Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

haklısın ! ne biliyim yoruluyorum bide üstüne hastalık olunca böyle oldum işte
bende anlamş değilim kendimi havadan suda bi garipleştim

facede kkda filan hiç doğru düzgün konuşamıyoruzz işler yüzünden herkes çok yorgun ve bitkin oluyooo sen nasıl oldun cumadan sonra arayamadımda canım kusura bakma.

bende hastalandım dün sanırım kapı pencere acıktı ceyranda kaldım boğazlarım çok kötü çok bitkinim

iyiyim canım hala halsizlik devam ediyor vitamin alıyorum bol bol meyve yiyorum sende öyle yap acayip bir salgın var
işlerim olmasa inan gelmecektim daha sıkılıyorum artık işlerden paso köle gibi çalış işte
haftasonu evdeydik c.tesi hiç çıkmadık evden pazar günü de forum+ıkeaya gittik bişeyler aldık falan filan sonra da anneme
dün gece3 'te yattım bugün işte ölü gibiyim hala

walla hani derler yaa kolumu kaldıracak dermanım yok diyeee aha işte aynısı şuanda bendee

bende sıkılıyorumm bugün bir sürü iş var ama hiç birine daha kafamı kaldırıp bakmadım

sen hem hastasın hemde 3 te yatmışın gribin en iyi ilacı yatmak dinlenmek

aynen öyle itşe
filme takıldım öyle oturup kaldım vallahi

ne izledinizz canımm

bizde şimdi blue rayli filmlere bakıyoruzz görüntüsüü muhteşemm oluyor yaaa

eski bir film sex on the city

aynen geziyoruz valla hele de kocayla gezmek ayrı bir güzel oluyor:d

ist. neredesin cnm bende istanbuldayım

speddy geçmiş olsun canım bol bol vitamin al biz hastalığı mandalin portakal greyfurt suyuyla atlattık diyebilirim

bugünlerde bende çok durgunum havadan sanırım canım hiçbişey istemiyor

dün hasta oldum bende düzenli geldii çok şükür

sağol canım teşekkür ederim

benimde daha gelmedi beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…