ben 20 yaşında evlendiğimde eşimde 22 yaşındaydı ve kendi bakirdi. Erkeklerde bir zar yok ama belliydi tecrübesiz olduğu. Sonuçta aslında onun bir tercihi vardı. Kabullenmek zorunda kaldı.
Valla bunun kadını erkeği yok. Aklı başında hiçbir insan önüne gelenle sevişen birini hayatına ciddi olarak almaz. Çok hoşlandığım bir flörtüm vardı ama bu tarz ilişkiler yaşadığını fark edince iletişimimizi ciddiye almadım ve kestim. Çünkü filtresiz insanlar bunu alışkanlık haline getiriyorlar. Olay sadece cinsellik değil, karakterini de ele veren bir tutum bu. Dürtüsel, seçiçi olmayan, kendi bedenine saygı duymayan biri bana göre.
Sevgilileriyle ya da gerçekten hoşlandığı insanlarla yaşamıştır orası kimseyi ilgilendirmez ama 3-5 günlük flörtlerle, tek gecelik ilişkilerle dolu bir geçmiş beni irite ediyor.
Ha bazı erkekler ille de bakire olacak kafasında ama onların da büyük çoğunluğu lafta öyle. Aşıksa sorun etmeyenler de var. Kısacası bunlar kişiye göre değişir ama her şeyin seviyeli olanı güzel.
Bence bu konuda dürüst olmak lazım. Benim ablamln arkadaşı evlendi. Kızlık zarı diktirdi. Evliliği yalan üstüne kurulu.
Kimsenin geçmişi başkasını ilgilendirmez ama erkekte böyle bir beklenti var ise yalan söylemek etik bir davranış değil.
Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. O zamanki eşime bakire olmadığımı söyledim. Beni kabulleneceksen böyle kabulleneceksin dedim. Başta üzüldü, ağladı. Ama bunu bir başkasıyla paylaşmadık.
Çıplak görmediği bir kadınla evlenmek istemez kimse ya aynı şekilde çıplak görmediğimiz bir erkekle de evlenmek istemeyiz. Kocan olacak ömrünü onunla geçireceksin. Malını mülkünü paylaşacaksın ve nasıl seks yaptığını bilmiyorsun. En kötü sevişilmeli bence. Seks yapmaktan farkı yok ama tanırsın bari belki vücudunda igrenecegin bır şeyler olacak