evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

ağzına sağlık arkadaşım

Konu sahibi ne kadardır birliktesiniz ?

Ya ben çok sinirlendim inan ki zor durumdasın anlayabiliyorum seni yorumlarımıza belki gıcık olacaksın ama suan da dogru bir karar vermen senin ileriki hayatını çok çok etkileyecek ... Sen seni hakedecek temiz biriyle olmalısın bakirliği geçtim ya yüreği temiz bi insanla ..

ağzına sağlık arkadaşım

Teşekkür ederim arkadaşım ay öyle sinirleniyorum ki şöyle insanlara bizleri bayanları ne olarak görüyorlar ya ...
Ben gideyim baskasıyla yatıp kalkayım sonra evlenince senle olurum pehhh

Ben senin diğer konularınada baktım yok arkadas yok var bi dengesizlik düzen yok yani ilişkinizde
Birbirinizi iyi tanıdıgınızı düşünmüyorum

Canım sadece bu yorumuna kadar okuyabildim dayanamadım yazıcağım
bu ne saçma sapan savunma kusura bakma ama nişanlın olacak adam çok terbiyesiz bir adammış
yok biz erkekler böyleyiz , yok ihtiyacımız var sen okumuş kızsın beni anlamalısın
afedersin ama senin okumuş eğitimli bir kız olmanı salak olduğun anlamınamı geliyor sanıyor
arkadaşım sen ne kadar düzgün bir kızsın bu zamanda senin gibi heranlamda kendini eğitmiş ama bu kadarda saf temiz güvenilir kalmış bir kızı bulmuş değerini bilsin
burda hep bayan bayanayız o sebeple aşık yazıcam kadınlar cinsellikte erkeklerden bir yerde okumuştum 8 kat daha fazla zevk alırlarmış yani bilinenin aksine kadınlarda cinselliğe birçok yönden manevi sevgi ruh beden her anlamda daha çok ihtiyaç duyarlarmış o zaman kadınlarda eşlerini sevgililierini aldatsınlar siz onu tertemiz sabırla bekleyeceksiniz oda beyfendi başka kadınlarla ihtiyacını giderecek öylemi bence şiddetli bir şekilde bunu reddedin
sizden önce kimle ne yapmışsa yapmış hadi bu önemsenmeyebilirsin ama senleyken ihtiyacını gidermek için başka kadınlarla beraber olamaz bu resmen aldatmadır ve kanunlardada nişanlı birininde nişanlısına karşı yasal sorumlulukları vardır
4 aydır ilk kez sizi öpüyor ve heyecanlanmıyor tekrar öpmek içinde siz istekli olmanıza rağmen heyecenlanmıyor istemiyorsa ve ihtiyacı için başkalarıyla olacağını sana diyorsa üzgünüm ama bu adam başka kadınlarla beraber oluyordur ki heyecanı bile kalmamış
aldatmayan seven bir erkek evlenmek üzere olduğu kadını öpmek için sabırsızlanır ve heyecanlanır
lütfen sizi şimdiden aldatmasına göz yummayın aksi halde evlendikten sonrada sizi aldatmasını onaylamış olursunuz zaten onunda amacı bu sizden bu şekilde aldatmasına onay alıyor hemde bu şekilde kendi vijdanınıda rahatlatıyor

Bence o sana gelip seni aldattım dese de sen bu ilişkiye devam edersin , daha önceki konunda da başını yakma , bu ilişki ilişki değil demiştim ama sen gördüğüm kadarıyla eski konuları unutmuş her gün yeni bir sorunla başbaşasın bu da gecer güzelim bu konuyu da sindirirsin sen yanlış anlama yargılamıyorum haddim de yok sen sadece bizden akıl istiyorsun ama o kadar seviyorsun ki gerçekleri görmüyorsun

erkeklerin bahanesi ben erkeğim dayanamam. yapacakları iğrençliğe kılıf uydurmuşlar yıllardır! en acısı da bazı hemcinslerimizin bunu kabul etmesi. allah herkese eşit vermiş bu duyguyu kızlar nasıl kendini tutabiliyorsa onlarda babalar gibi tutacaklar. yok öyle yağma!!! sakın müsaade etme arkadaşım..

durust olması ıyıde ama bu cok sacmaaaaa delırecem ya

Bu dürüstlük değil, ben başka kadınlarla birlikte olacağım, canın isterse demek... Bir nevi erkek arkadaşlarıyla yaptığı muhabbeti yapmak... Sizi sevdiği kadın olarak değil de herhangi biri gibi görüp o düzeyde muhatap olmak...

Ruhunuz duymaması başka, bunu açıkça söylediğinde tepkisiz kalmak başka... Üstelik ruhunuz duymasaydı elinizden bir şey gelmezdi. Şimdi kendisi ağzıyla söylemiş, gereğini yapmanız lazım...

Erkekler hayatlarındaki kadınlara onları aldattıklarını asla itiraf etmezler çünkü kadınlık gururu gereği kendilerini terk edeceklerini bilirler. O ise ya sizin gururunuzda sorun olduğunu düşünmüş ya da bu nedenle sözü atacak olmanızdan çekinmemiş, bunu umursamamış...

allahın sevdıgı kuluyum hep bana ısaret gönderıyr hep

İşaret göndermesine lüzum yok, ağzıyla söyletmiş ama hak ettiği tepkiyi almamış.

O değil de görücü usulü diyorsunuz. Görücü usulünde aileler de devrededir ve biri bir yanlış yaparsa onların da haberi olur gereği yapılır. Siz bir erkekle bırakın cinselliği ufak bir samimiyet içine girseniz herkes haberdar olur hem siz hem aileniz zor durumda kalırsınız, görücü usulünün manası budur zaten... Siz arada söz ve aileler olduğu halde kimseyi durumdan haberdar etmeden tepkisiz kalmışsınız şimdi de kendi tepkisizliğinize öfkeleniyorsunuz.

Bu zihniyette bir adamın görücülüğü tercih etmesi de manidar geldi bana... Ailem birini bulsun, sesleri kesilsin, karım evde beklesin, ben ihtiyaçlarımı kafama göre karşılayayım demek istemiş sözlünüz... Şimdiden nabzınızı yokluyor, aileler arada olduğu halde ses çıkarmazsanız ileride, aldattım ama söylemeseydim ruhun duymayacaktı, dürüstlük yaptım diyecek...

Allah'ım sen karşımıza dogru insanları çıkar..Allah yardımcın olsun cnm,ne kadar da iradesiz bir sevgili o,nefsine hakim olamayacak kadar zayıf;ne yazık..Kesinlikle izin vermemelisin,dedikleri şeyler çok cahilce ve saçma..İnsanogludur elbette ihtiyacı olur ama Allah irade vermiş,işi gücü yok yatıp kalkmayı mı düşünüyorbunu sana söylemesi,ne bileyim ısrarı falan çok ama çok terbiyesizce..Hangi kadın böyle birşeye 'tamam yap' diyebilir ki?

arkadaslar aynısını söyledım yazdıgmn

ben ne salak adamım yaa evlenecegm kızsın sen benm sana ne tepkı vereceksın dıye bunları sordum ve gördum ben unuttum bıle bu konuyu cunku yok oyle bırsey yapacak olsam yapardım sımdıye kadar sana soyleyıp yapacak kadar aptalmıyım yemın ederım öyle bırsey yok aılemı gördun bızı gördun bunları yapacak kapasıtede bırımıyım ben daha öncede senı sınır etmek ıcın tepkını ölcmek ıcın benzer seyler yapmamısmıydım senı sınır edıp guluyordum bu da onun gıbı canm sana kızmıyrm ben sana böyle sakalar yapıp sonra bu hale dustugmz ıcın kendıme kızıyrm dedı bundan sonra cocuk gıbı sakalr yapmıcamm şuan sen varsın tabıkı olamaz boyle bırsey daha önce oldu yalan degıl ama sen varsın artık ne aptalım ben ya senın bunu buyutecegını nasıl dusunmedım ben deyıp deyıp durdu yemınler ettı bırde ılk msj atmstım yaa aradgnda hayrdır ne konusacaz dedı tahmn et dedı en alakasız olan seylerı söyledı bı bu gelmedı aklınaa ben soyleyıncede ıstee yaa dun ben sana bunu söylemstım dımı sen bunu cıddıye mı aldın yanı dedıyp yazdıgm acıklamalrı yaptı....

haydee al bıde burdan yak şimdi

Klasik numara... Nabız yokladı, tepki görünce geri manevra... Erkeklerin bazıları cidden ya aptal ya da karşılarındakini öyle sanıyorlar...

ve o teklıften sonra hala bırlıktemısın
pes...resmen senı aldatıcam bılgın olsun demıs
ewlendıkten sonrada senden sıkıp baskalarına gıder hamıle kalırsın dayanamıorm der gıder ve dua etkı ızın alsın

ayrıca sozune de guvenme

Baktı sen büyük tepkiler veriyorsun,olay kötüye gidiyor;şakaydı sınamaydı falan diyip sıyrılmaya çalısıyor bence..Cnm,hayatında ki doğru kişi oldugundan emin misin?? Yani sence,herşey çok güzel mi gidiyor bu ilişkide?

ve o teklıften sonra hala bırlıktemısın
pes...resmen senı aldatıcam bılgın olsun demıs
ewlendıkten sonrada senden sıkıp baskalarına gıder hamıle kalırsın dayanamıorm der gıder ve dua etkı ızın alsın

ayrıca sozune de guvenme

şımdı aglar mısın guler mısın allahım buyuksun ben ne dıyeyım bu adam bnm yanmdayken hıc bana karsı sarlma öpme vb davranslar östremedı kı dıyyeım uckuruna asırı duskun hep böyle salak salak sakalr yapıyor bu bana bu saka mı onuda bılmıyrm ama daha oncede spora gıderken yok ıste hoca bayan bızım orda oturyomus o da onu gıderken evıne bırakayım.... ertesı gun ben gene konuyu actım yok canmmm bızım orda oturyo dogru ama ne evıne bırakması kıskandın mı sen benııı deyıp deyıp guluyordu allahm sabır sabır... ben buna senı kısaknmam kıskanc bırı degılm dedıkce o bana boyle seyler yapıyor amacı ne bunun nedır bu hal (((

bu erkekler ne salak degıl senınkı baya salakmış... terbıyeslılık bence
yolunbaşındayken dön bence
kesin aldatırkı bu senı evlenıncede ... sinirlendım yaa...

Her zaman şunu derim. Cinselliği duygular olmadan sırf ihtiyaç için yapanlar hayvanlardır.

Ayrıca bu tepkini ölçmek için söylenecek birşey değil. Sen aynısını erkek arkadaşına söylesen napardı peki? Evlenmeden önce başka adamlarla yatıp kalkıcam kusura bakma canım sadece bir ihtiyaç bu desen sana " Tabisi hayatım ne demek elbette bu en doğal ihtiyacın" mı diyecekti

alkışlıyorum nişanlını cidden profesyonelmiş.dua et sana özür diletmemişsenin nabzını ölçmüş besbelli.diyemedinmi ben hiç gülmedim nedense bu şakaya.bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu.sen inandınsa senin adınada üzüldüm...iflah olmaz bu adam sende böle savrulursun sözde şakalarıyla peşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…