Bakireyim aslındaBir de vermeden dene bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakireyim aslındaBir de vermeden dene bakalım
Aldim elime kirbaci dedim imza attin attin atmadin ….Nasıldıanlat biraz da o da taktik alıp sevişerek evliliğe ikna etsin adamı
![]()
verdi mi......Ciddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
Şaka gibi ya şu an çok şaşırdım artık bu damgadan o kadar yoruldum ki bıktım ki. Çevrem öyle olabilir o zamanSiz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..
Haydaaa da nasıl verdin aşkoBakireyim aslında
Erkeğin evlenmeye gönlü varsa eskortlada evlenir yeterki sevsinÇünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Anlatmak yetmez şema çizsin![]()
Şema istiyoruzAldim elime kirbaci dedim imza attin attin atmadin ….
Aolaldşfşfşd sorma sormaaaaaaaHaydaaa da nasıl verdin aşko
Saçma sapan algılamışsınız soruyu amacım evliliğe ikna etmek değil erkeğin gözünde evlenilecek eğlenilecek kadın farkına değinmeye çalıştımİlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
hmmm şey derler ya hani davul delinmemiş ama tokmağın değmediği yer kalmamış durumuBakireyim aslında
Hmm o zaman birde diğer seçeneği deneyin yani kendinizi tutabilirseniz 6 7 ay cinsellik yaşamayın bir bakalm o zaman elenmeyebilirsinizCiddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
bence konu sahibinin kafası da öyleSiz kendi kafanıza uygun olmayan adamlarla görüşüyorsunuz. Çevrenizi değiştirin bence. Hiç böyle bir adam çıkmadı karşıma, eşim dahil. Cinselliğimi özgürce yaşadığım için beni "kusurlu/eksik" gören adamlar olmadı hiç hayatımda, çevremde..
Aldim elime kirbaci dedim imza attin attin atmadin ….
Her zaman sevmiyorum biriniHmm o zaman birde diğer seçeneği deneyin yani kendinizi tutabilirseniz 6 7 ay cinsellik yaşamayın bir bakalm o zaman elenmeyebilirsiniz![]()
Hayır ben artık herkesin öyle olduğunu benim tuhaf olduğumu rahat olduğumu düşünmeye başladığım için sordumbence konu sahibinin kafası da öyle
Yazmaz olaydım cümleyi öyle ya. Evlilik gibi bir amacım yok sevmek sevilmek istiyorum bunun sırrı bu mu diye soru sormaya çalıştımErkeği evliliğe götürmek... bu başlı başına yanlış bir bakış açısı.
Öncesinde seviştin diye seninle evlenmek istemeyen adamla zaten olmaz. Herksin kendi tercihi istersen yaşarsın ve bunun süreci zamanı o ilişkiye bağlıdır.