- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.041
NEYSE kızlar biz özümüze dönelimakşama ne yemeğimiz var evde
ben dün süzme mercimek çorbası, kuru patlıcan dolması, şekerpare tatlısı yapmıştım. dışarda olduğumuz için yiyememiştik. salata yaparım yanına eve gidince. patates kızartması istiyo canım onu da yaparım:))
tarhana çorbası
pilav
fırında tavuk patates
salata
dün 2 günlük yemeği yedik
bugün taze yapıcam artık
sizde neler var
biz dün kanat yediğimiz için eski yemeklerim duruyor,,,kuzu kuşbaşılı nohut,bulgur pilavı tarhana çorbası ,yedek yemek etli taze fasülye
menüler güzelmiş valla
kızlar perdelerinizi yıkadınız mı hiç
baktımda şimdi oturma odamın tülleri kararmış yıkamam lazım
hafta sonu yıkayayım diyorum bi aksilik çıkmazsa
hagi deterjanla yıkadınız
makinamın perde ayarı var onunla yıkıycam
salonumu hala yıkamadım bizim evde o odada sigara içen falan da yok hala temiz
mutfak ,oturma odası, yemek odasını yıkadım mutfağı 2 kez yıkadım hatta çok çabuk kirleniyor
normal deterjanla yıkadım bimden tül beyazlatıcı almıştım onu döktüm işe yaradı çok güzeldi
tamam canım hafta sonu aksilik olmazsa yıkıcam bende
günaydın herkese
Günaydın kızlar perdelerimin hepsini yıkadım ben...Makinamda sensetive de yıkadım kosla tül ile beraber...
kızlar perdelerinizi yıkadınız mı hiç
baktımda şimdi oturma odamın tülleri kararmış yıkamam lazım
hafta sonu yıkayayım diyorum bi aksilik çıkmazsa
hagi deterjanla yıkadınız
makinamın perde ayarı var onunla yıkıycam
mutlucum bende oturma odasınınkini yıkamak istiyorum kaç derecede yıkadın peki
Merhaba kızlarrrr.....bende geçen haftasonu yatakodamın tülünü yıkadım,salona cesaret edemedim kenarında kanatlarıda var,bahara girerken kuru temizlemeye veririm dedim,ben sıvı persille yıkadım tertemiz oldu
benim kalın perdelerin hepsi stor bide krem nasıl yapcam ben sildirttirim artık temizlikçi geldiğinde
CANIM GÜNEŞLİKLER BENİMDE STORE ONLARI KURU TEMİZLEMEYE VERMEK EN MANTIKLISI AMA DAHA TERTEMİZ BEN BİDAHAKİ KIŞA GİRERKEN YIKATIRIM BELKİ ONLARI,salonun tülünüde cesaret gelirse kendim gelmezse kurur temilemeye vericem,yanlarındaki kanatlarıda biraz tüylü bi model onları nağarım bilemiyorum
storlar için halı yıkama makinesi güzel yapıyor diyorlar bir araştırcm nasıl olur diye. benim perdecimde imkanınız varsa kuru temizlemeye yoksa elle siz silin demiştiben hayatta kendim silemem ya temizlikçi silecek yada kur temizleme işte bide olursa halı yıkama makinesiyle denicem kış bittiğinde. doğalgazın peteğinden azda olsa etkilenmiştir perdeler
perdeleri bilmemde halıları ben 2 kere yıkamaya verdim tozundan kurtulmak için bir ara yine vericem,bıktım halı tüyünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?