Canım sen çalışıyor musun neden onların eline bu kadar bakıyorsunuz ki takıların olur yavaş yavaş masraflarınızı ödersiniz. Biz düğünümüzü eşyalarımızı çok şeyimizi kendimiz yaptık bence kendini bu kadar yıpratma 2 sene borç öderim yine kimsenin verdiği stresi çekmem.
Off çok stresli bu durumlar seni çok iyi anlıorum..
Bende Allah'ın iznyle bu sene evlenicem biz nikah ondan snra yemekli eğlence istiorus sölüodum yer bulamycas die beni kimse dinlemiodu geçen hafta aileler konuştu babamın söylediği bi yerle görüşmeye gittik sözlümle malesef Mayıs-Haziran-Temmuz dolu dedi kadın nolduuu dedim size diodum dinlemiodunz insanlar işlerini garantiye alıp önceden hallediolar bu işleri..
Allah yardımcın olsun ailesinin vurdum duymazlığına ve sizin evinizde tartışma çıkartmasına sinir oldum..
En son istiycem şeydir bnm ailemin gözünün önünde böyle tartışmaların olması eminmki seninde öyledir..
Bence gidin gününüzü alın onlar sizin evliliğinize saygı duyuyolarmiki siz saygı gösterip onları bekliosunz?
Beklemişsiniz bekliceniz kadar zaten sınırı aşmışlar artık..
Ayrıca bi arkadaşın da dediği gbi umurlarında değilse sizde minnet etmeyin onlara takılan altınlar paralarla karşılarsınız masraflarınızı Allah'ın iznyle..
canmm günü alın biz şu güne aldık diye de söyleyin zaman yaklaşınca bu kadar vurdumduymazlarsa yine bişi demezler zaten ama üzülme sen sağlığın ve eşin daha önemli bu günlerde geçer bitanemm
bu senin düğünün canım onların değil kimsenin seni üzmesine izin vermelmaz: hem bak nişanlın da senin yanındaymış;bence gün almakla en doğrusunu yaparsınız yoksa daha çoook uzardı nişanlılığınız ve bu sürede de yıpranan sen olurdun :teselli: bir an önce düğününüzü yapın, göbeğinizi atın :teytey: sinir olan onlar olsun sırnaşık şey şimdiden mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
canım abartıyorsun, bende yaza evleniyorum, daha salon malon yok ortada
sakin
2-3 ayda hallolur bu işler maksimum
pardon ama düğün yapmasanız ne olur anlamıyorum nikahlada evlenebilirsiniz şayet aileler düğün istiyorlarsa kendileri yapsın yok sen istiyorsan kimsenin eline bakmayacaksın zaten düğün salonunda takılan paralarla ödenir salonun ücreti,
bu arada ailesinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik kendini bırak nişanlına yazık rezil etmişler çocuğu fazla muhattap olmayın onlarla
bunlar size düğün falan yaparlarsa sürekli heryerde itinayla belirtirler benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?