ayrıldm dun gecee içime sındıremedım saka bıle yapıyo olsaa cocoukca sakalr ve ben bı omur bu guvensızlıkle yasayamam bundada tosladım benı dugun ınsan bulmıcak anlaım bulsaa artık ben eskısı gıbı olmıcamm hıckımseye guvenmıyorum hıckmseye sadce bu sınavı kazanayım baska kımseyok gozumde allah kahretsın hepsını
bu kndını bellı edenlerden bırde bunu ustalıkla yapanlar var yok yokkk ben kımseyle evlenemem hıc kımseyı ıstemıyrm ben emınm cok sogudm erkeklerden şuan öyle bı tıksınt geldı kı banaıns sınavımı kazanrm maasım olur hıckmseye de ıhtıyacm olmaz lanet olsunn mıdem bulandı ( iştee en kötusude bu bundan sonra hersyeımı etkıleyecek bu ılıskı
Hala ayrılmamışsın bende buna şok oldum nasıl hala devam edebiliyorsun anlam veremedim evlendikten sonra seni sürekli aldatacak bunu buradan çıkaramıyor musun ? En azından şunu düşün siz hiç kavga etmeyecek misiniz konuşmadığınızda 2 gün 3 gün ne olucak ? seni sürekli aldatacak bunu açıkca söylemiş işte ne kadar seviyorsan sev ayrıl derim ben 1 sene üzülürsen üzül ama 1 sene üzülmek bir öbıtırdımmür boyu üzülmekten daha iyidir
evet olan oldu artık dönmem bencede yapacak olsaa dırek salak gıbı soylemezdı kesın dedıgn gıbı benım sabrımı zorlamaya çalıstı en son da benm bıtırımemı sagladı cunku gercekten konusmalaryla hareketlerı ters orantılı bende oyle dusundummm neyse artık sorgulamaya gerek yok neyse ne benden gıttı artık naparsa yapsın hergun bırıyle olsun
nasıl ayni şimdi sen ben bitirmek istiyorummdedin oda tama dedi ve bitttii..
hahahayyy aman allahım hemen nasılda vazgecti senden....
nasıl ayni şimdi sen ben bitirmek istiyorummdedin oda tama dedi ve bitttii..
hahahayyy aman allahım hemen nasılda vazgecti senden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?