- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.781
Kızlar bodrum-akyaka- muğla merkez 'e gelirseniz muhakkak haberim oluyor ona göre görüşürüz ben yazın bu taraflardayım
tabi aydında var ama yazın çok sıcak oluyor ona göre
Tamam speddy cumartesi bizede uyar...Önümüzdeki hafta konuşur netleştiririz...Biz bu sene tatile bakmıyoruz hiç...Benim işten ayrılma olayı var...Yeni gireceğim yerde de izin alabilirmiyim bilmediğim için şimdiki fikrimiz istanbul civarında yapmak şile ağva olabilir...İzin ayarlarsak ramazanda tatil yörelerine gideriz bizim tatil olayı belli olana kadar fiyatlar uçacacağı için ramazanda gideriz diye düşünüyoruz...
ben hepinize yakınım sanki hee.
bu sene kayınvalidemin memlektine de gideyim diyorum 2 gün izmir 2 gün aydın gibi falan işte. Bodruma da gitmek istiyorum. 2 kez gittim ama eşimle böyle her sene farklı yerlere gitmek istiyoruz.ç
O marmaris diyor ben de Bodrum yada Kuşadasınetleştirmedik daha erken rezervasyonlar iyi ama denk gelmezse diye korkuyorum almaya
düğün zamanı biz ocak ayında almıştık eşim şimdi diyor başlasana yine hadi alalım alalım demeye acayipo acele etmiştik ama epey de uyguna denk geldi
sende tam izin zamanı çık güzel bir tatil yap yeni işine başlane güzel olur işte.
temmuza plan yapıyorum ama kırklarelinde iş arkadaşının düğünü var bahsetmiştik o gün de ona gidicez bide
evet çok uygun oluyor speedy biz öyle yapamamıştık ama
bodrum çok güzel ve marmariste öyle , ben ağustos sonlarına doğru yokum ağustos 23 arkadaşımın düğünü var aydında
ertesi gün hemen ankaraya gidicez bu seferde eşimin arkadaşının düğünü var 25inde
onun dışında bu civarda olucam kısmetse
bodrumda buluşup deniz kenarında bi cafede nargile içebiliriz mesela ( hepiniz için geçerli ) :))
Ben işten nisan gibi ayrılırım sanırım...Bizim işler o zaman açılır ve personel değişimleri o zaman olur...Ama eşim haziranda izne çıkıyor uymuyor yani
bizim yine 1-2 ay önceden belli olur ozaman nasıl bir plan yapacağımıza karar veririz canım
eşimle detaylı konuşmam lazım tatil olayını gidicez ama nereye hangi otele gideceğiz belli değil bu kez şehir merkezine daha yakın bi yer istiyoruz.
çıkıp oraları da gezmek adına
keşke kısa süre olsa vallahi acayip tatil heycanı kapladı içimi :103::103::103::102:
ay ne güzel içim kıpır kıpır oldu tatil filan diyince...İnşallah yolumuz bodruma da düşer giz...Benim gitmek istediğim yerleri sıralarsam önce izmir sonra ankara sonrada izmit şimdilik ve karadeniz turu
yaz yaklaştıkça haberleşiriz
tatil gibisi yok dimi cidden hele bide çalışınca daha da iyi geliyor
ay ne güzel içim kıpır kıpır oldu tatil filan diyince...İnşallah yolumuz bodruma da düşer giz...Benim gitmek istediğim yerleri sıralarsam önce izmir sonra ankara sonrada izmit şimdilik ve karadeniz turu
hımm neden ayrılıyorsun ki canım memnun değil misin ? iş bulmak zor ya şimdigerçi tazminatını alırsın en azından 3/5 bişey olur elinde ama eşinle tatiller uymuyor haftasonları evde olacağın bir iş seç bari de.
en azından cumadan çıkığ bi yerlere gidebilirsiniz
İşimden çok memnun değilimÇok rahat karışan görüşen yok kafama göre izin alırım kafama göre gderim ama bana birşey katmıyor burası...Burdan ayrıldığımda ne kazanmış olurum diye düşünüyorum hiç birşey gelmiyor aklıma:44::44::44: Ben evlendiğimde önceki çalıştığım yerden ayrıldım tazminatımı aldım o yüzden burdan alamam...Bir taraftan da bebek olana kadar idare edeyim burda ev alayım sonra çalışmam bile belki diyorum..Diğer bir yandan da bebek olana kadar kendime birşeyler katayım bebekten sonra iş sıkıntım olmasın diyorum bakalım ne olacak sizce hangisi mantıklı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
inş.canım çok sevinirimm
eşim ankaralı aslen benimde bende oraya hiç gitmedim nasip olursa bu yaz gidicez işte
karadeniz turu bende çok istiyorum eşimde hem fikir benimle :)
televizyonda gördükçe içi açılıyor insanın gidip gezip görmek lazımm
benim mantığım 3*5 aldığını kenara koy canım ileri de bebeğin için bişeyler yaparsın ben öyle yapıyorum çalışıyorum bebek olduğunda evde olmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum da.haftasonu bile sıkılıyorum evde. artık duruma göre bakıcaz işte
%70 içimden evde olup çocuğuma bakmak geliyor ama işten çıkmam maddi açıdan sıkıntıya sokar bunu da biliyorum
Daha iyi imkanlı iş bulana kadar bence çıkma derim
Yani burda kal para biriktir mi diyorsun...
evet hazır da işin varken kaybetme eşini tamamen işini ayarlasın düzene soksun ondan sonra riske at bence
offf evet birde eşimin iş olayı var tutki çıktım memnun kalmadım çıkmak gibi bir lüksüm olamaz yazın eşim maaş almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?