Ondan kaçıyor erkekler demekOlmaz ilk günden konu sahibinin deyimiyle “verilirse” büyüsü kaçar işin. Tam 333. güne denk getirmen lazım.
Karşınıza çıkan erkekler yanlış. Zaten onlarla evlenilmez. Sevişmeyi çok istiyorsanız sevişin geçinÇünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
İnsanlarda edep ar kalmadı artık bu nasıl bir soruysa yazik cidden yazık kafamıza taş yağsa yarabbi şükür diyecek durumdayız
Hpv kapmış birinden zaten. Kim bilir kaç kişiye de bulaştırdı. Küçük bir yerde de yaşıyor anladığım kadarıyla. Muhtemelen yaşadıkları hayatına aldığı erkekler tarafından biliniyordur.Ben biraz farklı gireceğim dalga geçmek istemiyorum. Erkekler cinsel ilişkiye girme olayını sorun etmiyor benim evlilik öncesi gözlemlediğim. Ama her date e çıktığı adamla sevişen, tek gecelik ilişkiler yaşayan kadınlardan da çok hoşlanmadıklarını düşünüyorum. Zira ben de önüne gelenle sevişmiş bir erkekle sex yapmak istemezdim başta hastalıktan çekinirdim.
karşınızdaki adamlar da salak değil. Biz de değiliz. Sizin nasıl ilişkiler yaşadığınızı az buçuk tahmin ediyorlardır. Yargılamak değil niyetim beni ilgilendirmez ama sebep bulmak istedim yaşadığınız duruma.
Bence derdin evlenmek değil zaten. İlişkilerin de yürümüyor. Evlenme ihtimaline gelmiyor konu gibi duruyor buradan bakınca.
Ya siz adamları aptal mı sanıyorsunuz? "Çok şeyi yaşadım ama bakire olma sebebim bakış açıları. " deyince o adamın "Bu kadın önüne gelenle üstten çiti yapıp sonra bulduğu ilk kerize yutturacak. " diye düşünmeyeceğini size düşündüren nedir? Laf oyunları size bir şey kazandırmaz. İnsanları böyle aptal yerine koymaya çalıştığınız için azcık düzgün adam da denk geldiyse bile sizi ciddiye almamıştır. Zihniyet düzeltme kısmına önce kendinizden başlayın. Sırf zar kafalı bir kekoyla evlenebilmek için böyle garip gureba hallere düşmeyin mesela.Bu arada karşıma çıkan insan sığ değilse bunlar gibi ben söylerim ki sen benim ilkimsin olayını yapmam çıktı karşıma yapmadım hatta bakireyim ama yaşadım birçok şey dedim bakire olma sebebim de bakış açılar diye belirttim. Kimseyi dolandırmak değil amacım ama kafası dar birine aşık olursam da ki şu an o durumdayım o da geçmişinde yaşadıysa her şeyi bunu gizlemeyi kendimde hak görüyorum. Çünkü o zihniyetsiz çünkü o dar kafalı bir adam. Bu yüzden derim ona ilkim sensin diye kandırılmak istemeyen zihniyetini düzeltsin.
Doğru vallahi yorum sanki kimse evlilik öncesi bili yaşamamış gibi konuşuyor pes kadın gayet mantıklı soru sormuş...Hanımlar bence biraz sakin olun ve erkek ağzıyla konuşmayı bırakın lütfen. Bir kadın kendi isteğiyle istediği seviyede cinsellik yaşar. Sırf sevişti penetrasyon olmadı diye "sen bakireyim de her haltı ye" damgası yapıştırılamaz. Bir insan sizin tabirinizle her haltı yiyip penetrasyonu istemeyebilir çünkü onun vücudu onun kararı değil mi? Konu sahibinin durumu bariz belli yanlış adamla bir yakınlaşma sonrası değersiz hissettirilmiş ki bu sitede evli kadınların bile evlendikten birkaç ay sonra değersiz hissettirildiğini okuyoruz değil mi? Adamlarda elde ettikleri kadınlara karşı ciddi saygısız bir tutum var. Birbirimizi destekleyeceğimize taşlayacak insan arıyoruz resmen.
Yorumumu beğenmeyenler sizin sorununuz bu ben söyleyeceğimi söyledim fikrim bu hadi herkese byyyyDoğru vallahi yorum sanki kimse evlilik öncesi bili yaşamamış gibi konuşuyor pes kadın gayet mantıklı soru sormuş...
hyrrrrr 777 günü. çünkü 'aldım' 'verdim' 'kabul ettim...'Genelde ilişkinin 333. gününde seks yapılır, bunu bilmiyor musun?
Hanımlar bence biraz sakin olun ve erkek ağzıyla konuşmayı bırakın lütfen. Bir kadın kendi isteğiyle istediği seviyede cinsellik yaşar. Sırf sevişti penetrasyon olmadı diye "sen bakireyim de her haltı ye" damgası yapıştırılamaz. Bir insan sizin tabirinizle her haltı yiyip penetrasyonu istemeyebilir çünkü onun vücudu onun kararı değil mi? Konu sahibinin durumu bariz belli yanlış adamla bir yakınlaşma sonrası değersiz hissettirilmiş ki bu sitede evli kadınların bile evlendikten birkaç ay sonra değersiz hissettirildiğini okuyoruz değil mi? Adamlarda elde ettikleri kadınlara karşı ciddi saygısız bir tutum var. Birbirimizi destekleyeceğimize taşlayacak insan arıyoruz resmen.
Sizce konu sahibinin zihniyeti ne ?Kimseyi dolandırmak değil amacım ama kafası dar birine aşık olursam da ki şu an o durumdayım o da geçmişinde yaşadıysa her şeyi bunu gizlemeyi kendimde hak görüyorum. Çünkü o zihniyetsiz çünkü o dar kafalı bir adam. Bu yüzden derim ona ilkim sensin diye kandırılmak istemeyen zihniyetini düzeltsin.
Hpv kapmış birinden zaten. Kim bilir kaç kişiye de bulaştırdı. Küçük bir yerde de yaşıyor anladığım kadarıyla. Muhtemelen yaşadıkları hayatına aldığı erkekler tarafından biliniyordur.
Verdi diye eleyecek adamlara vermesen mi acaba:)kocamla evlenmeden once sevistim. İlk hafta idi. gecmiste sadece bir kisi olmustu hayatimda.yani ikk hafta sevistim diye gecmisim erkek kaynamiyordu.ka kaynayadabilirdi.hic sormadi gecmisi.evlenme teklif etti.evlendikten sonra gecmisimde 1 kisi oldugunu ogrendi.sormadi muhabbeti geldi ogrendi.ben soylemesem gene sormazdi.kisiligini anlamayacak adamla evlenme.bekaret onemsiyorsan sevisme.karsi taraf ne dusunurse dusunsun.kendi bedenine ve kararlarina saygi duy.hayatina alacagin kisilerinde duyacagina emin olmadan hayatina alma.ben 33 umde evlendim.isin sonunda evlilik olmaz diye sevismeyip sonrasinda kutsal bakire olmak istememistimCiddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
Yorumumu beğenmeyenler sizin sorununuz bu ben söyleyeceğimi söyledim fikrim bu hadi herkese byyyy
Değilsin tabisi aşko niye hesap vereceksin kiBeğenmek zorunda mıyım ? Emojilerimin hesabını vereceksem ohoooooo
O zaman emojilere hesap sormaktan vazgeçmelisin. Bu kadar takıntılı olmak iyi değildir.Değilsin tabisi aşko niye hesap vereceksin ki
Konu sahibi kendi istediği kadar cinsel ilişki yaşamıyor ki. Yarın öbür gün bekaret isteyen birine denk gelirsem kanayayım diye kendini tutuyor. İstediği bu olsa amenna ama amaç sadece birilerini kandırmak. Yani tam anlamıyla her haltı yedikten sonra bakireyim diye dolanıyor ortalıkta. Bunu biz söylemiyoruz kendisi söylüyor. Biz niye erkek ağzıyla konuşuyor oluyoruz bu durumda?Hanımlar bence biraz sakin olun ve erkek ağzıyla konuşmayı bırakın lütfen. Bir kadın kendi isteğiyle istediği seviyede cinsellik yaşar. Sırf sevişti penetrasyon olmadı diye "sen bakireyim de her haltı ye" damgası yapıştırılamaz. Bir insan sizin tabirinizle her haltı yiyip penetrasyonu istemeyebilir çünkü onun vücudu onun kararı değil mi? Konu sahibinin durumu bariz belli yanlış adamla bir yakınlaşma sonrası değersiz hissettirilmiş ki bu sitede evli kadınların bile evlendikten birkaç ay sonra değersiz hissettirildiğini okuyoruz değil mi? Adamlarda elde ettikleri kadınlara karşı ciddi saygısız bir tutum var. Birbirimizi destekleyeceğimize taşlayacak insan arıyoruz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?