evet olan oldu artık dönmem bencede yapacak olsaa dırek salak gıbı soylemezdı kesın dedıgn gıbı benım sabrımı zorlamaya çalıstı en son da benm bıtırımemı sagladı cunku gercekten konusmalaryla hareketlerı ters orantılı bende oyle dusundummm neyse artık sorgulamaya gerek yok neyse ne benden gıttı artık naparsa yapsın hergun bırıyle olsun
konuda söyle açılmıstı gecen hafta ilk kez öptu benı ben bı hafta boyuncaa bunu aklımdan atamaım bnm ılktı ve özeldı cok buyutttum gözumde haklı olarak ve asırı heyecanlıydm o ıse bnm gıbı deldı dun sende aynı heyecan yoktu dedm o da canm ben cok sey yasadım ve aslında cok sanslıyım senın gıbı bı ınsan hayatımda mukemmel bı kızsın her acıdan ama ben erkegm bunlar bıze yetmıyor kendımızı durduramıyorz ben evlenene kadar yaparım haberın olsun sen okumus bırısın buna ızın vermelısın nasıl benı anlamzsın dıyorrrrrrr yaaaaaaaaa en cok da ben kendıme kızıyrm dun nasıl buyuk bı tepkı vermedım ben mallastım sankıı ben uzulunce de keske konuyu acmasaydm hıc ben durust olmak ıstedım dıyor hey allahım yarabbım 4 aydır bırlıkteyz bana dokunmadı bıle daha gecen hafta ılk kez öpmustu demek kı baskalarıyla berbaer oluyordu bana hıc olmadım senden sonra dedı ama kesın yalandır
canim yorumum sert olucak ama sen yanmissin bu nebicim bisey boyle ya
arkadasa bak o erkek yapsin yok ole yagma arkadasim valla benim bu olaydan anlicagim o evlenenne kadar herseyi yapar eline gelini gecirir kendinden ama sen hic bisey yapamazsinkusura bakma ama ya okadar sinirlendim ki yazarken bile ellerim titriyo keske sende ayni seyle karsilik verseydin o yaman bende senden ayni iyni istiyorum deseydin bide sana sen okumussun bana izin ver diyo sende demedin mi ben okudum o yaman sende bana izin ver bende senin gibi birlikte olayim evlenince sadece ikimiy oluruy diye bence bu hic hayra alamet degil bu arkadas sen aldatir aldatmistirda
kusura bakma cok sert oldu ama bende cok sinirlendim offf offff
1. her erkek yaparmıs olayına ınanıyorum
2. genelde erkeklerın sözleridir... kayıt cıhazı gıbı hepsı aynı seyı tekrarlıyor
3. canım sen kendını assanda kessende o onu yapıcak kendını hazırlasan ıyı olur
4. senden ızın alması kadar sacma bırsey yok.. senı arayıp askım ben kızla bulusmaya gıdıyorum dıyıp senınde tamam askım demenımı ıstıyordu yani
5. bunların hepsı aynı hayatta yapmam dıyenden tut , senı beklıyorum ben dıyenlerden tut , ben dayanamam dıyenlere kadar hepsı bunu yapıyor bılıyorum...
6. bende nısanlıyım ve 3 senedır ne yaptıgını bılmıyorum. hee bana sorarsan bıldıgım bırsey yok bana dedıgı bırseyde yok ama yapmıstır dıye dusunuyorum arada... ama paranoyak olmaya gerek yok bosu bosuna kendımı yıpratıyorum
7.su an kafana takılan sadece sana soylemıs olması emın ol... soylesedeyapıcak soylemesede yapıcak yani... erkeklerde beraber olurken asık oldugum ınsanla dıye bır tabır yok... cok afedersınız ama tugla delıgı bıle gorseler kosarlar bence...
8. sen bunları nasıl dusunup ses cıkarmıyorsun nısanlına dersenız.. zaten erkeklere guvenmıyorum yanı... bu dedemde olsa babamda olsa kocamda olsa aynı.. GÜVENİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...NE KADAR GUVENIRSEN ONLAR BUNU HISSEDERLER VE DAHA RAHAT DAVRANIRLAR.......
bende onu soyluorum işte yapmasınlar canım başka türlü halletsinler bence tamamen bahane illa biriyle haşır neşir mi olmak gerekircanım erkeklerin bizden farkı şu onlar vücutlarını bir şekilde rahatlatmalılar çünkü bu olmazsa kasık ağrıları çekiyolar. yada uykularında sokak ortasında olmaması gereken şeyler birden oluverir bilmem anlatabildimmi ama açık söyleyemiyorum işte.:26: ama öle bunun için bir kadına ihtiyacı yoktur erkeğin. sana şukadarını söyleyim evlenince kesin seni aldatıcak zemin hazırlıyo.
ben bilmem kaç yaşına kadar kendimi evleneceğim adama saklayım (hoş adam için değil kendime saygımdan) o gitsin onla bunla düşüp kalksın. bende evlendikten sonra millettten artakalanı çöpleniyim yok yaaaaaaaaa.hadi hayatında kimse yokken belki diyicem ama. ar haya namus din nedir bilen adam böyle şeylerden korur kendini..
erkeklerin bakre kız isteme hakkı nasılki varsa bizimde bakir erkek isteme hakkımız olmalı.
bende onu soyluorum işte yapmasınlar canım başka türlü halletsinler bence tamamen bahane illa biriyle haşır neşir mi olmak gerekirbaşkalarının dokundugu bi erkege aşıksan acı verebilir kimi zaman bence hoş deil
Duz duvara tırmanacak gibi duran erkek tipi en iğrendiğim tiptir, aynen parası olmasın sabırlı anlayışlı olsun daa iyiarkadaşın biri çok doğru söylemiş hamileliğinde nolucak onu düşünüyomu acaba. mesela bizim doktorumuz son 4 ay yasak koydu bazı hamilelikler 9 ay riskli oloabiliyo. daha sonra doğum oluyo emzirme döneminde kadın süt verdiğinden hormonları izin vermiyo eşlerin çok anlayışlı sabırlı sevecen olması gerekiyo.böle bi adam ya sinir küpü olup saldırır oda olmazsa yine dışarı diker gözünü. nasıl güvenecek. ben yanımda güçlü, yakışıklı, zengin, bonkör adam istemem namuslu adam isterim ve namus bacak arasında değildir diyen kafalarada karşıyım. namus nedir bilmeyen insan açar her bulduğu yerde uçkurunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?