- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.721
günaydın arkadaşlar
gözün aydın speddy :)
günaydın canım sağol
önceden aman olmayım diye uğraşıyordum şimdi de dört gözle bekliyorum
testlerin doğru çıkabilmesi için 15-20 gün geçmesi gerekiyormuş
senn oldu mu o kadar ?
günaydın arkadaşlar,,,,benim testim negatif çıktı bakalım hastalanacakmıyım 18 ini bekliyorum
ceylincimm üzülme canımm önümüzdeki ay olurrr bu arada konuşamıyoruz ne zamandır napıyon nasılsın
bi sonraki ay olur canım evt
bu arada bende bu kutum bittikten sonra ilaı bırakmaya karar verdim
canım iyiyim iştee şu bebiş sonucunu bekliyorum bir an önce ayın 18 i falan olsa diye:)))) bidaha benim kocişi ikna edemem gibi geliyor:))aHHHH PARA GÖZÜN ÇIKSIN
sen napıosun evrakacım yolundamı herşey
bi sonraki ay olur canım evt
bu arada bende bu kutum bittikten sonra ilaı bırakmaya karar verdim
sorma herşeyn başıda sonuda parainş en yakın zamanda mücdeli haberi verirsin canım bizlereee bende napayım canım işler yoğundu yavaş yavaş kendime gelmeye başladım biliyon yıl sonunda aldığımız ihallelerin mallarını teslim etmemiz gerekiyor hepsini. onlarla uğraştım çek ödemeler bankalar filan derken çıldırcaktımm bugünde kendimi çok kötü hissediyorumm çok kötü hastalandım ama sözleşme imzalanacak il sağlıkla ondan dosyayı son kez kontrol edip teslim etcez. yarın izin alıp gelmicem büyük bir ihtimalle
ya aslında bnm ilaçtan hiç bi şikayetim yoktu ama bıraktıktan sonra bi süre de kendini ancak toparlıyosun ve yavaş yavaş çocuk düşünmeye başladım sanırım o yüzden de bırakmaya karar verdim :)
evet teslim aşamasına geldiniz sonunda Allah yardım etsin...son 2 aydır bende o kadar yoğunumkii bıktımmm evde günlerce oturayım evden çıkmayayım istiyorum...
geçmiş olsun canım papatya çayı iç hem sakinleştiriyor rem rahatlatıyor al izin dinlenn
ya aslında bnm ilaçtan hiç bi şikayetim yoktu ama bıraktıktan sonra bi süre de kendini ancak toparlıyosun ve yavaş yavaş çocuk düşünmeye başladım sanırım o yüzden de bırakmaya karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?