- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #7.961
canım bence al dene bir daha ne kaybedeceksinki eğer bişey çıkmaz ise bekle 3*5 gün sonra yine denersin
evet deneyeyim de bi yandanda korkuyorum acaba yokmu diye,,amannn eyse korkunun ecele faydası yok alayım kurtulayım:)
bu arada hamilelik sigortasını biliomusun özel hastanede doğum yapılıo gebelik sürecinde muayene ve testler yapılıomuş şimdi onu araştırıyordum...ben iyice moda girdim:)
evet deneyeyim de bi yandanda korkuyorum acaba yokmu diye,,amannn eyse korkunun ecele faydası yok alayım kurtulayım:)
bu arada hamilelik sigortasını biliomusun özel hastanede doğum yapılıo gebelik sürecinde muayene ve testler yapılıomuş şimdi onu araştırıyordum...ben iyice moda girdim:)
ilk defa duydum canımmne gibi faydaları varmışş
canım olmazsa bi daha ki ay olur hem demiştim ya daha önce de bu kadar stres yapma istemek başarmanın yarısıdır siz istiyorsunuz olur da merak etme
hiç bilgim yok inan ya ben eğitime gidiyorum yine geleceğim sonuucu beklyrum senden
merhabalar... nasılsınız kızlar:)
ben bugün eşimle çalışmaya başladım. kendi işimden ayrıldım. inşallah hayırlı olur
merhabalar... nasılsınız kızlar:)
ben bugün eşimle çalışmaya başladım. kendi işimden ayrıldım. inşallah hayırlı olur
hayırlı olsun canım,,bende biran önce zengin olsamda hiç çalışmasam,,,,biz eşimle flört ediyorken aynı işte çalışıyorduk,sonra ben aynı işyerinde çalışmamaya karar verip başka yere geçtim
hayırlı olsun canım
Ceylincim merhaba...Umarım güzel haberleri alırız bu ay...Ovulasyon günleri filan hesapla daha iyi olur...Özel sağlık sigortasından bahsediyorsun sanırım sen bir ara müdürüm araştırmıştı eşi için ordan bilgim var birazcık...Öncelikle çok güzel birşey bende düşünüyorum doğumdan önce yaptırmayı...Bildiğim kadarıyla üç seçenek var onlarda...ayakta tedavi için sigorta ve yatarken tedavi için ve bebeğin sağlığını da kapsayan...Hamilelik için ayakta tedavi seçersen sadece muayenelerini kapsıyor doğum için gittiğinde masraf sana ait oluyor bu yüzden çok mantıklı değil bunu seçmen...Yatarken tedaviyi yani doğumu seçersen bu seferde şöyle bir sorun la karşılaşıcaksın; farzet doğumunu american hastanesinde yaptırmak istiyorsun kontrollerinde amerikan hastanesine gidersen pahalıya gelecek kontroller tutki kontroller için farklı bir hastaneye gittin bu sefer doğumdaki doktoruna güvenebilecekmisin... Benim için sorun değil dersen bunu seçip kontrollerinde ya devlet hastanesi ya da özel hastanede ssk an ile muyane olup daha iyi bir hastanede doğumunu yapabilirsin...Eğer tam kapsamlı seçersen bebğin doğum sonrası sağlığını da kapsıyor mesela bebek allah korusun kör doğdu ya da kalbinde sorunla doğdu onu tedavi ediyolar tabi imzalamış olduğunuz bütcenin yettiği yere kadar...En mantıklısı bu ama buda pahalıya geliyor...Ha birde dediğin gibi bir sene geçmesi gerek...Hamilelik sürecin buna dahil değil...Mesela sen bu ay hamile kaldın ya geçen sene ocak ta başlatmış olman gerekiyor...tabi firmaya göre değişiyor bu...
xxmutluxx merhaba tatlım,inşallah bütün gebelik topiclerinde beni bulman mümkün..reglim gecik ti olmadım hala,inşallah psikolojik değildir....sigorta konusuda dediğin gibi olabilir ,verdiğin bilgiler iyi oldu konuşurken ona göre konuşurum..öptüm canım
xxmutluxx merhaba tatlım,inşallah bütün gebelik topiclerinde beni bulman mümkün..reglim gecik ti olmadım hala,inşallah psikolojik değildir....sigorta konusuda dediğin gibi olabilir ,verdiğin bilgiler iyi oldu konuşurken ona göre konuşurum..öptüm canım
slm arkadaslar... baya geç kaldım aranıza katılmakta siz çoookk ilerletmişsinz muhabbetleri:))) okyabildiğim kadarını okudum ... hamileler.. bebek isteyenler.. istemeyenler :))) bnde 4 haziranda evlendim brinizle aynı tarh sanırım ama tam hatrlamıorum :)))
Ay inşallah hadi bakalım
ceylincimm hakkında hayırlısı olsun stres yapma
herşeyin hayırlısı fazla bekletmeden gelir inş.bebiş
slm arkadaslar... baya geç kaldım aranıza katılmakta siz çoookk ilerletmişsinz muhabbetleri:))) okyabildiğim kadarını okudum ... hamileler.. bebek isteyenler.. istemeyenler :))) bnde 4 haziranda evlendim brinizle aynı tarh sanırım ama tam hatrlamıorum :)))
inşallah tatlım inşallahh
hayırlı evlat olcaksa ben ona hayırlı bir gelecek verebileceksem ve hayırlı zamansa gelsin lütfennnn çok isityorum
işte o benim canım 4 haziran benle aynı tarihle evlendin,hoşgeldin nasılsın
çok iim tatlm hosbulduk... sn nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?