Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Tamam speddy cumartesi bizede uyar...Önümüzdeki hafta konuşur netleştiririz...Biz bu sene tatile bakmıyoruz hiç...Benim işten ayrılma olayı var...Yeni gireceğim yerde de izin alabilirmiyim bilmediğim için şimdiki fikrimiz istanbul civarında yapmak şile ağva olabilir...İzin ayarlarsak ramazanda tatil yörelerine gideriz bizim tatil olayı belli olana kadar fiyatlar uçacacağı için ramazanda gideriz diye düşünüyoruz...

Kızlar bodrum-akyaka- muğla merkez 'e gelirseniz muhakkak haberim oluyor ona göre görüşürüz ben yazın bu taraflardayım

tabi aydında var ama yazın çok sıcak oluyor ona göre

ben hepinize yakınım sanki hee.
bu sene kayınvalidemin memlektine de gideyim diyorum 2 gün izmir 2 gün aydın gibi falan işte. Bodruma da gitmek istiyorum. 2 kez gittim ama eşimle böyle her sene farklı yerlere gitmek istiyoruz.ç
O marmaris diyor ben de Bodrum yada Kuşadası netleştirmedik daha erken rezervasyonlar iyi ama denk gelmezse diye korkuyorum almaya
düğün zamanı biz ocak ayında almıştık eşim şimdi diyor başlasana yine hadi alalım alalım demeye acayipo acele etmiştik ama epey de uyguna denk geldi

sende tam izin zamanı çık güzel bir tatil yap yeni işine başla ne güzel olur işte.
temmuza plan yapıyorum ama kırklarelinde iş arkadaşının düğünü var bahsetmiştik o gün de ona gidicez bide

evet çok uygun oluyor speedy biz öyle yapamamıştık ama

bodrum çok güzel ve marmariste öyle , ben ağustos sonlarına doğru yokum ağustos 23 arkadaşımın düğünü var aydında

ertesi gün hemen ankaraya gidicez bu seferde eşimin arkadaşının düğünü var 25inde

onun dışında bu civarda olucam kısmetse

bodrumda buluşup deniz kenarında bi cafede nargile içebiliriz mesela ( hepiniz için geçerli ) :))

Ben işten nisan gibi ayrılırım sanırım...Bizim işler o zaman açılır ve personel değişimleri o zaman olur...Ama eşim haziranda izne çıkıyor uymuyor yani

bizim yine 1-2 ay önceden belli olur ozaman nasıl bir plan yapacağımıza karar veririz canım
eşimle detaylı konuşmam lazım tatil olayını gidicez ama nereye hangi otele gideceğiz belli değil bu kez şehir merkezine daha yakın bi yer istiyoruz.
çıkıp oraları da gezmek adına
keşke kısa süre olsa vallahi acayip tatil heycanı kapladı içimi :103::103::103::102:

Ben işten nisan gibi ayrılırım sanırım...Bizim işler o zaman açılır ve personel değişimleri o zaman olur...Ama eşim haziranda izne çıkıyor uymuyor yani

hımm neden ayrılıyorsun ki canım memnun değil misin ? iş bulmak zor ya şimdi gerçi tazminatını alırsın en azından 3/5 bişey olur elinde ama eşinle tatiller uymuyor haftasonları evde olacağın bir iş seç bari de.
en azından cumadan çıkığ bi yerlere gidebilirsiniz

ay ne güzel içim kıpır kıpır oldu tatil filan diyince...İnşallah yolumuz bodruma da düşer giz...Benim gitmek istediğim yerleri sıralarsam önce izmir sonra ankara sonrada izmit şimdilik ve karadeniz turu

yaz yaklaştıkça haberleşiriz

tatil gibisi yok dimi cidden hele bide çalışınca daha da iyi geliyor

ay ne güzel içim kıpır kıpır oldu tatil filan diyince...İnşallah yolumuz bodruma da düşer giz...Benim gitmek istediğim yerleri sıralarsam önce izmir sonra ankara sonrada izmit şimdilik ve karadeniz turu

Evet ya insanın içi neşe doluyor sanki.. bizim yazlar belli olmuyor bu sene iyi gezcek haftasonlarımızı değerlendireceğiz ama buna eminim..

yaz yaklaştıkça haberleşiriz

tatil gibisi yok dimi cidden hele bide çalışınca daha da iyi geliyor

Evet canm haberleşelim..
çalışınca hasret kalıyorsun sanki.

inş.canım çok sevinirimm

eşim ankaralı aslen benimde bende oraya hiç gitmedim nasip olursa bu yaz gidicez işte

karadeniz turu bende çok istiyorum eşimde hem fikir benimle :)

televizyonda gördükçe içi açılıyor insanın gidip gezip görmek lazımm

İşimden çok memnun değilim Çok rahat karışan görüşen yok kafama göre izin alırım kafama göre gderim ama bana birşey katmıyor burası...Burdan ayrıldığımda ne kazanmış olurum diye düşünüyorum hiç birşey gelmiyor aklıma:44::44::44: Ben evlendiğimde önceki çalıştığım yerden ayrıldım tazminatımı aldım o yüzden burdan alamam...Bir taraftan da bebek olana kadar idare edeyim burda ev alayım sonra çalışmam bile belki diyorum..Diğer bir yandan da bebek olana kadar kendime birşeyler katayım bebekten sonra iş sıkıntım olmasın diyorum bakalım ne olacak sizce hangisi mantıklı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

benim mantığım 3*5 aldığını kenara koy canım ileri de bebeğin için bişeyler yaparsın ben öyle yapıyorum çalışıyorum bebek olduğunda evde olmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum da. haftasonu bile sıkılıyorum evde. artık duruma göre bakıcaz işte
%70 içimden evde olup çocuğuma bakmak geliyor ama işten çıkmam maddi açıdan sıkıntıya sokar bunu da biliyorum
Daha iyi imkanlı iş bulana kadar bence çıkma derim

Aslında ben çoğu yeri gördüm türkiyede 32 şehir gezdim ama eşimle gitmek istiyorum tekrar...Karadenizi çok beğendim o yüzden tekrar gitmek istiyorum Ankarayada eşimi götürmek istiyorum atatürkçü biri olarak gitmeyi çok istiyor...Görmüş gerçi o da ama okulla gitmiş hatırlamıyor bile...

Yani burda kal para biriktir mi diyorsun...

benimde eşim 3 yıl rize de yaşamış orada da var tanıdık oraya da gitmek görmek isterim ama otobüse 23 saat hiç bana göre değil
Ankarada da yaşamış 5 yıl sanırım oraya gitmem ama hiç sevmedim çok kötü bi şehir bildiğin iş hayatı bol olan bi yer işte. yaşanacak bi yer değil yani

bizde öyle beraber gezmek istiyoruz en azından çocuk oluncağa kadar

ben iş bulamadım daha özel hastane vardı oraya %90 gözüyle bakıyordukk istemiştimde orayı ama olmıycak sanırım

çıkcak olan kişi vazgeçmiş açık yok

burası küçük bi yer olduğunda herkes düzenini otutturmuş sıkıldım açıkcası ama elimden bişey gelmiyor

hep sorup soruşturuyorz ama bulamıyoruz

offf evet birde eşimin iş olayı var tutki çıktım memnun kalmadım çıkmak gibi bir lüksüm olamaz yazın eşim maaş almıyor

aynen canm eşin bence işini kesinleştirmeli yani kesin güvenceli olmalı bizimkinin şef olması gibi biliyorsun benimde tek umudum bu işte İnşallah olur bu sene:2::2::2:
ondan sonra ikimiz de rahat edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…