• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

Etrafımdaki herkes böyle herkes ben nasıl çevreye sahipmişim şaşkınım şu an. Herkes kategoriye bölmüş kadınları burda ve bu bana çok ters geliyor sevdiğime dokunmak istiyorum çünkü
Yazdığım mesajdan bunu mu anladınız? Kendini kategorize eden sizsiniz. Evlenilecek kadın olmak istiyorum eğlenilecek değil dediniz ya az önce

Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Kekolardan uzak durun. Nerde keko var elinizle koymuş gibi buluyorsunuz demek ki.

Bir ara kimin kocasıyla ne zaman, kaçıncı gün seviştiği ilgili ayrıntılı yorumlar okuyorduk ciddi ciddi. Aklıma onlar geldi. 🫠

Evlilik öncesi sevişip, sevişmemek hayatınızdaki insanın size bakışına bağlı olmamalı bence. Sevismek istiyorsanız ve bu sebeple sizden uzaklastiklarini düşünüyorsanız kendiniz icin doğru kişilere denk gelmemissiniz demektir.

Sevisiyorum ama bakireyim kafasında birinin de bu konularda net bir fikrinin olduğunu sanmıyorum.

Ya kızarlar belki ama evlilik öncesi bi test sürüşü gerekli ya bana göre. Bide erkeğin tecrübeli olması makbul 😀 bakir bi adam yeni açmış avakado gibi ya olgunlaşması için iyice bi dövmek gerekiyor öbür türlü yok yani ön sevişmeydi oralıydı hepsini bilsin 😀 kadın yaşasa da yaşamasa da ona ne yaşattığını bilmeli benceee..
Yani yanıt evet evlilik öncesi seviştim onayladım baktım cinsel isteği yüksek hemen evlendim bana böylesi yaraşırdı 😀😀😀

Kekolardan uzak durun. Nerde keko var elinizle koymuş gibi buluyorsunuz demek ki.
bilmiyorum gerçekten şurdaki tepkilere bak herkes sevişiyor istediği gibi seviliyor da biz sevişince yatmalık falan diye basit kadın muamelesi görüyoruz. İki kere yandı canım bu konuda ikisi de beni kullanmış.

Birlikte olmadan, bir şeyler yaşamadan evlenme kararı almayı absürt bulanlar olduğu gibi, evlenmeden önce birlikteliği asla istemeyenler de var konu sahibi. Evliliğe gidecek bir ilişki için illa şöyle yapmalısın demek çok yanlış olur çünkü herkesin kafa yapısı farklı.
Ama sizin karşısınıza hem evlilik dışı birliktelik yaşayan hem de evlenmek için bunu yaşamamış bir kız isteyen tipler çıkmış belli ki. Böyle iki yüzlü insanlarla evlenme yoluna gidilmemiş olması sizin için iyi birsey zaten.

Bir ara kimin kocasıyla ne zaman kaçıncı gün seviştiği ilgili ayrıntılı yorumlar okuyorduk ciddi ciddi. Aklıma onlar geldi. 🫠

Evlilik öncesi sevişip, sevişmemek hayatınızdaki insanın size bakışına bağlı olmamalı bence. Sevismek istiyorsanız ve bu sebeple sizden uzaklastiklarini düşünüyorsanız kendiniz icin doğru kişilere denk gelmemissiniz demektir.

Sevisiyorum ama bakireyim kafasında birinin de bu konularda net bir fikrinin olduğunu sanmıyorum.
O kafada olmak zorunda bıraktılar beni. Herkes böyle küçüklüğümden beri bunları duyarak büyüdüm. Şimdi de böyle tepkiler beklemiyordum hatta herkes her şeyi kocasıyla yaşıyor sevgiliyken öpüşme dışında bir şey olmuyor gibi. Rahatladım aslında demek ki basit biri değilim onların algıladığı gibi.

İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Şahsen ben denemeden gtüme don bile almam.

Son düzenleme:
bilmiyorum gerçekten şurdaki tepkilere bak herkes sevişiyor istediği gibi seviliyor da biz sevişince yatmalık falan diye basit kadın muamelesi görüyoruz. İki kere yandı canım bu konuda ikisi de beni kullanmış.
Tam sevişme gerçekleşmiyormuş, hala zar duruyormuş. Afedersiniz ama erkek olsam ben de sizi ciddiye almam. Penetrasyon dışında her şeyi yapıp sonra kendinizi bakire saydıran bir uyanık olduğunuzu düşünürüm.

Birlikte olmadan, bir şeyler yaşamadan evlenme kararı almayı absürt bulanlar olduğu gibi, evlenmeden önce birlikteliği asla istemeyenler de var konu sahibi. Evliliğe gidecek bir ilişki için illa şöyle yapmalısın demek çok yanlış olur çünkü herkesin kafa yapısı farklı.
Ama sizin karşısınıza hem evlilik dışı birliktelik yaşayan hem de evlenmek için bunu yaşamamış bir kız isteyen tipler çıkmış belli ki. Böyle iki yüzlü insanlarla evlenme yoluna gidilmemiş olması sizin için iyi birsey zaten.
Çok teşekkür ederim ☺️ anladım

Nasıl oldu bu olaylar merak ettim anlatın bir

Arkadaşım bakış açın o kadar yanlış ki sen bu bakış açıni degistirmedikten sonra inan ki elini de tutmasan, tam anlamıyla birliktelik de yasasan bir erkekten aradığın ilgiyi alamazsın.
Yok erkeğin tercih edeceği kadın olmak
Yok erkeği mutlu etmeye çalışmak
Yok beni kullandı
Yok verdi dedi geçti
Yok basit kadın muamelesinde bulundu.
Vs vs vs
Zihniyetin çok sakat . Belli ki kendine değer vermeyen birisin..sen kendine değer vermesen kimse sana deger vermez.
Ben hayatıma giren insanlarla gönlümden geçeni yaşıyorum, bugüne kadar değersiz olduğumu hissettiğim tek bir an bile olmadı çünkü kendi degerimin farkındayım. Hayatıma aldığım insanlar da bunu farkında

İki yüzlü davrandığınız için karşınıza çıkan herifler de size iki yüzlü davranıyor. Bu kadar basit aslında matematik.

Tam sevişme gerçekleşmiyormuş, hala zar duruyormuş. Afedersiniz ama erkek olsam ben de sizi ciddiye almam. Penetrasyon dışında her şeyi yapıp sonra kendinizi bakire saydıran bir uyanık olduğunuzu düşünürüm.
Ben kendimi bakire görmüyorum ki soruyu sex yapıp yapmamak tarzında sordum. Etrafımda herkesin böyle olduğunu düşünebilirseniz bir dk falan bu bilinç yüzünden bunu yapmak zorunda kaldığımı tahmin edebilirsiniz. Öyle düşünen birini seversem bir gün onu kaybetmek istemem belki diye bunu yaptım. Onlar bu zihniyette olmasa ben de mecbur kalmazdım ki kimseye temizim şöyleyim böyleyim demiyorum söylüyorum yaşadıklarımı

Back
X