Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

C Calcifer beğenmedim atacak ne buldun bu mesajda. Erkekte böyle bir beklenti varsa dürüst olmak lazım dedim? Bunun nesini beğenmedin?
Ağlaya ağlaya seni kabul eden erkeği beğenmedim. Neye alıyormuş acaba?

Kabullenmek kısmını beğenmemiştir muhtemelen. Oraya kadar iyi gidiyordu ondan sonrasında batırdınız
ben 20 yaşında evlendiğimde eşimde 22 yaşındaydı ve kendi bakirdi. Erkeklerde bir zar yok ama belliydi tecrübesiz olduğu. Sonuçta aslında onun bir tercihi vardı. Kabullenmek zorunda kaldı.
Ağlaya ağlaya seni kabul eden erkeği beğenmedim. Neye alıyormuş acaba?
burda dini mesaj yazılmıyor, ben yazmayayım ayrıntı. Onun inancına göre ters bir durumdu.

Valla bunun kadını erkeği yok. Aklı başında hiçbir insan önüne gelenle sevişen birini hayatına ciddi olarak almaz. Çok hoşlandığım bir flörtüm vardı ama bu tarz ilişkiler yaşadığını fark edince iletişimimizi ciddiye almadım ve kestim. Çünkü filtresiz insanlar bunu alışkanlık haline getiriyorlar. Olay sadece cinsellik değil, karakterini de ele veren bir tutum bu. Dürtüsel, seçiçi olmayan, kendi bedenine saygı duymayan biri bana göre.
Sevgilileriyle ya da gerçekten hoşlandığı insanlarla yaşamıştır orası kimseyi ilgilendirmez ama 3-5 günlük flörtlerle, tek gecelik ilişkilerle dolu bir geçmiş beni irite ediyor.
Ha bazı erkekler ille de bakire olacak kafasında ama onların da büyük çoğunluğu lafta öyle. Aşıksa sorun etmeyenler de var. Kısacası bunlar kişiye göre değişir ama her şeyin seviyeli olanı güzel.

Eşiniz bakire olmadığınız için ağladı ve evlendiniz mi?
Bu durumda diğer kız akıllılık yapmış. Adamı ağlatacağıma mutlu mutlu evlensin ne olacak yani.

Diğer ilişkide de yalan üzerine kurulu bir şey yok bence. Türk erkekleri bunu hak ediyor.

Çıplak görmediği bir kadınla evlenmek istemez kimse ya aynı şekilde çıplak görmediğimiz bir erkekle de evlenmek istemeyiz. Kocan olacak ömrünü onunla geçireceksin. Malını mülkünü paylaşacaksın ve nasıl seks yaptığını bilmiyorsun. En kötü sevişilmeli bence. Seks yapmaktan farkı yok ama tanırsın bari belki vücudunda igrenecegin bır şeyler olacak

Bundan sonra Kocam bakire çıkmazsa ağlayacağım arkadaşlar. Biraz da onlar çeksin

Zaten ilk evliliğim demiş ağlayan zırlayan herifle zaten uzun süreli evli kalınmazdı Konu sahibi 20 yaşın vermiş olduğu cahillikle yapmış bi hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…