evlenene kadar benden ilişki için izin istiyor şoktayım!

ya needen böyle yapıyo yaa nden kendimi senin yerine koydumda uyuyamazdım heralde aklımda hep acaba ??=?? olurdu. aklın karma karışıktır suan. inşallah dedigi gibidir umarımmm

Sizi kıskandırmak için yaptığına inanmak istiyorsunuz...

Kendinizi kandırmış olursunuz...

benim anlamadığım şey, 4 aylık bir ilişki bu. 4 ay da ne ara tanıdın da evlenme düşüncesi içine girdin... yada ne ara sevdin, bunlara göz yumacak hale geldin.

çok çirkin bir şey bu çok... ve kusura bakma ama bu çirkinliğe göz yumuyorsan aldatılmayı sonuna kadar hak ediyorsun.

ya hakkaten merak ettim. kaç yaşındasın sen? bunlara inanılır mı

eğer şaka olsaydı bunu o an anlardın herhalde de mi?üslubundan,bakışından,sonrasında gülerdi herhalde bu çok komik şakaya.
olay açık arkadaşım bu adam "başka kadınlar" fikrine seni şimdiden alıştırmaya çalışıyor.şimdi bunu kabul etsen evlenince aldatmasını da kabul etmeni bekleyecek.karısından swenger falan bekleyen erkekler de bu tipler arasından çıkıyor herhalde.baktı sen tepki gösteriyorsun çevir kazı yanmasın yaptı.ama bu yapmayacağı anlamına gelmiyor,yine yapacak.
bu arada bu yaşa kadar nasıl bu kadar saf kaldın hayret.benim ortaokuldaki hallerime benziyor lafların,düşüncelerin.insan bu kadar kandırmaz kendini ya.daha önce ilişki yaşamadığın belli.keşke yaşasaydın biraz daha gözün açılırdı.

Ayy canım bir de dürüstlük yapmış kendi çapında iyi niyetli sanıyor kendini. Ahlaksızlığa bak ya bir de gelmiş izin istiyor bunu bana dicek zihin yapısına sahip adamla kusura bakma da bu olaydan sonra değil sözlü kalmak görüşmem bütün iletişimimi keserim .Çünkü bu tip erkekler beyniyle değil başka yerleriyle düşünüyor ve başka yerleriyle seviyor bana göre merhamet,vicdan ve ahlak duygularından yoksunlar.Erkek diye illa ahlaksız olmak zorunda mı bir insan ya kim veriyor buna bu hakkı yani. Böyle bir erkeği eşin hatta çocuklarının babası olarak düşünebiliyor musun?

Ya üstelik bu kişi öğretmen, sözüm ona kültürlü , eğitimli biri , hala çocuk gibi yok şaka yaptım tepkini ölçtüm de falan filan ya siz lisa talebesi değilsiniz ,yetişkin aklı başında insanlarsınız.(en azından öyle olmanız gerekiyor)Kaldı ki siz flört etmiyorsunuz , görücü usulü ciddi bir iş için bir araya gelmişsiniz , saygısızca bu tarz konulardan bahsetme cesaretini de nerden buluyor, bu ilk hatası değil tabi , kızma arkadaşım ama sende çok yüz vermişsin ilk günden tavrını koysaydın bu şekilde değil soru sormak , ima bile edemezdi

Aman Allah'ım aklın varsa en kısa zamanda ayrıl derim ben, hergün bu güvensizlikle kendini bitireceğine. Daha sonraları cok acı cekersin cnm söylemedi deme..

Son düzenleme:
Nasıl güveniceksin ki artık? çok zor İnsan bi cümleyle nasıl bitiyor kendini karşısındakinin gözünde. Böyle zihniyetlilere yazıklar olsun ne diyim

peki tatlım siz ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama bunca zaman nasıl dayanmış yada dayanmış mı acaba sen bence önce bunu bi sor

Senin diğer konularını da okumuştum. Görücü usulu tanışmıştınız. Sana dokunmaya kıyamam gibi laflar eden adamın böyle şeyler yapması gayet normal. Daha öncede yazmıştım, bu adam seni sevmiyor. Daha sözlüsünüz otur düşün derim. Şimdi bu bahaneyle başka kadınlara giden, örneğin sen hamileykende gider o kadınlara. Bilmem anlatabildim mi

daha 4 aylıkken sana kıyabiliyorsa, gözü senden başkasını görebiliyorsa ve buna ihtiyaç diye iğrenç bi kılıf uyduruyorsa bu adam bir ömür senin yanına yakışmaz arkadaşım. kaç yaşındasın bilmiyorum görücü usulü demişsin ama aşık olan adam sevdiği kadına bunu yapmaz, yapamaz. Yerinde olsam düşünmem bile, kiminle ne halt yiyorsan ye benim masumiyetimi haketmiyorsun der çıkar giderim. sen ilk kez onla öpüşeceksin o da fırın fırın dolaşıp mercimek pişirecek. yok öyle bir dünya

ordan yakılacak bi durum yok
seni kandırmaya çalışacağını biliyorduk, sana da söylemiştik
inanmaya çalışacağını da biliyoduk, yanıltmadın

sarılma öpüşme istemiyor adam canım, anlayabildin mi?
aradığı şey başka
onu da seninle yapamayacağını biliyor
ne diye uğraşsın
dışarda gideriyor hacetini
neyse sen kendini kandırmaya devam et bakalım
allah içine sindirsin

Saka degil, sadece siz tepki verdiginiz icin cevir kazi yapmis kendi aklinca.

Bir de bekarliga doyamamis bence. Sizin de guveninizi cok guzel sarsmis.

Evlenince siz de baslarsiniz telefon ve bilgisayar dedektifligine.

4 aydır süren bir beraberlik...
Yangından mal kaçırır gibi alelacele yapılan bir söz.
Yaza nişan sonra hop düğün...
Neymiş, gençler yuva kursunmuş.
Neymiş, uzatmaya gerek yokmuş...
Sözlünle konuşurken bile rahat olamıyorsun sonra bu insanla bir ömür geçireceğini düşünüyorsun.
Öpmeyi, sarılmayı uçkuru sevdası olarak tanımlıyorsun.
Bunlar temastır, sıcaklıktır, heyecandır...
Evlenmeden de yaşanması gereklidir.
Yalnız, şunu anladım ki, sen sadece başında bir koca istiyorsun.
O da cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak ve evini çekip çevirecek bir kadın istiyor.
Canı sıkılınca tamamen ihtiyaçtan başkalarıyla birlikte olacak.
Hem ne demiş atalarımız 'papaz her gün pilav yemez, bunun bulguru da var'
Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu açıkçası...
Mutluluklar efenim...

ayrıldm dun gecee içime sındıremedım saka bıle yapıyo olsaa cocoukca sakalr ve ben bı omur bu guvensızlıkle yasayamam bundada tosladım benı dugun ınsan bulmıcak anlaım bulsaa artık ben eskısı gıbı olmıcamm hıckımseye guvenmıyorum hıckmseye sadce bu sınavı kazanayım baska kımseyok gozumde allah kahretsın hepsını

icine sindiremeyeceksen en iyisini yapmis oldun ayrilmakla.. ben olsam bende aynisini yapardim... böyle seyleri alttan alip sindirebilenler cok var ama bunu yapamazsan hayatin boyunca ona karsi hep önyargili ve icinde bi huzursuzlukla yasayacaktin...
bence iyi yaptin... Allah karsina daha iyilerini ve daha temizlerini cikarsin...

bencede iyi yapmışsın,böyle bir insan demeye dahi dilim varmıyor...kusura bakma ama gözü aç biriyle evliiğiniz yürümezdi...ilerde adım gibi eminim.her fırsatta dışarıya kayacaktı...

hayırlısı canım hıc arkana bakmaya degmez. kıymetını bılen kısıler cıkarsın allah karsına. zararın neresınden donersen kardır. bu tarz konusmaların sakası olmaz. aptal zannedıo sızı sanırım. şaka yapmışmış. kılıf uydurmaya çalışmış bence. düşünmeyin bile hayatınız o olmadan öncede güzeldi şimdi de güzel devam edecek bu tarz insanlar insanları görüp düzgün olanların kıymetini bilirsiniz. her şer de bi hayır vardır. hiç takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…