Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

tarhana çorbası

pilav

fırında tavuk patates

salata

dün 2 günlük yemeği yedik

bugün taze yapıcam artık

sizde neler var

biz dün kanat yediğimiz için eski yemeklerim duruyor,,,kuzu kuşbaşılı nohut,bulgur pilavı tarhana çorbası ,yedek yemek etli taze fasülye

hamarat kızlar aferim size

benim de evde

tavuk suyuna şehriyeli çorba
haşlanmış parçalanmış tavuk
azcık pilavım var

bunları yaptım ama hiç birisini de yiyesim yok 2 gün önce yedik çünkü dün evde yemek yemedim :26:

yanına fasulye ve cacık yapacağım

kızlar perdelerinizi yıkadınız mı hiç

baktımda şimdi oturma odamın tülleri kararmış yıkamam lazım

hafta sonu yıkayayım diyorum bi aksilik çıkmazsa

hagi deterjanla yıkadınız

makinamın perde ayarı var onunla yıkıycam

salonumu hala yıkamadım bizim evde o odada sigara içen falan da yok hala temiz
mutfak ,oturma odası, yemek odasını yıkadım mutfağı 2 kez yıkadım hatta çok çabuk kirleniyor
normal deterjanla yıkadım bimden tül beyazlatıcı almıştım onu döktüm işe yaradı çok güzeldi

tamam canım hafta sonu aksilik olmazsa yıkıcam bende

günaydın herkese

Günaydın kızlar perdelerimin hepsini yıkadım ben...Makinamda sensetive de yıkadım kosla tül ile beraber...

mutlucum bende oturma odasınınkini yıkamak istiyorum kaç derecede yıkadın peki

Merhaba kızlarrrr.....bende geçen haftasonu yatakodamın tülünü yıkadım,salona cesaret edemedim kenarında kanatlarıda var,bahara girerken kuru temizlemeye veririm dedim,ben sıvı persille yıkadım tertemiz oldu

Merhaba kızlarrrr.....bende geçen haftasonu yatakodamın tülünü yıkadım,salona cesaret edemedim kenarında kanatlarıda var,bahara girerken kuru temizlemeye veririm dedim,ben sıvı persille yıkadım tertemiz oldu

benim kalın perdelerin hepsi stor bide krem nasıl yapcam ben sildirttirim artık temizlikçi geldiğinde

ALINTI
Tül perdeler nasil yikanir ?
Perde Bakımındaki Dikkat Edilecek Noktalar

* Tül Perdeler Yılda 4-5 Defa Yıkamamız Gerekir.

* Buruşmayı Engellemek için camdan indirildiğinde hemen yıkanır.

* Yıkanan perdeler kesinlikle üst üste bekletilmemelidir.

* Tül perdelerin yıkanacağı 30 dereceden aşağı olmaması lazımdır.

* Eğer tüller elde yıkanacaksa çamaşır makinesinden biraz daha fazla deterjan Kullanılmalıdır.

* Tüller Çok kirlenmişse yıkamadan önce sıcak suda bekletilmesi Gerekir.

* Çamaşır makinesinde en ağır ayarında büyük yastık kılıfı içerisinde yıkanması tavsiye edilir.

* Eğer tül perdeler fazla kirlenmiş ve herzamankinden fazla solmuşsa yıkadıktan sonra deterjanlı suya 1 bardak amonyak katıp 2 saat bekletilmeli ve yıkamadan hemen sonra 2 kez durulanıp güneşe tutulmalıdır.

* Perdelerin yıpranmaması için fazla sigara içilmemeli kaloriferden ve sobadan uzak tutulmalıdır.

benim kalın perdelerin hepsi stor bide krem nasıl yapcam ben sildirttirim artık temizlikçi geldiğinde

CANIM GÜNEŞLİKLER BENİMDE STORE ONLARI KURU TEMİZLEMEYE VERMEK EN MANTIKLISI AMA DAHA TERTEMİZ BEN BİDAHAKİ KIŞA GİRERKEN YIKATIRIM BELKİ ONLARI,salonun tülünüde cesaret gelirse kendim gelmezse kurur temilemeye vericem,yanlarındaki kanatlarıda biraz tüylü bi model onları nağarım bilemiyorum

storlar için halı yıkama makinesi güzel yapıyor diyorlar bir araştırcm nasıl olur diye. benim perdecimde imkanınız varsa kuru temizlemeye yoksa elle siz silin demişti ben hayatta kendim silemem ya temizlikçi silecek yada kur temizleme işte bide olursa halı yıkama makinesiyle denicem kış bittiğinde. doğalgazın peteğinden azda olsa etkilenmiştir perdeler

perdeleri bilmemde halıları ben 2 kere yıkamaya verdim tozundan kurtulmak için bir ara yine vericem,bıktım halı tüyünden

perdeleri bilmemde halıları ben 2 kere yıkamaya verdim tozundan kurtulmak için bir ara yine vericem,bıktım halı tüyünden

ben gelen temizlikçilere sildirtiyorum canım 1 ayda bir geliyorlar oturma odasını şimdiye kadar 3 kez sildirttim diğer yerler 1 kez ama mutfağınkini vercem yıkatmaya ne kadarda sildirtsem yıkama gibi olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…