• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

Siz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..
Şaka gibi ya şu an çok şaşırdım artık bu damgadan o kadar yoruldum ki bıktım ki. Çevrem öyle olabilir o zaman

İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Saçma sapan algılamışsınız soruyu amacım evliliğe ikna etmek değil erkeğin gözünde evlenilecek eğlenilecek kadın farkına değinmeye çalıştım

Siz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..
bence konu sahibinin kafası da öyle

Aldim elime kirbaci dedim imza attin attin atmadin ….
CYJRwq.gif

Erkeği evliliğe götürmek... bu başlı başına yanlış bir bakış açısı.
Öncesinde seviştin diye seninle evlenmek istemeyen adamla zaten olmaz. Herksin kendi tercihi istersen yaşarsın ve bunun süreci zamanı o ilişkiye bağlıdır.
Yazmaz olaydım cümleyi öyle ya. Evlilik gibi bir amacım yok sevmek sevilmek istiyorum bunun sırrı bu mu diye soru sormaya çalıştım

Back
X