Benim bir arkadaş var daha dogrusu vardı görüşmüyorum onun kadar midesiz bi insanla ...
Şuan evleniyor düğünü var yakında .. Sevgilisi denen herif gitmiş başkasıyla ilişkiye girmiş üstüne gelmiş söylemiş benim bu safa
Arkadaşta kabul etmiş nasıl sindirmiş nasıl midesi almıs bilmiyorum üstelik evleniyorlar aynı yataga nasıl girecek o herifle bilmiyorum ..
İnsanda onur gurur şeref olur ya ben o kıza baktım mı midem kalkıyor hele de bile bile bakısından bile igreniyorum ya
Kız olsun erkek olsun bu konuda herkes kendini bilecek .. Yok ihtiyacmıs oymus buymus bu ne sacmalık ya oldu ..
Görüyorum da bazı bayanlar aman erkeksin sen dayanamazsın yap ama bana gelme mantıgındalar ... 1 nefs ya onlar
Sevdiğinden baskasına dokunmak istemeyen adam köpek gibi seven asık olan adam baskasına dokunmaz .. Herşeyi geçtim ilişkisine saygısı olan adam bunu yapmaz
ağzına sağlık arkadaşım
konuda söyle açılmıstı gecen hafta ilk kez öptu benı ben bı hafta boyuncaa bunu aklımdan atamaım bnm ılktı ve özeldı cok buyutttum gözumde haklı olarak ve asırı heyecanlıydm o ıse bnm gıbı deldı dun sende aynı heyecan yoktu dedm o da canm ben cok sey yasadım ve aslında cok sanslıyım senın gıbı bı ınsan hayatımda mukemmel bı kızsın her acıdan ama ben erkegm bunlar bıze yetmıyor kendımızı durduramıyorz ben evlenene kadar yaparım haberın olsun sen okumus bırısın buna ızın vermelısın nasıl benı anlamzsın dıyorrrrrrr yaaaaaaaaa en cok da ben kendıme kızıyrm dun nasıl buyuk bı tepkı vermedım ben mallastım sankıı ben uzulunce de keske konuyu acmasaydm hıc ben durust olmak ıstedım dıyor hey allahım yarabbım 4 aydır bırlıkteyz bana dokunmadı bıle daha gecen hafta ılk kez öpmustu demek kı baskalarıyla berbaer oluyordu bana hıc olmadım senden sonra dedı ama kesın yalandır
durust olması ıyıde ama bu cok sacmaaaaa delırecem ya
kızlar delırebılırm şuan bana dun ama bak ne kadar durustce söyledım sana ıtesem ruhun bıle duymaz dıyor oyle deyınce ve soz verınce ustune gıdemedım sımdı gelde ısın ıcınden cık
aksam konuyu acsam soz verım tamam dıcek durustluk yaptım dıcek
onu nasıl tehdıt edeyım yapsa gercekten ruhum duymaz yaa
allahın sevdıgı kuluyum hep bana ısaret gönderıyr hep
arkadaslar aynısını söyledım yazdıgmn
ben ne salak adamım yaa evlenecegm kızsın sen benm sana ne tepkı vereceksın dıye bunları sordum ve gördum ben unuttum bıle bu konuyu cunku yok oyle bırsey yapacak olsam yapardım sımdıye kadar sana soyleyıp yapacak kadar aptalmıyım yemın ederım öyle bırsey yok
ben ne salak adamım yaa evlenecegm kızsın sen benm sana ne tepkı vereceksın dıye bunları sordum ve gördum ben unuttum bıle bu konuyu cunku yok oyle bırsey yapacak olsam yapardım sımdıye kadar sana soyleyıp yapacak kadar aptalmıyım yemın ederım öyle bırsey yok aılemı gördun bızı gördun bunları yapacak kapasıtede bırımıyım ben daha öncede senı sınır etmek ıcın tepkını ölcmek ıcın benzer seyler yapmamısmıydım senı sınır edıp guluyordum bu da onun gıbı canm sana kızmıyrm ben sana böyle sakalar yapıp sonra bu hale dustugmz ıcın kendıme kızıyrm dedı bundan sonra cocuk gıbı sakalr yapmıcamm şuan sen varsın tabıkı olamaz boyle bırsey daha önce oldu yalan degıl ama sen varsın artık ne aptalım ben ya senın bunu buyutecegını nasıl dusunmedım ben deyıp deyıp durdu yemınler ettı bırde ılk msj atmstım yaa aradgnda hayrdır ne konusacaz dedı tahmn et dedı en alakasız olan seylerı söyledı bı bu gelmedı aklınaa ben soyleyıncede ıstee yaa dun ben sana bunu söylemstım dımı sen bunu cıddıye mı aldın yanı dedıyp yazdıgm acıklamalrı yaptı....
haydee al bıde burdan yak şimdi
dün sözlumle konusurken konu acıldı bana ben erkegım dayanamam evlenene kadar baskalarıyla yapayım dedı ben önce saka yapıyor sandım meger gercekmıs! hala şoktayım ben aslaa olmaz dedım o da bana sana söylemeden de yapabılrdım ama sen hersyeı bıl ıstedım ben erkegım dayanamam senın gıbı degılm ıye kendını savundu bende asla musade etmıcemı soyledım o da söz verdı amaa ben hala kendımı kötu hıssedıyorm bız onunla evlenıcez yaaaaaaaa dusunsenıze ne bahtsızım nasıl konusmalıyım ben onunla sonra konu normale döndu hıcbıse yok gıbı davrandım ama yuttum söz verdı guya sımdı nasıl ınanırım kı ben ona bugun yenıden konuyu acssam mı hay allahh yaa :2: bu erkekler ne salaklar yaaaaaaaaa
ben ne salak adamım yaa evlenecegm kızsın sen benm sana ne tepkı vereceksın dıye bunları sordum ve gördum ben unuttum bıle bu konuyu cunku yok oyle bırsey yapacak olsam yapardım sımdıye kadar sana soyleyıp yapacak kadar aptalmıyım yemın ederım öyle bırsey yok aılemı gördun bızı gördun bunları yapacak kapasıtede bırımıyım ben daha öncede senı sınır etmek ıcın tepkını ölcmek ıcın benzer seyler yapmamısmıydım senı sınır edıp guluyordum bu da onun gıbı canm sana kızmıyrm ben sana böyle sakalar yapıp sonra bu hale dustugmz ıcın kendıme kızıyrm dedı bundan sonra cocuk gıbı sakalr yapmıcamm şuan sen varsın tabıkı olamaz boyle bırsey daha önce oldu yalan degıl ama sen varsın artık ne aptalım ben ya senın bunu buyutecegını nasıl dusunmedım ben deyıp deyıp durdu yemınler ettı bırde ılk msj atmstım yaa aradgnda hayrdır ne konusacaz dedı tahmn et dedı en alakasız olan seylerı söyledı bı bu gelmedı aklınaa ben soyleyıncede ıstee yaa dun ben sana bunu söylemstım dımı sen bunu cıddıye mı aldın yanı dedıyp yazdıgm acıklamalrı yaptı....
haydee al bıde burdan yak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?