Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben gelen temizlikçilere sildirtiyorum canım 1 ayda bir geliyorlar oturma odasını şimdiye kadar 3 kez sildirttim diğer yerler 1 kez ama mutfağınkini vercem yıkatmaya ne kadarda sildirtsem yıkama gibi olmuyo

daha hi. temizlikçi almadımmm,ona verilen paraya acıyorum,ama işte yaza girerken almak istiyorum derin bi temizlik için,silme yıkam gibi olmyor evet

daha hi. temizlikçi almadımmm,ona verilen paraya acıyorum,ama işte yaza girerken almak istiyorum derin bi temizlik için,silme yıkam gibi olmyor evet

canım biz normaldede yapıyoruz eşim biraz titiz bide dip köşe iyice temizlettirmek için alıyoruz. tek başıma yapamam okadar işi

titiz kızlar afferim size yıkayın silin süpürün

bende halılarımı 2-3 kez yıkamaya verdim. hem ilk ayda üzerine tabak devrildi hemde mutfağım çok kötü oluyor. kilim almayı düşünüyorum hatta koyu gri siyah bile olabilir
perdelerimde salonu hala kıyıp yıkayamadım inşallah bi ara yıkayacağım.
Temizlikçi içinde ona vereceğime borçlarımı kapatrım diye düşünüyorum. elimden geldiği kadar yapıyrum işte

günaydın canım nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın ?

yemek sonrasında 2 dk bankaya gittim resmen dondum yaaa
inanılmaz soğuk akşam da nişan var elbise giyeceğim artık titrerim

bende iyiyim canım arkadaşım vardı gitti işte o da

evet çok soğuk ya hava iyice soğudu artık

arkadaşının mı nişan

bende iyiyim canım arkadaşım vardı gitti işte o da

evet çok soğuk ya hava iyice soğudu artık

arkadaşının mı nişan

yok canım kuzenimin
cuma olunca kıyafetlerimi yanım da getirdim artık akşam hazırlanıcaz
trafik falan derken 8 gibi ancak orada oluruz herhalde

bugün eğlenelim ama yarına iş var yine dün gece de geç yattım inanılmaz uykusuzum

Vitrin örtülerimi değiştirdim acayip toz olmuş ya

yarın bende müsait olursak perdeleri yıkıcam

genelde çamaşırlarımı cumartesi - pazar yıkıyorum beyazlarda çok bu hafta çarşafları değiştirdim

haftaya aydına gidebilirim o yüzden temizliyim her yeri öyle gideyim geldiğimde batmış olucak ama olsun

bende salonu yıkayacağım bi ara ama ne zaman olur bilmiyorum beklesin birazcık daha

bende haftaiçi yıkıyorum haftasonuna iş bırakmıyorum genelde ütülerim falan hepsi bitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…