- 8 Haziran 2025
- 141
- 305
- 18
- Konu Sahibi yildizligece8
-
bence üzerinde durulacak bir konu hiç değil, flörtleştiğin kişinin de sana ilgisi var belli. onu gerçekten istiyorsan konuş bence bu konuyu açıkça. sen konuşmadıkça kafasında kuracak çünküMerhaba hanımlar, yaklaşık bir ay önce bir konu açmıştım eski sevgilimin birden evlenmesine dair. O zamanki yorumlarınız bana çok yardımcı olmuştu her biriniz iyi ki varsınız. Ben şükür ki hayatıma adapte olabildim ve her şey yolunda fakat geçen hafta ortak bir arkadaşımız evlendi. Neyse biz arkadaşlarla masamızda huzurla oturup sohbet ederken birden tepemizde belirdi. Arkadaşlarımız hayırlı olsun evlenmişsin falan dediler, sağ olun ya deyip geçiştirdi ve masaya oturdu. Ben muhatap olmadım, kalkıp gitmeyi düşündüm ama saçma sapan kıskandığımı falan düşünür yanlış anlar, kendine yorar diye kalkamadım. Yanımdaki erkek bir arkadaşım rahatsızlığımı fark edip "gel bir falancaların yanına gidelim, selam vermezsek ayıp olur" dedi. Biz tam kalkarken eski sevgilim adımı söyleyerek (ayşe olsun mesela) "ayşe sen nasılsın, alıştın mı buraya, keyfin yerinde mi?" dedi.
5 kişi de birden tuhaf tuhaf bakmaya başladı ve ben duymazlıktan gelip arkadaşıma bir şeyler söyleyerek hiç yüzüne bile bakmadan geçtim.
Arkamdan "duymadı herhalde, eski sevgili mevzuları bilirsiniz ya işte" deyip gülmüş. Düğüne eşiyle gelmişti ve ben bu yüzsüz tavrını geçtim nasıl kızı masada bırakıp yanımıza oturabiliyor algılayamadım. O günü o şekilde atlattık ve asıl üzüldüğüm kısım da o masada bir süredir flörtleştiğim, birlikte zaman geçirdiğimiz kişi de vardı. Bu gereksiz bilgileri bu şekilde öğrenmesini istemezdim.
Daha kötüsü ise düğünden iki gün sonra twitter şimdiki adıyla x hesabıma istek attı. Eşi zannediyorum ki x hesabını ya bilmiyor ya da az takipçili, futbol takip ediyor falan diye ciddiye almıyor çünkü bu cesaret nereden geliyor anlayamadım. İnstagram hesabımı dondurmuştum o zaman orada profili eşiyleydi, x'de sadece kendisi var. İsteği silip engelledim ve kendimi çok kötü hissettim. Karaktersiz yaratık, resmen dalga geçiyor aklınca.
Hem huzurum bozuldu hem de bu olaydan sonra bu hafta iş yerinde flörtleştiğim kişi bana karşı soğuk davrandı. Odalarımız karşılıklı ve kapılarımız yaz günü diye genelde açıktır. Hep kapalıydı onunki. Koca haftada neredeyse bir kez yemekhanede karşılaştık orada da ayaküstü bir sohbette bu konuyu üstten sordu, ben tam cevap verecekken "neyse, haddimi aştım kusura bakmayın" deyip konuşmama fırsat vermeden gitti. Sinirlerim çok bozuldu, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bir süre görüşemeyeceğiz o da izne çıkıyor, ben de..
Çok teşekkür ederim, izne ayrılmadan konuşmak kendimi açıklamak istiyordum ama sevgili değiliz niye bana bunları anlatıyorsun falan der diye çekinmiştim. Konuşmadıkça hâlâ bir şey hissettiğimi sanıp kafasında kurabilir belki de haklısınızbence üzerinde durulacak bir konu hiç değil, flörtleştiğin kişinin de sana ilgisi var belli. onu gerçekten istiyorsan konuş bence bu konuyu açıkça. sen konuşmadıkça kafasında kuracak çünkü
O kişiden bazı şeyler üst üste gelince o kadar tiksindim ki zoraki bir merhaba bile demek içimden gelmedi açıkçası. Böyle olunca da kendi kendine triplenmiş gerçi haklısınızMasadan öyle kalkıp gitmek yerine normal, hiçbir şey olmamış gibi iyiyim sen nasılsın tarzı sıradan bir cevap verseydiniz daha iyi olurdu. Bazen tepkisizlik, en iyi tepkidir.
Flörtünüzün de anlatmadan etmeden tavır göstermesi, küsmesi de çocukça olmuş.
Eski sevgiliniz zevzek zaten ama onların anladığı dilden konuşmak lazım. Düz bir şekilde hiç tebessüm etmeden cevap verip geçiştirmek lazım. Onu umursamadığınızı o ve masadakiler görmeliydi. Neyse olan olmuş artık. Siz flörtünüze odaklanın diyeceğim ama o da küsen erkek modeli. O da normal değil.O kişiden bazı şeyler üst üste gelince o kadar tiksindim ki zoraki bir merhaba bile demek içimden gelmedi açıkçası. Böyle olunca da kendi kendine triplenmiş gerçi haklısınız
Flörtleştiğim kişinin bu tavrı beni de sinir etti. Ben kalkıp gitmemin, duymazlıktan gelmemin umursamadığımın göstergesi olduğunu anlar diye düşünürken o etkilendiğimi, hâlâ bir şeyler hissettiğimi falan mı sandı anlayamadım. Eski sevgili zaten evlerden ırak, pis pis yüzsüz yılışık tavrı daha da tiksindirdi. Verilmiş sadakam varmış ayrıldığım için..Eski erkek arkadaşınız tam bir gereksizlik örneği. Hesapta cool davranan erkek modeli.
Flörtünüz de anlamsız triplerde. Kaç yaşında kadınsınız, tabii ki hayatınızda birileri oldu. Ortak bir düğünde karşılaşmanız da gayet normal, adamı kalkıp beş kişilik arkadaş ortamına sokmamışsınız sonuçta. Bu kadar hassas kalpli olmasın, zor valla.
Konuşmayı deneyeceğim, böyle anlamsız triplere devam ederse de üstelemeyeceğim ne yapayım payıma niye hep böyle tuhaf erkekler düşüyor hiç bilmiyorumEski sevgiliniz zevzek zaten ama onların anladığı dilden konuşmak lazım. Düz bir şekilde hiç tebessüm etmeden cevap verip geçiştirmek lazım. Onu umursamadığınızı o ve masadakiler görmeliydi. Neyse olan olmuş artık. Siz flörtünüze odaklanın diyeceğim ama o da küsen erkek modeli. O da normal değil.
Yani sanki kim olduğunu saklayıp aynı masada yiyip içmişsiniz gibi davranıyor, çok saçma.Flörtleştiğim kişinin bu tavrı beni de sinir etti. Ben kalkıp gitmemin, duymazlıktan gelmemin umursamadığımın göstergesi olduğunu anlar diye düşünürken o etkilendiğimi, hâlâ bir şeyler hissettiğimi falan mı sandı anlayamadım. Eski sevgili zaten evlerden ırak, pis pis yüzsüz yılışık tavrı daha da tiksindirdi. Verilmiş sadakam varmış ayrıldığım için..
Yani geçmişim olmasından çok eski sevgili kişisi "eski sevgili mevzuları ve kadınlar işte bilirsiniz ya aşamıyorlar hemen" deyip kendince "cool" bir espri yaptığını ve kendini çok özel biri falan zannettiği için karşı taraf da boş yere tribe girdi, unutamadığımı falan sandı herhalde. Tek ilgilendiğim kişinin kendisi hâlbuki ama açıklama yapmama bile izin vermedi günahımı aldı.Flörtünüz trip atmaya yer aramış. Bu adamla çoook uğraşırsınız demedi demeyin.
Sebepsiz yere ne diye tavır yapıyor? Hiç mi geçmişiniz olmayacak? Herkesin bir geçmişi var.
Öff zevzeklikte bir dünya markası gerçekten. Neyini aşamayacakmışsınız acaba.Yani geçmişim olmasından çok eski sevgili kişisi "eski sevgili mevzuları ve kadınlar işte bilirsiniz ya aşamıyorlar hemen" deyip kendince "cool" bir espri yaptığını ve kendini çok özel biri falan zannettiği için karşı taraf da boş yere tribe girdi, unutamadığımı falan sandı herhalde. Tek ilgilendiğim kişinin kendisi hâlbuki ama açıklama yapmama bile izin vermedi günahımı aldı.
Aslımda flörtün sana trip atmıyor sadece kıskançlık yaptı ve biraz kafası karıştı. Hem senin düşünceni merak ediyor hem de duymak da istemiyor. O da karışık anlayacağın. İzne çıkmak ikinize de iyi gelecek. Bırak zorlama. O kendi içinde halletmeden Zorla yanaşırsan ilerde başına kakar. Hatta evlenseniz bile sana ısıtıp ısıtıp önüne koyar ben diyim. Bırak kendi haline. Kendini açıklamak zorunda hissetme. Senin suçun yok çünküMerhaba hanımlar, daha önce bir konu açmıştım eski sevgilimin birden evlenmesine dair. O zamanki yorumlarınız bana çok yardımcı olmuştu her biriniz iyi ki varsınız. Ben şükür ki hayatıma adapte olabildim ve her şey yolunda fakat geçen hafta ortak bir arkadaşımız evlendi. Neyse biz arkadaşlarla masamızda huzurla oturup sohbet ederken birden tepemizde belirdi. Arkadaşlarımız hayırlı olsun evlenmişsin falan dediler, sağ olun ya deyip geçiştirdi ve masaya oturdu. Ben muhatap olmadım, kalkıp gitmeyi düşündüm ama saçma sapan kıskandığımı falan düşünür yanlış anlar, kendine yorar diye kalkamadım. Yanımdaki erkek bir arkadaşım rahatsızlığımı fark edip "gel bir falancaların yanına gidelim, selam vermezsek ayıp olur" dedi. Biz tam kalkarken eski sevgilim adımı söyleyerek (ayşe olsun mesela) "ayşe sen nasılsın, alıştın mı buraya, keyfin yerinde mi?" dedi.
5 kişi de birden tuhaf tuhaf bakmaya başladı ve ben duymazlıktan gelip arkadaşıma bir şeyler söyleyerek hiç yüzüne bile bakmadan geçtim.
Arkamdan "duymadı herhalde, eski sevgili mevzuları bilirsiniz ya işte" deyip gülmüş. Düğüne eşiyle gelmişti ve ben bu yüzsüz tavrını geçtim nasıl kızı masada bırakıp yanımıza oturabiliyor algılayamadım. O günü o şekilde atlattık ve asıl üzüldüğüm kısım da o masada bir süredir flörtleştiğim, birlikte zaman geçirdiğimiz kişi de vardı. Bu gereksiz bilgileri bu şekilde öğrenmesini istemezdim.
Daha kötüsü ise düğünden iki gün sonra twitter şimdiki adıyla x hesabıma istek attı. Eşi zannediyorum ki x hesabını ya bilmiyor ya da az takipçili, futbol takip ediyor falan diye ciddiye almıyor çünkü bu cesaret nereden geliyor anlayamadım. İnstagram hesabımı dondurmuştum o zaman orada profili eşiyleydi, x'de sadece kendisi var. İsteği silip engelledim ve kendimi çok kötü hissettim. Karaktersiz yaratık, resmen dalga geçiyor aklınca.
Hem huzurum bozuldu hem de bu olaydan sonra bu hafta iş yerinde flörtleştiğim kişi bana karşı soğuk davrandı. Odalarımız karşılıklı ve kapılarımız yaz günü diye genelde açıktır. Hep kapalıydı onunki. Koca haftada neredeyse bir kez yemekhanede karşılaştık orada da ayaküstü bir sohbette bu konuyu üstten sordu, ben tam cevap verecekken "neyse, haddimi aştım kusura bakma" deyip konuşmama fırsat vermeden gitti. Sinirlerim çok bozuldu, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bir süre görüşemeyeceğiz o da izne çıkıyor, ben de..
Hiç böyle bir huyu yoktu bu zamana kadar hatta her şey çok güzeldi. Birden alınganlık gösterdi bu konuda. Çok haklısınız, bu şekilde sürdürecekse zaten gitmez. Umarım aşılır çünkü gerçekten hoşlanıyorumYani sanki kim olduğunu saklayıp aynı masada yiyip içmişsiniz gibi davranıyor, çok saçma.
Küçük bir yerde yaşadığım için arkadaşlarımın da benim de eskilerimizle karşılaştığımız, hatta aynı mekanda ayrı ayrı eğlendiğimiz oluyor. Kimin nereye geleceğini kontrol edemezsiniz sonuçta. Siz düzgün davranıyorsanız gerisi kimseyi ilgilendirmemeli. Napacaksınız mesela, düğüne mi gitmeyeceksiniz?
ya da 20 yaşında, ilk sevgiliniz olacağını düşünen toy delikanlı mı bu adam? Tabii ki hayatınızda birileri oldu daha önce. Siz zaten öyle samimi davranmamışsınız veya adamın yüzünü görür görmez kaçar gibi gitmemişsiniz. Ha adam size seslendiğinde soğukça bir merhaba deyip gitseniz belki daha umursamaz olurdu ama zorunda da değilsiniz, zaten gafil avlanmışsınız.
Eğer bu flörtle ne olacağını görmek istiyorsanız kartları açık oynayıp, kendinizi suçlu konumuna düşürmeden olayın bahsini açabilirsiniz, ama bu adamın tavırları hep böyle kaçmak, küsmek, trip atmak şeklinde olacaksa çekilmez.
Günümüzde her yaştan erkekler tuhaf olduğu için:)Konuşmayı deneyeceğim, böyle anlamsız triplere devam ederse de üstelemeyeceğim ne yapayım payıma niye hep böyle tuhaf erkekler düşüyor hiç bilmiyorum
Olabilir çünkü eski sevgili zevzeklik yapınca "masada olmayan biri hakkında daha fazla konuşmasanız mı ayrıca evliymişsiniz yakışmıyor hanımefendi duysa sıkıntı olur." demiş sonra erkekler başka konu açmış. Rahatsız olmuş belli anlıyorum ama benimle konuşmak yerine kafada kurup bir haftadır trip atmasını gerektirecek bir hata yaptığımı da düşünmüyorum. Ben de üzülüyorum bu şekilde. Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinAslımda flörtün sana trip atmıyor sadece kıskançlık yaptı ve biraz kafası karıştı. Hem senin düşünceni merak ediyor hem de duymak da istemiyor. O da karışık anlayacağın. İzne çıkmak ikinize de iyi gelecek. Bırak zorlama. O kendi içinde halletmeden Zorla yanaşırsan ilerde başına kakar. Hatta evlenseniz bile sana ısıtıp ısıtıp önüne koyar ben diyim. Bırak kendi haline. Kendini açıklamak zorunda hissetme. Senin suçun yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?