olsa geziyoruz bütçemize göre:S
sen daha taze gelinsinnnherkesin borçları maddi sıkıntıları var canımm bizde diyoruz ne zaman rahata ercezzz ama genede buna rağmende olsa gezmedende duramıyoruzz
gezin kızlar tabi bi daha mı gelicez dünyaya
canımmm sen bugünlerde pek bir durgunsunn:44::44:
haklısın ! ne biliyim yoruluyorum bide üstüne hastalık olunca böyle oldum işte
bende anlamş değilim kendimi havadan suda bi garipleştim
facede kkda filan hiç doğru düzgün konuşamıyoruzzişler yüzünden herkes çok yorgun ve bitkin oluyooo sen nasıl oldun cumadan sonra arayamadımda canım kusura bakma.
bende hastalandım dün sanırım kapı pencere acıktı ceyranda kaldım boğazlarım çok kötü çok bitkinim
iyiyim canım hala halsizlik devam ediyorvitamin alıyorum bol bol meyve yiyorum sende öyle yap acayip bir salgın var
işlerim olmasa inan gelmecektim daha sıkılıyorum artık işlerdenpaso köle gibi çalış işte
haftasonu evdeydik c.tesi hiç çıkmadık evdenpazar günü de forum+ıkeaya gittik bişeyler aldık falan filan sonra da anneme
dün gece3 'te yattım bugün işte ölü gibiyim hala
walla hani derler yaa kolumu kaldıracak dermanım yok diyeee aha işte aynısı şuanda bendee
bende sıkılıyorumm bugün bir sürü iş var ama hiç birine daha kafamı kaldırıp bakmadım
sen hem hastasın hemde 3 te yatmışın gribin en iyi ilacı yatmak dinlenmek
aynen öyle itşe
filme takıldım öyle oturup kaldım vallahi
gezin kızlar tabi bi daha mı gelicez dünyaya
sen daha taze gelinsinnnherkesin borçları maddi sıkıntıları var canımm bizde diyoruz ne zaman rahata ercezzz ama genede buna rağmende olsa gezmedende duramıyoruzz
TAZE GELİNAYNEN NE ZAMAN RAHATA ERİCEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ ALLAHIM HERKEZE YARDIM ETSİN İNŞALLAH BU ARAD BENİM EŞİM İZMİRDE ASKERLİK YAPTI BİRAZ DURUMUMUZU DÜZELTELİM ORALARA GİTMEK İSTİYORUM İNŞALLAH
TAZE GELİNAYNEN NE ZAMAN RAHATA ERİCEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ ALLAHIM HERKEZE YARDIM ETSİN İNŞALLAH BU ARAD BENİM EŞİM İZMİRDE ASKERLİK YAPTI BİRAZ DURUMUMUZU DÜZELTELİM ORALARA GİTMEK İSTİYORUM İNŞALLAH
wallaaa canımmm izmirimmm çok güzeldirrr tavsiye ederim gelin gelinnn
ben spedyyle mutluyada soyluyorumdaa dinlemiyorlarrr
GELİCEZ İNŞ. BAKALIM GELECEGİMİZ ZAMAN SENİDE GÖRMEK İSTERİM BURDAYIZ ALLAH İZİN VERİRSE HABER VERİRİM BEN SANA
GELİCEZ İNŞ. BAKALIM GELECEGİMİZ ZAMAN SENİDE GÖRMEK İSTERİM BURDAYIZ ALLAH İZİN VERİRSE HABER VERİRİM BEN SANA
tabikiii canımmm beklerimmmmesaj yolladım aldınmı:44::44:
ne izledinizz canımm
bizde şimdi blue rayli filmlere bakıyoruzz görüntüsüü muhteşemm oluyor yaaa
aynen geziyoruz valla hele de kocayla gezmek ayrı bir güzel oluyor:d
hahaha seni de bekleriz canım kışın bizim bi yere gitmemiz zor
eski bir film sex on the city
ist. neredesin cnm bende istanbuldayım
hahaha seni de bekleriz canım kışın bizim bi yere gitmemiz zor
bizde ilk v for vendettayı izledikk ne kadannn izlesemde doymuyomm filme yaa bide blue rayli mmatrix aldıkkk görüntüüü süperrrrgelcem gelcemdeee gelemiyorum bir türlüüüü
speddy geçmiş olsun canım bol bol vitamin al biz hastalığı mandalin portakal greyfurt suyuyla atlattık diyebilirim
bugünlerde bende çok durgunum havadan sanırım canım hiçbişey istemiyor
dün hasta oldum bende düzenli geldii çok şükür
sağol canım teşekkür ederim
benimde daha gelmedi beklemedeyiz
baya düzeni bozuldu dimii hapı bırakınca o çok sıkıntı verir kısa zamanda düzene girer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?