Sevişiyorum evlenmeyeyim bunla gidip bakire kız bulayım muhabbeti yapan erkeklere denk gelmişsiniz.İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Herkesin ilişkisine göre değişir bu nasl soruİlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güyaben nişanlıyım ve seks yapıyorum direkt olaya bakış açın çok tuhaf bence erkeği evliliğe götürmek olarak neden bakıyorsun. ha seks ha sevişme.
Ciddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorumBen evlenmeden sevişmeyi tercih etmedim. Etseydim de bunu erkeği mutlu etmek yok evliliğe götürmek olarak düşünmezdim.
Erkeği evliliğe götürmek... bu başlı başına yanlış bir bakış açısı.İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
valla benim ilişki yaşayıp sevişmeyen arkadaşım yok. hepsi de evlendi nişanlı uzun süredir vs. sizin karşınıza çıkan erkekler öyle olabilir. ilişkilere bakış açınız tuhaf mesela ciddi gözle bakılan kız erkeği evliliğe götürmek. siz seçici olacaksınız. beraber evlilik kararı alacaksınız. bunun sevişmekle alakası yok. ilişki frekansıyla alakalıÇünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Bir de vermeden dene bakalımCiddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
Şu anki sevgilimle seviştim normaldi aslında ama biraz uzaklaştı meselaMuhtemelen yanlış erkeklere denk geliyor olabilirsin. Kimisi ilk tanıştığında sevişir, kimisi evlendiği ilk gece... bunu sizin ve karşınızdakinin bakış açısı belirler.
NasıldıSevistik asko
3. ay erken mi peki bunun içinvalla benim ilişki yaşayıp sevişmeyen arkadaşım yok. hepsi de evlendi nişanlı uzun süredir vs. sizin karşınıza çıkan erkekler öyle olabilir.
Beyninin bu kadar b.k dolu olabileceği ihtimalini düşündüğünüz tipler midenizi bulandır mıyor mu?Ciddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
Siz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Anlatmak yetmez şema çizsinNasıldıanlat biraz da o da taktik alıp sevişerek evliliğe ikna etsin adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?