- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.001
bende akşam yemeğim vardı ama eşimin işyerinde yemekleri varmış tekim yani akşama
bende akşam yemeğim vardı ama eşimin işyerinde yemekleri varmış tekim yani akşama
Benimde nisanda 1. senem dolcak kızlar ben daha istemiyordum en azından 2 sene geçsin diyordum ama eşim çok ısrarcıydı. Gerçi kararımı değiştiren o olmadı ama biz haziranda deneyelim diye düşünürken ben bir anda hemen yapalım istiyorum dedimHepimizin için hayırlısı olsun inşallah hamiş haberlerimizi paylaşalım çok heyecanlıyım
Ceylincim fazla bekletmiycek bebiş sizi gelicek içime öyle doğuyor
:))
hayırlısı olsun hakkınızda inş.kısa zamanda sağlıkla gelir bebek
Ben hamiş olmadan aşermeye başladımakşama fırın makarna yapcam bi kere lisedeyken arkadaşım yapmıştı yemiştim ne alakysa o geldi aklıma eşime diyorum hep canım bunu çekti şunu çekti diye sen hamile değilsin daha bitanem kendine gel diyo ama elimde değil psikolojim çok etkilendi bu durumdan ayaklarım yere basmıyo resmen
bende 50 ile evlendim 53 kg malesef evlilik herkese yaramış
Ben hamiş olmadan aşermeye başladımakşama fırın makarna yapcam bi kere lisedeyken arkadaşım yapmıştı yemiştim ne alakysa o geldi aklıma eşime diyorum hep canım bunu çekti şunu çekti diye sen hamile değilsin daha bitanem kendine gel diyo ama elimde değil psikolojim çok etkilendi bu durumdan ayaklarım yere basmıyo resmen
merhabalar güzel hanımlar. kilo muhabbeti. ayy kocam da bana aldırmaya uğraşıyo ben istemiyorum. 53 kiloyum ama boyum 172
Ceylincim fazla bekletmiycek bebiş sizi gelicek içime öyle doğuyor
:))
hayırlısı olsun hakkınızda inş.kısa zamanda sağlıkla gelir bebek
Çok tşk ederim inşallahhh
gel sipidi beraber kanat yiyeylim,bu vicdan azabını paylaş benimle
hissi bile heyecan verici dimi :))
hayırlısı olsun tatlım.ç.
vallahi ne güzel olur canım
evet ben senin yerinede yicemmm
KIZLAR hepinize iyi akşamlar mesai bittti ben kaçar ,,kanatlarımı yiimde rahat edeyim...öptüm hepinizi,,,
AKŞAM hiç eve gidesim yok ya :2: gezmek istiyorum
bende bendeeepınarada demin onu diyordummm napsam akşama diyeeee
vallaha yaaa bende arkadaşlarıma sulanıyorum dışarı çıkalım diye
burda olaydın veya ben orda olaydımm gezerdikkkben yavaştann çıkıyorumm canım koçişe sulanayım bakayımm ne dicek dışarı çıkma teklifimeee öptümmm yarın görüşürzzz
evet sen al tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?