Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

Birde suna açıklık getirmek istiyorum evet toplumda zihniyeti pis çok sayıda erkek var . Kendisi istedigi şekilde iliski yasayip sonra bakire kadınla evlenmek istemeyen . Ama insanların gözden kaçırdığı bir kesim daha var toplumda muhafazakar olmayip belki geleneklerden dolayı belki de duygusal olarak bunu ilk evlendiği insanla yaşamak isteyen azımsanmayacak kadar çok kadın ve erkek var. Zihniyetin pisliği veya temizliği değil ki bu . Bu insanları kandirmaya çalışmak bence baya iki yüzlülük . Şu algidan da rahatsiz oluyorum bu konuda daha muhafazakar kalan her erkek veya kadın sanki bunu dünyanın en önemli olayı olarak görüp bunu muhakkak evlenmeden önce konuşmuyor. Eşim bana bunu hiç sormadı mesela . Soracak kadar hadsiz olsa evlenmezdim. Saygi bence karşılıklı gösterilmesi gereken birşey.

Bu hayatınıza bakışınz ve inancınıza göre şekillenir.Göreceli bir konudur yani... ama sizinle sevişen adam kendi tabiriyle "el değmemiş" kız arıyorsa arkanıza bile bakmayın o adam lağım çukurudur. Bakire isteyen bakir kalacak bu kadar net

Kendi böyle bir şeyi açıkça söylese bile diğer insanlara böyle şeyleri söylemek haddimize olmadığından olabilir mi?

Bu ülkedeki sosyal problemlere göz yumarak insan taşlayacaksak buyrun taşlayın. Saçma sapan tabulara takılarak binlerce yıldır bu dünya kadınlara dar edildi. Bir adam evlenmeden sevişiyorsa pekala kendi de sevişen bir kadınla evlenmelidir, ne hakla seviştikten sonra soğuyor? Siz erkek f.hişesi bir adamla evlenmek istemeyebilirsiniz zaten çoğunluk da bunu istemez ben de dahil. Ama sevdiği bireylerle yakınlaşma yaşamış bir kadından bahsediyoruz yani çok fazla kişiyle sevişmiş bir insandan bahsetmiyoruz.

Kendi böyle bir şeyi açıkça söylese bile diğer insanlara böyle şeyleri söylemek haddimize olmadığından olabilir mi?
Olamaz. Çünkü bunun hadle bir ilgisi yok. Konu sahibi kendini nasıl tanımlıyorsa biz de ona göre yorum yapıyoruz. Yani sizinki ben yalancıyım diyen insana hayır yalancı değilsin ya da ben dürüstüm diyen insana hayır dürüst değilsin demek gibi bişey. Kadın kendi düşüncesini inkar etmezken siz onun yerine inkar etmeye çalışıyorsunuz.

İyi de ben kimseyi taslamadim. Konu sahibi veya bir başkasının seks hayatı inanın beni hiç ilgilendirmiyor. Benim bedenim sadece bekaret kısmına takılıyorum ama sonra hayatında cinsel ilişki yaşamamış biriyle evlenirim demek gayet iyi yüzlü bir durum oluyor. Yani binlerce yıldır kadınlara uygulanan bu şiddetle ilgili intikamı evlenmek istediğimiz erkekten almak için onu kandırmayi mi secmeliyiz ? Neden kendi dünya gorusune uygun biriyle evlenmryi ve dürüst bir ilişki yaşamayı secmiyor ? Kadın olduğumuz ve dünyada bunca yıl ezildigimiz için erkekleri kandırma hakkımız mi var yani ? Toplumda iki yüzlü olan erkekler kadar aile içinde aman oğlum hiçbir kızın hakkina girme düzgünce evlen diye bakir kalmış ve evlenince ilişki yaşamış erkek sayısı da azimsanmaz herhalde. Ben bu doğrudur demiyorum yanlış anlamayın . Hayat tarzı olarak bunu tercih etmiş insanlar da var. Yani toplumda insanlar sadece kızlarına değil aynı öğütü erkek çocuklarına da veriyor .

Konu sahibi ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsa öncelikle dürüst olmayı öğrenmeli. Kafası karışık bence öncelikle hayat tarzı nasıl olan biriyle birlikte olacağına da karar vermeli

Ya ayrıca inanın sevişmek ve sevismemek bu büyük bir olay değil . Ama ilişki yaşayıp sonra kızlık zarı diktirmek ya da her türlü ilişki yaşayıp sonra aman ben bakireyim demekle hanzo tipler varya bu kendisi her şeyi yapan her türlü ilişki yaşayan sonra da bak bakire misin kızım yoska bu iş olmaz diyen erkek ölümüne kapışır. Yoksa biz bence ülke olarak bunları aşmış durumdayız . İnsanlar ilişkilerinde isterse özgürce cinsellik yaşayıp gayet evleniyor isterse kendisi gibi bu konuda daha farklı düşünen insanla evleniyor ve doğal bir süreç olarak ilerliyor bu durumlar.

Benim de başıma geldi. Anlattıklarınızçok doğruerkeğin kadına bakış açısı değişiyor. Ne yapılır ben de bilmiyorum

Belliki biiiiir sürü adamla sevişmişsiniz hepsi böyle davranmış, travmalar yaşadım diye şov yapacağınıza uzak durun o zaman atlamayın adamların üstüne yada almayın hayatınıza kimseyi uzun bir süre erkeksiz duramıyor musunuz?
Hem belki kötü kokuyorsunuz belki kılınız tüyünüz rahatsız ediyor adamları belki tavrınızdan irite oluyorlar belki ağzınız kokuyor belki adamlara ben bakireyim diye rapor verip sonra sevişirkenki tecrübeli halinizden uzaklaşıyorlar……
Mal mısınız siz birine veriyorsunuz vermiyorsunuz, ne biçim tabirler bunlar ya, sokaktaki serseriler şu karı vedi bu vermedi diye konuşur
Biraz kendinizi yatak dışında geliştirin ya Allah aşkına iki kitap okuyun, eğitim alın, doğru düzgün insanlarla iki çift laf edin birşeyler öğrenin nasıl bir dünya nasıl bir vizyonsuzluktur bu ya
Herifler leş de sizin düşünce tarzınız o kadar iğrençki

Hangi kültür?
Kültürlü insan bu cümleleri mi kurar?
Kültürlü insan bu konuyu mu açar?
Kültürlü insanın dünyası yatağına girdiği verdiği ama zarı deldirmediği serserilerden ibaret mi olur?
Kültürlü insan dünyayı girdiği yataklardan ibaret mi sanar?
Kültürlü insan ben kültürlüyüm der mi?

Boş insan dediğin kadın evli bir de çocuğu var, ikinciyi düşünüyor
Tüh ya o boş kadın nasıl evlenmeye ikna etti adamı evlenilecek kadın olmayı nasıl başardı acaba
Sen bile bu kültürlü halinle eğlenilecek veren bakire olarak kalmışken bu boş kadın bu mertebeye nasıl erişti

Bi erkek birlikte oldugu kadina aşıksa onunla iliski yaşamış yasamamis hiç önemli olmuyor dunyanin en mukemmel kadini kendi sevgilisi oluyor

Ama asik değilse elde ettikten sonra fikirleri değişiyor

Ben her zaman şunu söylerim kadin bir dağın zirvesindeki en nadide cicektir ona ulasmak ne kadar zahmetli olursa cicek o kadar kiymetli olur

Siz istiyorsaniz birşeyleri yapin erkek istiyor diye degil cok ozur dileyerek söylüyorum kolay kadin olmayin birakin onlar sizin pesinizden kossun dursun

Bence bu konuda dürüst olmak lazım. Benim ablamln arkadaşı evlendi. Kızlık zarı diktirdi. Evliliği yalan üstüne kurulu.
Kimsenin geçmişi başkasını ilgilendirmez ama erkekte böyle bir beklenti var ise yalan söylemek etik bir davranış değil.
Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. O zamanki eşime bakire olmadığımı söyledim. Beni kabulleneceksen böyle kabulleneceksin dedim. Başta üzüldü, ağladı. Ama bunu bir başkasıyla paylaşmadık.

C Calcifer beğenmedim atacak ne buldun bu mesajda. Erkekte böyle bir beklenti varsa dürüst olmak lazım dedim? Bunun nesini beğenmedin?

Dediklerinize katılıyorum tamamen. Zaten benim ilk yorumum da bu fikri savunan bir kadına yani size değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…