Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlarr özledim sizii

umarım herkes iyidir, geçmişi okudum az,
ceylin hadi bakalım canım hayırlısı olur inşallah dualarımız seninle

bendede yenilikler yok hayat aynen devam gidiyor, çok şükür herşey yolunda

canım umarım iyisindirrr,sağol tatlım bu haftayıda geçirip yeni testimi yaotırıcam,sıkıldım artık beklemekten nolcaksa olsun:)

herşeyin yolunda olmasına sevindim öpüyorumm

günaydın sipidiii nasılsın,nasıldı haftasonu

cumartesi iş çıkışı tophaneye gittik 1 parti okey oynadık
sonra eşimin iş arkadaşları ile bize geçtik yemek ye monopoly oyna 1 parti daha okey oynadık tophaneye gitmesine
gittik 2 parti daha orada oynadık saat 5'te evdeydik sabah 8 de ancak yattım ve 13:00'da kalktım

Pazar günü de annemler ve teyzemler yemeğe geldiler bide onlarla 2 kez monopoly oynadık haftasonum keyifli ama yorucu geçti

hıı olsun tatlı yorgunluklar

Selamm kızlar

yorucu bi hafta sonu geçirdik bizde :)

sabahta eşimle çıktım arkadaşının bürosuna yArdıma gittim

şimdi geldim daha

nasılsınızz bakalım

kendime inanamıyorum ya

bugün ayın 23 ve tam 6 aylık evliyiz artıkk

tamamen unutmuşum ben

şimdi cetvel görüncee hatırladım

hemen pasta yapmalıyım

sen nasılsın canım

iyiyim tatlım bendee,cumartesi antreye yüklükle portmanto yaptırmıştık ,onun montajı vardı ,o bitince annemle kardeşimde bizdeydi temizledik dolabı,çok yorucuydu,pazar günüde ben evi temizledim,bugünde öğlen kocişle birlikte büyük düğün fotodunu çerçeveletmeye götürdük,hala esniyorum çok yorgun hissediyorum kendimi:==))

Selamm kızlar

yorucu bi hafta sonu geçirdik bizde :)

sabahta eşimle çıktım arkadaşının bürosuna yArdıma gittim

şimdi geldim daha

nasılsınızz bakalım

kendime inanamıyorum ya

tamamen unutmuşum ben

hemen pasta yapmalıyım

hoşgeldin canım ,hayırlı olsun 6 ayın bizimde şubatın 4 ünde 8 ay olacak,hepimize nice nice aylar seneler,,,biz her ay kutlamıyoruz,bazen unutuyoruz

sağol canım

Allah hepimizin ağız tadını bozmasın inş

bizde kutlamıyoruz ilk ay kutladık bide 6.ayımızda kutlıycam

pasta yaptım o kadar işte

sanırım eşimde unuttu

kendime inanamıyorum ya

tamamen unutmuşum ben

hemen pasta yapmalıyım

nice nice mutlu yıllara canım

en kötü gününüz bugününüz gibi olsun

koşturma ile geçmiş seninde
akşama yemeğim yok ne yapcam bilmiyorum da pofff.

selam kızlar uzun bir aradan sonra nasılsınız bakalım.
özlediniz mi beni yoksa unutunuz mu

işlerin yoğunluğundan nete pek girmiyorum bu aralar, boş zamanım kalınca da netten ders çalışıyorum.

ben inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ve artık günleri sayamıyorum. sanki pazartesiden cumaya sonra kısa bir haftasonu ve yine aynı.
işlerin yoğunluğu bu haftadan sonra rutine dönecek gibi görünüyor o zaman daha çok gelebileceğim foruma:)
akşamları kurstan eve gitmem 10civarı oluyor sonrasında yemek sohbet ve 2 saat gibi ders çalışmaya çalışıyorum. bu da yorgunluk ve ekstra uykusuzluk yapıyorum. geceleri 1den önce hiç yatmıyorum ve her sabah uyanmak işkence oluyor.
2 haftasonudut misafirlerimiz de vardı. bünyem sinyal vermeden hayırlısıyla şu yoğun tempoyu bir atlatsam süper olacak.

Merhaba sssccc baya yoğun geçiyor günlerin belli umarım kazasız belasız atlatırsın bu günleri...Konuya pek yazan yok artık çok sessiz sakin bir topik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…