Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın arkadaşlar,,,,benim testim negatif çıktı bakalım hastalanacakmıyım 18 ini bekliyorum

testlerin doğru çıkabilmesi için 15-20 gün geçmesi gerekiyormuş
senn oldu mu o kadar ?

yok canım ya benim adetimin değil ilişkimin üstünden 14 gün geçmişti,sanırım öyle çıkmıyormuş,buda beni biraz olsun rahatlatıyor bakalım,şimdi reglimi bekliyorum geçerse hemen yine teste gidciemmm

ceylincimm üzülme canımm önümüzdeki ay olurrr bu arada konuşamıyoruz ne zamandır napıyon nasılsın

canım iyiyim iştee şu bebiş sonucunu bekliyorum bir an önce ayın 18 i falan olsa diye:)))) bidaha benim kocişi ikna edemem gibi geliyor:))aHHHH PARA GÖZÜN ÇIKSIN

sen napıosun evrakacım yolundamı herşey

bi sonraki ay olur canım evt
bu arada bende bu kutum bittikten sonra ilaı bırakmaya karar verdim

canım iyiyim iştee şu bebiş sonucunu bekliyorum bir an önce ayın 18 i falan olsa diye:)))) bidaha benim kocişi ikna edemem gibi geliyor:))aHHHH PARA GÖZÜN ÇIKSIN

sen napıosun evrakacım yolundamı herşey

sorma herşeyn başıda sonuda para inş en yakın zamanda mücdeli haberi verirsin canım bizlereee bende napayım canım işler yoğundu yavaş yavaş kendime gelmeye başladım biliyon yıl sonunda aldığımız ihallelerin mallarını teslim etmemiz gerekiyor hepsini. onlarla uğraştım çek ödemeler bankalar filan derken çıldırcaktımm bugünde kendimi çok kötü hissediyorumm çok kötü hastalandım ama sözleşme imzalanacak il sağlıkla ondan dosyayı son kez kontrol edip teslim etcez. yarın izin alıp gelmicem büyük bir ihtimalle

bi sonraki ay olur canım evt
bu arada bende bu kutum bittikten sonra ilaı bırakmaya karar verdim

canım ben ilacı tavsiye etmiyorum hiçbir arkadaşıma ben kullandım 5 gün filan mide bulantısı oldu bide herkes ilerde bıraktığımda ne kadar zorluk yaşıyacagımı soyledı sende bence en kısa surede bırak

ya aslında bnm ilaçtan hiç bi şikayetim yoktu ama bıraktıktan sonra bi süre de kendini ancak toparlıyosun ve yavaş yavaş çocuk düşünmeye başladım sanırım o yüzden de bırakmaya karar verdim :)

evet teslim aşamasına geldiniz sonunda Allah yardım etsin...son 2 aydır bende o kadar yoğunumkii bıktımmm evde günlerce oturayım evden çıkmayayım istiyorum...

geçmiş olsun canım papatya çayı iç hem sakinleştiriyor rem rahatlatıyor al izin dinlenn

ben hiç kullanmadım, umarım sende çok kısa sürede toparlanırsın canım

saol canım allahtan kurtuldukk bitti gittti bende 2 hafta soluksuz evde durayım süsleneyim gezeyim alışveriş yapayım istiyorumm ama düşününce çok ütopik birşey olduğunu anlayıp oturduğum yerde kalıyom

içtim canım ama nafile benim dinlenmeden geçmicek

bünyeden bünyeye farklılık göterir ilaçlar bana yan etkisini göstermişti ki 5 günlük süre zarfında bide bebek için herkes kullanma sonra sorunlar yaşarsın diyince bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…