evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

Hakkında hayırlısı kurtuldun bence .. Haketmiyor seni

böyle biriyle asla ama asla evlenmem artık 24 saat dizimin dibinde bile dursa olmaz. ayrılmakla iyi yapmışsın umarım barışmak için kandırmaz seni

inanmıyorumm ya çok kötü bir durum sizin yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum ama demişsiniz ya karşı çıktığımı belirttim sonra bir şey yokmuş gibi davrandım diye asla onu yapamam ,hatta büyük konuşmayım ama ondan soğurdum,ayrılırdım herhalde,ne bileyim iğrenirdim ya

Son düzenleme:
sakin aldanma.suan bunu diyen daha neler yapmazki! ayiptir söylemesi 4 yil önce benimde bir sevgilim vardi.sürekli dudagimdan öpmek istiyordu.parkta insanlarin icinde bile.1 2 3 derken bir defa öptü.ve öpüs o öpüs.birdaha görüsmedik. ayrildik demeden baskasina kostu.yani demek oluyorki erkek milletine"yani bu sekilde asiri derece öpmek sevismek meraklisi olan ve bunu belirten erkeklerin"güvenmiyceksin.inanma sakin.söz verdim demesine.heleki evlenmeden yapmasina.ihtiycaim var ne demek?herkesin ihtiyaci var.ergenlik cagindaki cogu kisi ne halde.herkes gidip iliskiyemi giriyor.bunun günah kismini hic söylemiyorum bile.ihtiyaci varsa gitsin baska yolla rahatlasin. sakin seviyorum ayri yapamam demem.bu kisiyle 1 dakika durulmaz.hadi sadece iliski istese neyse.sana baskasiyla yaparim demis,ve bunu aldatmak olarakda görmemis..eger herseyi göze aliyorum naparsa yapsin derse yeterki yanimda olsun dersen,sen bilirsin.ama 1 dakika durulmaz

yorumlara göz attımda ayrılmışsın ,çokta iyi yapmışsın şaka yaptım demesi falanda yalan ayrıca bunun şakası bile iğrenç mide bulandırıcı

Ayrılmakla çok iyi yapmışsın geriye bakıp düşünme bile.Evlilik bu çocuk oyuncağımı yahu hangi kadın olursa olsun zihniyeti.Ben dayanamam yaparımda neyin nesi sana karşı sevgisini geçtim saygısı yokmuş en başta.Daha 4 ay olmuş tanışıp nişanlanalı sanırım evlilik bir ömür sürer o süreç içerisinde neler yapacak Allah bilir.Sonra çok ağlayıp vahlarsın...

Son düzenleme:
ne demek erkeğım ben
bende kadınım
bende ısterım ozaman bende aldatayım senı deseydın

onların canı varda bızım yok sankı ne saçma bı mantık ya

canim yorumum sert olucak ama sen yanmissin bu nebicim bisey boyle ya
arkadasa bak o erkek yapsin yok ole yagma arkadasim valla benim bu olaydan anlicagim o evlenenne kadar herseyi yapar eline gelini gecirir kendinden ama sen hic bisey yapamazsinkusura bakma ama ya okadar sinirlendim ki yazarken bile ellerim titriyo keske sende ayni seyle karsilik verseydin o yaman bende senden ayni iyni istiyorum deseydin bide sana sen okumussun bana izin ver diyo sende demedin mi ben okudum o yaman sende bana izin ver bende senin gibi birlikte olayim evlenince sadece ikimiy oluruy diye bence bu hic hayra alamet degil bu arkadas sen aldatir aldatmistirda

kusura bakma cok sert oldu ama bende cok sinirlendim offf offff

kusura bakma arkadasim sen ole dusunursun yada yaparsin diye degil eminim sana boyle iyin ver diye karsina cikinca sen cok uzulmussundur maksat sende ayni sekilde ona cevap verki ne kadar üyüldügünü anlasin

bazen şu erkeklerin hepsinden ciddi anlamda iğreniyorum tiksiniyorum ya biz erkeğiz herşeyi yaparız canımız ister şöyle böyle bunların altına sığınıpta herşeyi yapmak istiyorlar ya deliriyorum ya bizde kızız biz de yaaprız desek nişanlımıza sevgilimize nasıl bir tepki veririrler acaba benim görüşüme göre nasıl bir kadın eşi için namusuna iffetine sahip çıkıyorsa bir erkekte bunu bilmeli ve uygulamalı. ayrıca canım sen de bu konuda taviz verme senden izin alıyor bir de ya şaka gibi bu sorunun kısa sürede düzleir inşallah

Biz insan deil miyiz yani ihtiyaçsa herkese ihtiyaç töbe töbe ya. Ulan ne memlekette yaşıoruz be biz bunu deil erkek arkadaşımıza kız arkadaşımıza söylesek kötü kız damgası yeriz yaa:26: Çifte standarttan nefret edıorum

Son düzenleme:
canım erkeklerin bizden farkı şu onlar vücutlarını bir şekilde rahatlatmalılar çünkü bu olmazsa kasık ağrıları çekiyolar. yada uykularında sokak ortasında olmaması gereken şeyler birden oluverir bilmem anlatabildimmi ama açık söyleyemiyorum işte.:26: ama öle bunun için bir kadına ihtiyacı yoktur erkeğin. sana şukadarını söyleyim evlenince kesin seni aldatıcak zemin hazırlıyo.
ben bilmem kaç yaşına kadar kendimi evleneceğim adama saklayım (hoş adam için değil kendime saygımdan) o gitsin onla bunla düşüp kalksın. bende evlendikten sonra millettten artakalanı çöpleniyim yok yaaaaaaaaa. hadi hayatında kimse yokken belki diyicem ama. ar haya namus din nedir bilen adam böyle şeylerden korur kendini..

erkeklerin bakre kız isteme hakkı nasılki varsa bizimde bakir erkek isteme hakkımız olmalı.

arkadasim ben seni anlamadim nisanlinin seni aldattigina eminsin sirf sana solemedigi icin mi bole birsaye goz yumump sindiriyosun kusura bakma ama sana az bile ya madem erkeklere güvenmiyosun madem hepsi bu halti yer neden kendini ona baglaniyosun hem 3 senedir nisanlisin ya illa hayatinda erkek mi olmak zorunda sana solemesede seni bildigin asaliyo ve sen kendin buna iyin veriyosun cok ayip ilk basta sana ayip yaakimse kimse icin vazgecilmez degildir ve illa hayatini bi erkekle paylasmak zorunda degilsin sadece birazcik kendine saygin olsun

bende onu soyluorum işte yapmasınlar canım başka türlü halletsinler bence tamamen bahane illa biriyle haşır neşir mi olmak gerekir başkalarının dokundugu bi erkege aşıksan acı verebilir kimi zaman bence hoş deil

arkadaşın biri çok doğru söylemiş hamileliğinde nolucak onu düşünüyomu acaba. mesela bizim doktorumuz son 4 ay yasak koydu bazı hamilelikler 9 ay riskli oloabiliyo. daha sonra doğum oluyo emzirme döneminde kadın süt verdiğinden hormonları izin vermiyo eşlerin çok anlayışlı sabırlı sevecen olması gerekiyo.böle bi adam ya sinir küpü olup saldırır oda olmazsa yine dışarı diker gözünü. nasıl güvenecek. ben yanımda güçlü, yakışıklı, zengin, bonkör adam istemem namuslu adam isterim ve namus bacak arasında değildir diyen kafalarada karşıyım. namus nedir bilmeyen insan açar her bulduğu yerde uçkurunu

Duz duvara tırmanacak gibi duran erkek tipi en iğrendiğim tiptir, aynen parası olmasın sabırlı anlayışlı olsun daa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…