Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

İyiyim bende işte,şekilde görüldüğü gibi totem yapıyorummmmsende varmı bişiler yada istiyorumusun

snn için girip baktım valla bişi yazdımı die buarada çoook merak ediorum hamilemesn die:))) yok cnm bnde bişi çoook erken olduğunu düşünüyorum en az 3 yıl dioruz bakalm kısmet tabi... ama yazılarından snn çok istediğini grdm inş. bekletmeden gelir fasulye göbişine:)))))) buarada kaç yaşındasın sen?

ceylin ben şimdi güzel bi haber aldım 5 senelk evli bebek istiyorlardı

2 gün önce test yapmış negatif çıkmış

bugün yapmış pozitif çıkmış doktora gitmiş 4 haftalık hamile

çok sevindimm

git test all sende hadii

ceylin dün test yapmadın mı ? 2 dk çık al yapsana merak ettim

speedye katılıorum test al yap bnde çok merak ettim :))

ceylin bizi duymuyoooo:2:

sEVGİLİ ARkadaşlarım ,dün test yaptım ama akşam eve gidince,sonuç negatif çıktı,ama ben bakıyorum idrar testinde negatif çıkabiliyormuşş diyorum ki direneyim ocağın sonuna kadar ,nasıl dayancaksam,,sonra tekrar kan testi yaptırayım..GİZ09 inş.dediğin gibi olur ..SİPİDİcim merak etmeyin hemen haber vericem ,,,BRC inşallah olur canımmm ,,,30 yaşındayım ne kdar göstermesemde

hımm canım ama genelde idrar testinde de silik bile olsa çıkar
bence bekle bakalım sonra duruma göre yine test yaparsın eşin neden direniyordu çocuk için bence ideal yaş

bncede çok ideal bi yaş... ama belliki kadının fendi erkeği yendi eşini ekna etmişsn:))))) hehehe:)) bu bebek çok inatçı gelmio sıpa:)) ama eminim gelicek umutsuzluk yok :)))))

hımm canım ama genelde idrar testinde de silik bile olsa çıkar
bence bekle bakalım sonra duruma göre yine test yaparsın eşin neden direniyordu çocuk için bence ideal yaş

bazen çıkmıyormuş işte,,,reglde olmuyorum hangisine inanacağımı şaşaırıdm:)))olsun bekleyeceğim biraz dahaeşim de artık istiyor onu tek düşündüren para kredileri nasıl ödicez kısmıydı,ikna ettim neyseki,,,

bncede çok ideal bi yaş... ama belliki kadının fendi erkeği yendi eşini ekna etmişsn:))))) hehehe:)) bu bebek çok inatçı gelmio sıpa:)) ama eminim gelicek umutsuzluk yok :)))))

bencede ideall ama beklense beklenirdi yani en azından balayından sonra bir tatil daha yapıp öyle olabilirdi ,,,inatçı deme brc88 ona napsın daha 1 aydır çalışıyorz:)))inşallah hayırlıysa gelsinnnnn göbüşebu kadar totemi para için yapsaydım zengin olurdum

doğru canım oda haklı bir yandan da çok geç kalınmamalı iyi bir seçim yapmışşsınız ozaman
bakalım bizde balayından sonra 2*3 tatil yapalım ondan sonra çocukta yapacağız

Benimde nisanda 1. senem dolcak kızlar ben daha istemiyordum en azından 2 sene geçsin diyordum ama eşim çok ısrarcıydı. Gerçi kararımı değiştiren o olmadı ama biz haziranda deneyelim diye düşünürken ben bir anda hemen yapalım istiyorum dedim Hepimizin için hayırlısı olsun inşallah hamiş haberlerimizi paylaşalım çok heyecanlıyım

hayırlısı olsun canım senin içinde inşallah hemen olur

doğru canım oda haklı bir yandan da çok geç kalınmamalı iyi bir seçim yapmışşsınız ozaman
bakalım bizde balayından sonra 2*3 tatil yapalım ondan sonra çocukta yapacağız

herkesin istediği zaman olsun ,benim içgüdülerim bebek diye çığlık atıyor:))

inşallah ,paylaşalım tabi seninde hayırlı olsun tatlımmm

ahaha kesinlikle:))) ama bnce en geç şubat ayında bebek haberini alıcaz snn bak grrsn :)

hadi brc cum inşallah veririm o haberi sizeeee

bu arada canım deli gibi kanat yemek istedi kocşime beni kanatçıya götür dedim,akşam yemeğini kanatçıda halledicem:)gerçi yemeğim vardı ama yrın yeriz artık

49 kilo evlendim 54 kiloyummmm napıcam yaa,eğer hamile değilsem spora başlıcam hay allam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…