- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Okuduğunu anlamadığın için beğenmemiş olabilir miyiz sence? Bir düşün bakalım.Yorumumu beğenmeyenler sizin sorununuz bu ben söyleyeceğimi söyledim fikrim bu hadi herkese byyyy
Sende çok takıntılısın ama önemli değil.O zaman emojilere hesap sormaktan vazgeçmelisin. Bu kadar takıntılı olmak iyi değildir.
Bir de senin aşkon değilim. Türkçeyi katledenlerden hoşlanmam
Kendi böyle bir şeyi açıkça söylese bile diğer insanlara böyle şeyleri söylemek haddimize olmadığından olabilir mi?Konu sahibi kendi istediği kadar cinsel ilişki yaşamıyor ki. Yarın öbür gün bekaret isteyen birine denk gelirsem kanayayım diye kendini tutuyor. İstediği bu olsa amenna ama amaç sadece birilerini kandırmak. Yani tam anlamıyla her haltı yedikten sonra bakireyim diye dolanıyor ortalıkta. Bunu biz söylemiyoruz kendisi söylüyor. Biz niye erkek ağzıyla konuşuyor oluyoruz bu durumda?
Bu ülkedeki sosyal problemlere göz yumarak insan taşlayacaksak buyrun taşlayın. Saçma sapan tabulara takılarak binlerce yıldır bu dünya kadınlara dar edildi. Bir adam evlenmeden sevişiyorsa pekala kendi de sevişen bir kadınla evlenmelidir, ne hakla seviştikten sonra soğuyor? Siz erkek f.hişesi bir adamla evlenmek istemeyebilirsiniz zaten çoğunluk da bunu istemez ben de dahil. Ama sevdiği bireylerle yakınlaşma yaşamış bir kadından bahsediyoruz yani çok fazla kişiyle sevişmiş bir insandan bahsetmiyoruz.Sizce konu sahibinin zihniyeti ne ?
Vücudumuzla ilgili kararlar vermekte özgürüz ama başkalarının kararlarına da saygı duymaliyiz. Mesela ben eşimin çok fazla sayıda cinsel ilişki yaşadığı bir hayatı olsa istemezdim. Kadın veya erkek farketmez dini veya duygusal sebeple bir insanın bunu tercih etmemesine de saygı duymak lazım
Olamaz. Çünkü bunun hadle bir ilgisi yok. Konu sahibi kendini nasıl tanımlıyorsa biz de ona göre yorum yapıyoruz. Yani sizinki ben yalancıyım diyen insana hayır yalancı değilsin ya da ben dürüstüm diyen insana hayır dürüst değilsin demek gibi bişey. Kadın kendi düşüncesini inkar etmezken siz onun yerine inkar etmeye çalışıyorsunuz.Kendi böyle bir şeyi açıkça söylese bile diğer insanlara böyle şeyleri söylemek haddimize olmadığından olabilir mi?
Evliligi dusunmeden once bu sorunu cozmesi gerek benceHpv kapmış birinden zaten. Kim bilir kaç kişiye de bulaştırdı. Küçük bir yerde de yaşıyor anladığım kadarıyla. Muhtemelen yaşadıkları hayatına aldığı erkekler tarafından biliniyordur.
İyi de ben kimseyi taslamadim. Konu sahibi veya bir başkasının seks hayatı inanın beni hiç ilgilendirmiyor. Benim bedenim sadece bekaret kısmına takılıyorum ama sonra hayatında cinsel ilişki yaşamamış biriyle evlenirim demek gayet iyi yüzlü bir durum oluyor. Yani binlerce yıldır kadınlara uygulanan bu şiddetle ilgili intikamı evlenmek istediğimiz erkekten almak için onu kandırmayi mi secmeliyiz ? Neden kendi dünya gorusune uygun biriyle evlenmryi ve dürüst bir ilişki yaşamayı secmiyor ? Kadın olduğumuz ve dünyada bunca yıl ezildigimiz için erkekleri kandırma hakkımız mi var yani ? Toplumda iki yüzlü olan erkekler kadar aile içinde aman oğlum hiçbir kızın hakkina girme düzgünce evlen diye bakir kalmış ve evlenince ilişki yaşamış erkek sayısı da azimsanmaz herhalde. Ben bu doğrudur demiyorum yanlış anlamayın . Hayat tarzı olarak bunu tercih etmiş insanlar da var. Yani toplumda insanlar sadece kızlarına değil aynı öğütü erkek çocuklarına da veriyor .Bu ülkedeki sosyal problemlere göz yumarak insan taşlayacaksak buyrun taşlayın. Saçma sapan tabulara takılarak binlerce yıldır bu dünya kadınlara dar edildi. Bir adam evlenmeden sevişiyorsa pekala kendi de sevişen bir kadınla evlenmelidir, ne hakla seviştikten sonra soğuyor? Siz erkek f.hişesi bir adamla evlenmek istemeyebilirsiniz zaten çoğunluk da bunu istemez ben de dahil. Ama sevdiği bireylerle yakınlaşma yaşamış bir kadından bahsediyoruz yani çok fazla kişiyle sevişmiş bir insandan bahsetmiyoruz.
Ya ayrıca inanın sevişmek ve sevismemek bu büyük bir olay değil . Ama ilişki yaşayıp sonra kızlık zarı diktirmek ya da her türlü ilişki yaşayıp sonra aman ben bakireyim demekle hanzo tipler varya bu kendisi her şeyi yapan her türlü ilişki yaşayan sonra da bak bakire misin kızım yoska bu iş olmaz diyen erkek ölümüne kapışır. Yoksa biz bence ülke olarak bunları aşmış durumdayız . İnsanlar ilişkilerinde isterse özgürce cinsellik yaşayıp gayet evleniyor isterse kendisi gibi bu konuda daha farklı düşünen insanla evleniyor ve doğal bir süreç olarak ilerliyor bu durumlar.Bu ülkedeki sosyal problemlere göz yumarak insan taşlayacaksak buyrun taşlayın. Saçma sapan tabulara takılarak binlerce yıldır bu dünya kadınlara dar edildi. Bir adam evlenmeden sevişiyorsa pekala kendi de sevişen bir kadınla evlenmelidir, ne hakla seviştikten sonra soğuyor? Siz erkek f.hişesi bir adamla evlenmek istemeyebilirsiniz zaten çoğunluk da bunu istemez ben de dahil. Ama sevdiği bireylerle yakınlaşma yaşamış bir kadından bahsediyoruz yani çok fazla kişiyle sevişmiş bir insandan bahsetmiyoruz.
Belliki biiiiir sürü adamla sevişmişsiniz hepsi böyle davranmış, travmalar yaşadım diye şov yapacağınıza uzak durun o zaman atlamayın adamların üstüne yada almayın hayatınıza kimseyi uzun bir süre erkeksiz duramıyor musunuz?Ben açıkça canım sevişmek istedi seviştim desem bana saygısızlık yapmaz hiçbirisi zaten. Elde tutma gayretinde biri değilim. Karşımdaki kişilerin düşünceleri çok sakat ve ben ayak uydurmaya çalışıyorum çünkü kos koca şehirde sanki tek ben sevişiyorım gibi kötü hissettirdiler bana. Ne yaşadığımı bilemezsiniz travmalarımı bilemezsiniz. Değersiz hissetme sebebim sevdiğim adamın düşünce yapısı. Seviyorum seviliyorum güzel gidiyor her şey ama bir gün onunla sevişiyorum sonra soğuk davranmaya başlıyor. Demek ki bana değer vermiyor diye düşünür insan ister istemez. Yoksa onun dışında öylesine seviştiğim insan bugün şu anki ilişkim hakkında seviştiğin için uzaklaşmıştır senden dediğinde onun açısında kendimi değersiz hissetmedim. Çünkü onun hayalinin kadınıyım hala ve sevmesini beklemiyorum beni sadece arzular o ve bu benim umrumda değil. Sevdiğim adam umrumda
Önünüze gelene ben seviştim ama zar delinmedi diye anlatmasanız nasıl olur acaba çok zor sizin için amaYorum yapanlar Ortadoğu’yu bilmiyor sanırım. Şaşırdım normalde seviştiğimi söylediğim için tepki alirim düşüncesiyle sormuştum
Hangi kültür?bu diye bahsettiğin insanın karşısında konuşmayı beceremezsin karşılaşsak hadsiz klavye özgüvenlisi seni. Seni kültürümle yerle bir ederim tek vasfı burda insan linç etmeye çalışmak olan boş insan seni. Kaale alınacak biri olmadığın belli de öfkemi senin boş beynine kusuyorum.
Dediklerinize katılıyorum tamamen. Zaten benim ilk yorumum da bu fikri savunan bir kadına yani size değildi.Ya ayrıca inanın sevişmek ve sevismemek bu büyük bir olay değil . Ama ilişki yaşayıp sonra kızlık zarı diktirmek ya da her türlü ilişki yaşayıp sonra aman ben bakireyim demekle hanzo tipler varya bu kendisi her şeyi yapan her türlü ilişki yaşayan sonra da bak bakire misin kızım yoska bu iş olmaz diyen erkek ölümüne kapışır. Yoksa biz bence ülke olarak bunları aşmış durumdayız . İnsanlar ilişkilerinde isterse özgürce cinsellik yaşayıp gayet evleniyor isterse kendisi gibi bu konuda daha farklı düşünen insanla evleniyor ve doğal bir süreç olarak ilerliyor bu durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?